Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama birçok makale okudum video izledim koca bilimadamı kanıtlanmış bir zararı yok diyor 9. Aya kadar alabula bir samaraya dönmek istemiyorum İnşallah yarın kendimi kuaförde bulmam

Güzel bişey ama insan böyle olunca tereddüt ediyor işte en azından düşük tehlikesinin olduğu zamanlar geçse iyi olacak neyse yarın öğreneceğim artık
Ohal oldugu icin heyet raporundan cok korkuyor doktorlar direk soyle bence onun teklif etmesini bekleme 3 ay cok onemli çünkü

Bende hamile kalinca hergun igne vurulacagim. Her yerim moraracak. Tenimde çok hassas zaten. Ama o kısmı daha düşünemiyorum. Hadi bende pıhtilaşma sonunu var. Sen niye olacaksin ki anlamadim.
Klomenle yumurtalarim gelismiyi minnak minnak kalmislar. Onu gelistirsijndie doktorum bi doz daha verdi yarin muayenem var bakalim eger gelişmediyse yine igneye baslicaz..

Ama birçok makale okudum video izledim koca bilimadamı kanıtlanmış bir zararı yok diyor 9. Aya kadar alabula bir samaraya dönmek istemiyorum İnşallah yarın kendimi kuaförde bulmam
Ya olmuyodur ama iste olacagi tutar bosver sac kalemi falan al onunla cikan yerlerini boya gerci sariysa zor. Benim bide genetik sac beyazlama problemim var on taraflarim resmen beyazdi arkadarda griye donmustu dogumda ama bebce cok tarzdim :)))))

Ya olmuyodur ama iste olacagi tutar bosver sac kalemi falan al onunla cikan yerlerini boya gerci sariysa zor. Benim bide genetik sac beyazlama problemim var on taraflarim resmen beyazdi arkadarda griye donmustu dogumda ama bebce cok tarzdim :)))))
Sarı hemde ne sarı platinimsi sarı Kökten gelenler koyu kahveeeee Çok geçmeden direk hepsini siyaha mı boyasam

Sırf hamile kalırsam dipleri ne yapıcam diye 6 7 ay önce caaanımmmm sarı saçlarımı koyu kumral yapmıştım ama değdi boyattığıma şimdi sadece beyazlarla geçinmeye çalışıcam doğurayım sağlıkla Allahın izniyle yine sarı yine sarı

Benimde saçlar sapsarıydı ve belime geliyordu nerdeyse. Boyatmayacagim diye kestirdim. Şimdi omuzlarimda. Sarilar sadece uclarda kaldı. Hoşta oldu. Bundan sonra belki hiç boyatmam.
O sacini kesince ömrü kisalir muhabbetine acayip sinir oluyorum. Esimle bu konu yüzünden tartiştik hatta. Annesinden duyup inaniyor boyle şeylere. Allahin yazdigi ömrü benim saçim mi belirleyecek. Bak yine sinir oldum

Sarı hemde ne sarı platinimsi sarı Kökten gelenler koyu kahveeeee Çok geçmeden direk hepsini siyaha mı boyasam
Olabulurr bencede koyuya çevirt ama iste kuaforunle konus guven veririse yaptirt benim bahsettigim bundan 3 4 sene once belki daha iileri cikmistir bilmiorum. Ama bdn abime yaptirdigim icin mecbur yine o ne derse o olacak ((

Ah miniğimmmm minik mercimeğimmmmmmmmmmmm .. Baba uyuyor anne düşünüyor Saçım feda ne edeyim bekleyceğim Kıyamıyorum kumrala dönmeyeeee

Ay sorma o batıl inançlar kafa kurcalıyor bugün kuaföre gittim kaş bıyık aldırmaya içime şüphe düştü bebişe bişey olurmu diye sonra dedim yaaaa bişey olmaz Allahın izniyle aldırdım gitti :)

Merhaba kızlar benim çarşamba günü adet olmam gerekli ve inş olmam pek umutlanmak istemiyorum ama kendimi tuvalete hapsedicem artık 5 dakikada bir gidiyorum sürekli açım sürekli hiç doymuyorum canım hep tatlı istiyo napıcam bilmiyorum belirtiler nelerdir yardım edermisiniz

Aman canim sakın takilma oyle şeylere. Hepimiz erişkin, bilinçli insanlarız. Eskilerin laflari işte.

Ah miniğimmmm minik mercimeğimmmmmmmmmmmm .. Baba uyuyor anne düşünüyor Saçım feda ne edeyim bekleyceğim Kıyamıyorum kumrala dönmeyeeee
Susamm Susamm herşeye razıyım onun içinnn zamanında eşim diyordu boyat koyuya diye boyatmammm diyordum sonra bebek olunca napcaz dedim döndüm koyu kumral a dönünce kocada beğendi sarıya dönücem bebekten sonra diyorum istemiyor sana mı boyattım sanki dedim

Suan deil ama baslicaz cnm. Sen igne oluyormusn? Nasi oluyor bana anlatirmisin?
Ahhh keşke tecrübem olsada paylaiabilsem sizinle ben de yeni daha Perşembe günğ öğrendim homozigot pıhtılaşmam olduğunu...
gebelik olunca iğneye başlıcakmışım korkuyorum bu süreçten çok inşallah doğru tedaviyle hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız...
Sen şuan bişeyler kullanıyormusum ilaç olarak gebelik öncesi?

Klomenle yumurtalarim gelismiyi minnak minnak kalmislar. Onu gelistirsijndie doktorum bi doz daha verdi yarin muayenem var bakalim eger gelişmediyse yine igneye baslicaz..
İgneye kadar olan kısmı biliyorum. İgne neden olacaksin. Yumurtalar gelissin diye mi. Bu konuda bende bilgi sıfır. Senden ögrenecegim demiştim dersimiz başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…