- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Yok canım gebeyim benHahahaa iyi fikir bende burdami kossam:)) adet mi olcann oldunmu
Ben biraz bekle derim ne olur ne olmaz az bebiş büyüsün sonra tabi yinede sen bilirsinGüzeller yanaşın heleDip boyam yapılacak . Ne yapsam bilemedim . Minişime zarar gelsin istemem ama hiçbir zararı olmadığıda yazılmış . Zararlı olduğunun bilimsel hiçbir açıklaması yok . Deriden içeri girse de kana karışmadığı için minişi etkilemez imiş . Fikriniz ? Bitkisel boya kullanan bir kuaföre atsam mı kendimi yarın ?
İnşllah sende hayırlı güzel haberler alırsın şimdi benim sıkıntım daha iki gün önce akıntım çok oldu kaşıntı yanma şişme bile oldu inşllah zararı olmaz burda dktrda zor Gürcistan’dayım bende eşimin işlerinde dolayı Türkiye’den 10 sene geride bulunduğum şehirde beta bile Yok yarın asistana söyliycem iyi bir dktr bulsun bakalım artıkAyy cnm yaaa ne buyuk supriz olms desenee benimde idrar enfeksiyonm var yarin doktora gtxm 2 5 aylik evliyimm mafoldummm valalhi o enfeksiyondan ve bende yanilmstm belirtim olmstuu hamileyim saniordm ama sonc husran oldu bu ay bekliorm yumurtlamayi yakaladmm degerlendirdm bakalm olmazsa bu aydaaa daha ugrasmicm akisina birakcm yarinda zaten doktora gtcm gtmsken yumurtlaiklarimada baktirim diorm bi sorun varmi die hemde enfeksiyon icin ... benm de hkkayem boyle her neyse ... simdi sana gelelimm :)) cicegi burnumda annecikkk :) sen simdi hamilesinn bol bolll su tukett sakin fazla iltihap kapmaa ilacta icemezsn cok dikkat et
Ooö sende cocegi burnunda annesin maslalah yaa hemen hemenn burdakilern cogu hamileee sizi goruncee daha cok umutlaniyormm ben yaa cok sevndmm:))))Yok canım gebeyim ben
Yukselenim yengec acep ondnmi ben pek anlamıyorum bubisleri ama. Amaan azcik sabretsin esinde durmak yok yola devamYok kacirmiyorum ortmenim merak etme bugun ara vericektik verdik yarin devamadamada yazik ayol kurudu adamcagizim oglaklarda cok sabirli olur sen nasil oglaksin
Yarın keseyi görmeye gidiyorum inşallahhhh görürüz bir heyecan bir heyecannn
Iltihap icin doktorumm bol bol su ic demisti bana bide suya taze nane ve limon koy ic dedi sanirim bebege zarari olmaz bnlarinnn bide ic camasirlarini utule oyle gy cnmm en aziindan asjstan sana iyi bi doktor bulana kadar yappo cok dikkat et islakta birakma hep kuru kalsnnİnşllah sende hayırlı güzel haberler alırsın şimdi benim sıkıntım daha iki gün önce akıntım çok oldu kaşıntı yanma şişme bile oldu inşllah zararı olmaz burda dktrda zor Gürcistan’dayım bende eşimin işlerinde dolayı Türkiye’den 10 sene geride bulunduğum şehirde beta bile Yok yarın asistana söyliycem iyi bir dktr bulsun bakalım artık
Ama çok acıtıyor bakarken bel ağrısı için yaptım. Uç gün boyunca yandımEşin yapıştırsın canım bahane arama
Adetin son günü yapıştırcam yıkandıktan sonra tekrar yapıştırcam ilişki esnasında kalıcak sonra yine
Bebike giden her yol mübahtır napalım
İnşallah canım inşallah bende sabırsızlanıyorum umarım görürüzCanım güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Ben bu grupta ovulasyon testime bakın , aman hamile hissediyorum aman içime doğuyor diye diye hamile kaldım hamdolsun .Ooö sende cocegi burnunda annesin maslalah yaa hemen hemenn burdakilern cogu hamileee sizi goruncee daha cok umutlaniyormm ben yaa cok sevndmm:))))
Ay adını unuttum şu reklamlarda çıkan yakıdan koydum ben 1 gün durdu hiiiiç yakmadı yaAma çok acıtıyor bakarken bel ağrısı için yaptım. Uç gün boyunca yandım
Bende o zamn acarim muzigimi eve gelirken cakidiii cakkiiddiii dinleye dinleye gelirim sesiiimm teee sizin oralardan duyulur :)) benim kesin igneye baslicak bende igne olamam ki hemsire eline alip ustune ustune gelio ya psikolojik olarak geriliyorum yaptiramiyorum bazen agladigim hatta bi kere serum takilirken nefesimin kesilmisligi oksijen baglanmisligim bile varYaşa sen bitanesin
Yarin guzel bir gelisme olacak
Yumurtalar çat diye çatlamak üzereyim diyecekler
Bu dedigini bende yasadimm batma kasilma kramp heralde ama benm yjmurtlama zamanim oldugu icinmis o seklde olduu senjn adetine bsede klmamis istersen erken testler var ezcaden onlardan al yap 5 gn 6 gn oncede gsterioo hamis oldugun insallah guzel haberler veririsKızlar bat 23de ama karnımda tuhaf bi ağrı var zaman zaman yumurtalıklarımın olduğu yerede kasılmalar giriyor galiba bu ayda olmadı adet olucam gibi hamile arkadaşlarımız bizim için bol bol dua edin sizin dualarınız kabul olur
Tam yapismadimi acep benim babam cok yapistirirdi ovvv yandim yandim der dururdu onu hatırlıyorumAy adını unuttum şu reklamlarda çıkan yakıdan koydum ben 1 gün durdu hiiiiç yakmadı ya
Önceden hep erken yapardım ama bu sefer günümü beklemek istiyorum canım ya bir buçuk yıldır uğraşıyoruz yine negatifi görmek yerine adet olup öğrenmek daha iyi umutlanıyorum yoksaBu dedigini bende yasadimm batma kasilma kramp heralde ama benm yjmurtlama zamanim oldugu icinmis o seklde olduu senjn adetine bsede klmamis istersen erken testler var ezcaden onlardan al yap 5 gn 6 gn oncede gsterioo hamis oldugun insallah guzel haberler veriris
Hadi yaaa biseyi 40 kere solerse lurmus derlerr :)) saka tabikii demkki ovulasyonh iyi degerlendirmssn naptin kiz bizede soleee paso calistnmii kizzBen bu grupta ovulasyon testime bakın , aman hamile hissediyorum aman içime doğuyor diye diye hamile kaldım hamdolsun .Herkeslere de dua ediyorum aklıma estikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?