• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kocam beni ebrarımın annesi diye seviyor deli olacağım.Bu akşamda karnımı açmış konuşuyor '' ebrar kızım neden bizi bekletiyorsun ,hadi çabuk gel seni çok seviyorum '' diye...
bide akıl veriyor ''gelince anneni çok yorma tamammi,geceleri mışıl mışıl uyu'' diye ❤❤
Gelde ağlama şimdi :KK43: bu adam sevilmezmi ❤❤

Yani genelde aşılama olacağında iğneli tedaviye geçiliyor yumurtaları doktorun istediği dozda yada ne kadar dozda gelişiyor ona göre yeterince geliştirebilmek için. Gelişince de çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama tabi aşılamadan bi kaç saat önce eşin örnek veriyor o hazırlanıyor falan
Aaa ben bunlari hic bilmiyordum cnm hemencikmi oluyo doktor hemen 1 ayda nasi asilamaya gecer ya yuh yanii oha falam oluyorum yaniii aaaa

Ya kocam beni ebrarımın annesi diye seviyor deli olacağım.Bu akşamda karnımı açmış konuşuyor '' ebrar kızım neden bizi bekletiyorsun ,hadi çabuk gel seni çok seviyorum '' diye...
bide akıl veriyor ''gelince anneni çok yorma tamammi,geceleri mışıl mışıl uyu'' diye ❤❤
Gelde ağlama şimdi :KK43: bu adam sevilmezmi ❤❤
kıyamam yaaa Allahım inşallah hamilesindir bizde eşimle ne kadar ağlamıştık her ay neredeyse :( sonra hamile olduğu haberini verince bidaha ağlaştık tabi :)

Aaa ben bunlari hic bilmiyordum cnm hemencikmi oluyo doktor hemen 1 ayda nasi asilamaya gecer ya yuh yanii oha falam oluyorum yaniii aaaa
iğneye adetin en geç 3. Günü başlanıyor öyle demişti doktor bana benim bu aşılamam da hızlı büyütelim dediler 87.5 ml vuruldum iğneyi 18ekimde başladım 27sinde aşılama oldu

Benimde saçlar sapsarıydı ve belime geliyordu nerdeyse. Boyatmayacagim diye kestirdim. Şimdi omuzlarimda. Sarilar sadece uclarda kaldı. Hoşta oldu. Bundan sonra belki hiç boyatmam.
O sacini kesince ömrü kisalir muhabbetine acayip sinir oluyorum. Esimle bu konu yüzünden tartiştik hatta. Annesinden duyup inaniyor boyle şeylere. Allahin yazdigi ömrü benim saçim mi belirleyecek. Bak yine sinir oldum:sinirli:
Bilmem inanmıyorum ama yine de yapmamaktan da kendimi alıkoyamıyorum :halay: Bir yanımda gerçek bir kocakarı yatıyor galiba :olamaz:

Susamm Susamm :KK70: herşeye razıyım onun içinnn zamanında eşim diyordu boyat koyuya diye boyatmammm diyordum sonra bebek olunca napcaz dedim döndüm koyu kumral a dönünce kocada beğendi sarıya dönücem bebekten sonra diyorum istemiyor sana mı boyattım sanki dedim :KK70:
Programda bebeğiniz mercimek büyüklüğünde yazıyorr . Benim yeşil eşimin kırmızı mercimeği . Eşime göre eğer benim kırmızı mercimeğim olursa kırmızı birşeyler görebilirmişim o yüzden yeşil hayırlı olurmuş benim yeşil mercimeğim :deli: Gözüme iyice batana kadar dursun bakayım az daha sabredebilirim :olamaz:

Ben gebeyken kurban bayrami vardi et kesioduk kayinvalidem aman bi yerine degdirme kani cocuktanncikar falan deyip duruyodu en son delendim al ciksinda goreyim die kani ayak bilegime surttum ve saka gibi oglumun sol ayak bileginde leke var. Bilimsel bi aciklamasi varmi bilmiyorum ama yasadim bunu yani
Büyük sözü dinlemekte fayda var :eek:

Programda bebeğiniz mercimek büyüklüğünde yazıyorr . Benim yeşil eşimin kırmızı mercimeği . Eşime göre eğer benim kırmızı mercimeğim olursa kırmızı birşeyler görebilirmişim o yüzden yeşil hayırlı olurmuş benim yeşil mercimeğim :deli: Gözüme iyice batana kadar dursun bakayım az daha sabredebilirim :olamaz:
Susamm dır ooo mercimek olsa duramazsın :D şaka bi yana benimki susam daha seninkinden küçük diye hatırlıyorum

