Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar maca tozu diye bisey varmis duyaniniz kullananiniz oldu mu?? Hem kadin hem erkekler icin faydali mis bu ay esimle kullanmayi dusunuyorum...

Yorumları tek tek okudum duygulandım düşük yapan dış gebelik kimyasal gebelik yapan arkadaşlara söylüyorum inanın size bile imreniyorum tabii ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.Düşükte olsa yeter ki olsun modundayım en azından olabiliyor onu görüyorsunuz o bile bence şükür sebebi.Bir kere olduysa mutlaka Allahın izniyle yine olacaktır.Üzülmeyin inanın hiç olmaması çok daha kötü.

O hic oyle degil canim Allahtan hayirlisini iste.. bende senin gibiydim kimsayal bile olsa keske olsada bende en azindan hamile kalabiliyorum derim diye icimden gecirmistim.. gecen ay kimsayal oldu okadar yikildim ki hala aklimda benimle olsaydi sekiz haftalik olacakti

Kizlar maca tozu diye bisey varmis duyaniniz kullananiniz oldu mu?? Hem kadin hem erkekler icin faydali mis bu ay esimle kullanmayi dusunuyorum...
Kadına hormon düzenleyici erkeğe de güç verici olarak faydalıymış diye okudum sanki bi hafızamdan geçti ama kullanmadım net bilmiyorum

Elbette ki çook zordur sahiplendiğmiz bir kuş bile öldüğünde günlerce ağlayan biriyim ama anlamışsın beni işte hamile kalabildiğimi görebilmeyi çok istiyorum...
Rabbim hayırlısı ile tez vakitte sanada nasip etsin sağlıklı bir bebiş

Kadına hormon düzenleyici erkeğe de güç verici olarak faydalıymış diye okudum sanki bi hafızamdan geçti ama kullanmadım net bilmiyorum
Evet canim bende oyle okudum enerji falan veriyormus hormonlari duzenliyormus sperm sayisini haraketliligini artiriyormus falan diye hatta siparis bile verdim sonra esime dedim oda ben bilmedigim seyi kullanmam dedi bi size sorayim dedim kullanip faydasini goren var mi diye

Insallah canim hepimize ne kadardir istiyorsunuz???

Insallah canim hepimize ne kadardir istiyorsunuz???
2 yıllık evliyim 1 bçk sene vajinismustm 7 aydır da bekliyoruz işte problemde yok.Nedense aralık ayı için inat ettim yeni yıla hamile girmeyi çok istedim halbuki dr daha erken bir probleminiz yok dediğinde asla stres yapıp kafama takmayacaktım ama nerdeee

Bende baktım araştırdım internetten iyi bir aktara yolum düştüğünde sorup alıcam sanırım öylesi daha güven verici geldi bana:)

Daha erkenmis stress yapma olur insallah benim bir yili gecti olmuyor.. kimsayal oldugu ay sogan kuru yapmistim.. buay gene mi yapsam diye dusunuyorum bu tozu da siparis ettim iste de bakalim kullanacam mi napcam tam belli degil..

Daha erkenmis stress yapma olur insallah benim bir yili gecti olmuyor.. kimsayal oldugu ay sogan kuru yapmistim.. buay gene mi yapsam diye dusunuyorum bu tozu da siparis ettim iste de bakalim kullanacam mi napcam tam belli degil..
Yaa o soğan kürünü mayıs ayında yapmıştım 10 gün tatile çıktık diye kaldı 15 e tamamlayamadım iltihapım için yapmıştım tabi bi de bebek.Akıntı inanılmaz çok geldi 15 güne tamamlayabilseydim belki bende de işe yarayacaktı.Şu an adetimin 4. Günü 7. Gününde başlayacam inşallah tekrar.
Hadi beraber başlayalım:))
Bu arada eşimede bazı kürler yapıcam keçiboynuzu falan elimizden ne geliosa artık

Bende baslamak istiyorum ama altiayda birkere yapin falan diye okudum ondan emin olamiyorum bide ben hic akinti falan gibi bi degisiklik hissetmedim..

Bende baslamak istiyorum ama altiayda birkere yapin falan diye okudum ondan emin olamiyorum bide ben hic akinti falan gibi bi degisiklik hissetmedim..
Aaa ciddi mi hiç şeffaf akıntı gelmedi mi? Benim inanılmaz çok geldi işe yarıyor diye çok sevinmiştim ama aptal kafam ilişkiyle değerlendirmeyi akıl edemedim.Saraçoğlunun kürüne göre yapıcam ben adetin 7. günü başlayıp 15 gün devam edip sonra beklenen adet tarihi öncesi tekrar 10 gün kullanılması gerekiyormuş hatta peşine de incir kürü:)

İnan bende düşük yapan kürtaj olanlara özeniyodum ne güzel hamile kalabiliyolar diye ama öyle olmuyo kürtaj olduktan sonra psikolojik sıkıntılar çekiyorum ben cinsellikten soğuma çocuk istememe eşime yanaşamama aynı şeyleri yaşama korkusu eşimle kavga ediyorum sürekli oda bıktı 1,5 yıllık evliyiz ve şu son 4 aydır bağlarım koptu.

Faydasini gorursun insallah evet hic akinti falan bisey olmadi onbesgun duzenli yaptim..

Aynen öyle arkadaşım insan psikolojik olarak maf oluyo benimde 14 haftalık olucaktı şimdi benimle kalsaydı yavrum şimdi belkide cünsiyetini öğrenmiştim ciciler alıyodum aklımdan bi an olsun çıkmıyo hayat insana herşeyi öğretiyo her acıyı yaşadım ama böyle bi acı yaşamadım sanki 21 yaşında teyzemi kaybetmiştim onda bile bu kadar üzülmemiştim doğup ölen bebeklerin annesini aklıma getirip şükrediyorum yinede her halimize binlerce kez şükür diyorum ama kalbim hüzün dolu

Cok iyi anliyorum canim ama elden birsey gelmiyor iste hakkimzda hayirlisi olsun insallah en kisa surede tekrar hamile kalirsin.. Allah bunu unutturacak baska aci vermesin

Cok iyi anliyorum canim ama elden birsey gelmiyor iste hakkimzda hayirlisi olsun insallah en kisa surede tekrar hamile kalirsin.. Allah bunu unutturacak baska aci vermesin
Amin canım inşallah amin inşallah 2 yavrularımızı sağ salim kucağımıza verirler sarılıp öperiz koklarız o cennet kokularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…