• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar progestan hapıyla hamile kalan var mı ? Bende adet düzensizliği var felidoce ve progestan kullanıyorum. Hamile kalmak icin . Bilgilendirirmisiniz ?

Yukselenim yengec acep ondnmi ben pek anlamıyorum bubisleri ama. Amaan azcik sabretsin esinde durmak yok yola devam:eğlence:
Zaten adamin bisey dedigi yok onlara gore ne var ki canlarina minnet oh :-) yengecte duygusal kaprisli falan filan sen nerden buldun bu burclari ama ben oglakla cok iyi anlasirim ha :-)

Bana da doktorum vermişti, hamile kalmadan 3 ay önce ve hamile kalınca ilk 3 ay içmek gerekli demişti. Biraz pimpirik olmaya başladım sanırım :) Bu hamilelik işi oyle karışık ki her seyden nem kapar oluyor insan, en küçük hesapları bile yapıyor :)
En kucuk hesaplari yaptigimiz icin boyle oluyoruz zaten oysa Rabbime birakmayi becerebilsek en guzelini nasip eder zaten degilmi. Bende oyleyim canim ilk 3 ay cok taktim baktim olmuyor gecen ay dedim dur adetimi beklicem test falan yapmicam. Bu ay cok sukur daha rahatim oluruna birakmak gerek birazda stres yapma canim. Folik asitten bise olmaz devam :-)

Kuzular bunada sabah yaptım artık inanayım diymi ben

Eklentiler

• 936EA709-34C2-4127-9B10-6A956B8BF485.webp
    936EA709-34C2-4127-9B10-6A956B8BF485.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 57
Ya eşimde beni korkutuyor oda aptallaştı zaten gidip gelip testlere bakıyor diyor dur hele 10 gün sonra belli olur falan diyor:)
Bende eşime gidelim kan testi yaptıralım diyorum biraz daha geçsin keseyide bbeğide görelim öyle tam inanırız diyo :) eşler daha pimpirikli :)

GÜNAYDIN KIZLAR BENIMDE REGLİ BİTTİ IKI UC GUN OLDU DUN AKSAM ASIRI BI SANCI MIGDE BULANTISI OLDU YANI ADETIM YENI BITMIS OLMASA HAMILEYIM DICEM ACABA ERKEN YUMURTLAMA FALAN OLDU MU DIYE DÜŞÜNÜYORUM

Back
X