- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
Uyku yok san da galinaBenimkide yeşil yapışkan ayy bu kadın milleti ne pis şeylerle uğraşıyoo yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku yok san da galinaBenimkide yeşil yapışkan ayy bu kadın milleti ne pis şeylerle uğraşıyoo yaa![]()
Zaten adamin bisey dedigi yok onlara gore ne var ki canlarina minnet ohYukselenim yengec acep ondnmi ben pek anlamıyorum bubisleri ama. Amaan azcik sabretsin esinde durmak yok yola devam![]()
En kucuk hesaplari yaptigimiz icin boyle oluyoruz zaten oysa Rabbime birakmayi becerebilsek en guzelini nasip eder zaten degilmi. Bende oyleyim canim ilk 3 ay cok taktim baktim olmuyor gecen ay dedim dur adetimi beklicem test falan yapmicam. Bu ay cok sukur daha rahatim oluruna birakmak gerek birazda stres yapma canim. Folik asitten bise olmaz devamBana da doktorum vermişti, hamile kalmadan 3 ay önce ve hamile kalınca ilk 3 ay içmek gerekli demişti. Biraz pimpirik olmaya başladım sanırım :) Bu hamilelik işi oyle karışık ki her seyden nem kapar oluyor insan, en küçük hesapları bile yapıyor :)
Ee cnm iyi geliyormuJ
Hani eskiler bir yeri ağrıdığı zaman (gerçi hala kullanılıyor) büyük bir bant şeklinde bişey var yapıştırırlardı üzerinde ne var bilmiyorum ama yapıştırılan bölgeyi sıcak tutuyor
Ohal oldugu icin heyet raporundan cok korkuyor doktorlar direk soyle bence onun teklif etmesini bekleme 3 ay cok onemli çünkü
İnan artık canım anne olucak rabbim sag saglim kıcagınıza almayı nasip etsin inşallahKuzular bunada sabah yaptım artık inanayım diymi ben
Allah razı olsun darısı tüm isteyenler başına inanamıyorum hayal gibi geliyorİnan artık canım anne olucak rabbim sag saglim kıcagınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
İnan canım inan hamilesin çok mutlu oldum Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKuzular bunada sabah yaptım artık inanayım diymi ben
Bende hala inanamıyorum canım biz hareketlerini hissetmeden inanamıcaz galiba :)Allah razı olsun darısı tüm isteyenler başına inanamıyorum hayal gibi geliyor
Amin inşllah Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına hep dua edicem herkeseİnan canım inan hamilesin çok mutlu oldum Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Amannn dikkat etmek lazım ozaman gerçeklik payı var
Ya eşimde beni korkutuyor oda aptallaştı zaten gidip gelip testlere bakıyor diyor dur hele 10 gün sonra belli olur falan diyor:)Bende hala inanamıyorum canım biz hareketlerini hissetmeden inanamıcaz galiba :)
Bende eşime gidelim kan testi yaptıralım diyorum biraz daha geçsin keseyide bbeğide görelim öyle tam inanırız diyo :) eşler daha pimpirikli :)Ya eşimde beni korkutuyor oda aptallaştı zaten gidip gelip testlere bakıyor diyor dur hele 10 gün sonra belli olur falan diyor:)