Vallahi ben dün gidip boyattım,hamile olsamda boyatirim zaten :KK66:
O zman sanatçıların çocuklarının hepsi hastalıklı olmalıydı,platin saçlarla dolaşıyorlar karınları burunlarinda...
ben pek inanmıyorum böyle şeylere,ama tabi tercih meselesi :KK43:
Tercih tabii de kimyasallığı beni tedirgin eden . Tedbir elden bırakmadan azıcık daha bakınayım fikirlere :KK51:

Sen inşallah kucağınada alırsın canım çıkmamış candan ümit kesilmez inşallah banada tekrar nasip olur bilmem ne zaman nasip olur ama inşallah olur ve bu sefer sağsalim kucağıma alırım beraber büyürz yavrumla inşallah hak eden herkeze nasip olur bir gün inşallah her şey duadan geçiyor rabbim tez zamanda nasip eder inşallah sanada banada ve herkeze
Amin canım Allah razı olsun isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..

Şuan bir belirtimi daha hissetmiş bulunmaktayım sol tarafım seğiriyor tam kasıklar değil ama biraz yukarısı

İdrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtuldun?:KK58:
Eşime de bana da antibiotik yazdı doktorum . Kullandık . Tuvalet kağıdı markamı değiştirdim sanki o markaya geçtikten sonra hafif yanma hisseder gibi olmuştum . Doktorum her ilişki öncesinde mutlaka genital organlarınızı sadece suyla temizleyin diye uyardı ona dikkat ettik . Kabak çekirdeği önerdi bolca çitledim . İç çamaşırlarımı ütülemekte biraz tembeldim eşimin ve kendi çamaşırlarımın ütüsüne dikkat ettim . Sıcak ayaklar ve alaturka tuvalet tercihi . Ne kadar titizlenirsem titizleneyim ne zaman klozet kullansam mutlaka akıntım oluyor . Atladığım birşey yoksa inşallah bunlara dikkat ettik , şifa Rabbimden geçti gitti .. En önemlisi bol su tabii .. Gebelikten sonra hormonlardan kaynaklı tekrar bir artış oldu günlük 3 lt su hopppp byby enfeksiyon :KK53:

Eşime de bana da antibiotik yazdı doktorum . Kullandık . Tuvalet kağıdı markamı değiştirdim sanki o markaya geçtikten sonra hafif yanma hisseder gibi olmuştum . Doktorum her ilişki öncesinde mutlaka genital organlarınızı sadece suyla temizleyin diye uyardı ona dikkat ettik . Kabak çekirdeği önerdi bolca çitledim . İç çamaşırlarımı ütülemekte biraz tembeldim eşimin ve kendi çamaşırlarımın ütüsüne dikkat ettim . Sıcak ayaklar ve alaturka tuvalet tercihi . Ne kadar titizlenirsem titizleneyim ne zaman klozet kullansam mutlaka akıntım oluyor . Atladığım birşey yoksa inşallah bunlara dikkat ettik , şifa Rabbimden geçti gitti .. En önemlisi bol su tabii .. Gebelikten sonra hormonlardan kaynaklı tekrar bir artış oldu günlük 3 lt su hopppp byby enfeksiyon :KK53:
Yaa sen öyle yazınca acaba dedimmm yeni bir formül tedavi ya da benim atladığım bir şey mi var diye beynimde ışık yandı resmen ama bildiğimiz şeylermiş:(
Darısı başıma ne diyelim bi gün bende kurtulcam binicem üstüne vurucam kırbacı diyesim geldi:KK55:

Bu aradaaa o tuvalet kağıdının markası nedir acaba merak ettim

Uyku gelmiyor öğlenleri ara ara uyuyom gece hiç yok arada mide yanması kasımda ağrı gaz uyku bozuldu:anneadayı:

Yaa sen öyle yazınca acaba dedimmm yeni bir formül tedavi ya da benim atladığım bir şey mi var diye beynimde ışık yandı resmen ama bildiğimiz şeylermiş:KK43:
Darısı başıma ne diyelim bi gün bende kurtulcam binicem üstüne vurucam kırbacı diyesim geldi:KK55:
Değişik bişey yok olanlar bunlar . Kronikleştiyse enfeksiyon hastalıklarına bir görün . Mutlaka bir yolu vardır o_O

Back
X