- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sabah kalktım biraz akıntının içinde pembemsi kahverengimsi akıntı da vardı galiba adet oluyorum daha ağrısı başlamadı ama. Birazdan da doktora gitcem bugün patoloji sonuçlarım çıkıyo dua edin kötü birşey çıkmasın![]()
güzel haberlerle gel inşllah tahlillerin de temiz çoktan inşllahKızlar sabah kalktım biraz akıntının içinde pembemsi kahverengimsi akıntı da vardı galiba adet oluyorum daha ağrısı başlamadı ama. Birazdan da doktora gitcem bugün patoloji sonuçlarım çıkıyo dua edin kötü birşey çıkmasın![]()
AY CANIM HAYIRLISI OLSUN ALLAH KALBINE GÖRE VERSIN NELER YAPTIN AY İÇİNDE SÖYLE HEMEN BENDE DENICEM :)Günaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galibabazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Günaydın canım Adetin normal adet gibimiydi peki canım. Adet bitiminde de çalışın benceGÜNAYDIN KIZLAR BENIMDE REGLİ BİTTİ IKI UC GUN OLDU DUN AKSAM ASIRI BI SANCI MIGDE BULANTISI OLDU YANI ADETIM YENI BITMIS OLMASA HAMILEYIM DICEM ACABA ERKEN YUMURTLAMA FALAN OLDU MU DIYE DÜŞÜNÜYORUM
Ay ne güzell Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galibabazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben de her ay diyorumki bu sefer düşünmek yok hayatı akışına birakcam olursa olur, ama eşim her saat başı arar sorar belirti var mı kendini nasıl hissediyosun eve gelir karnima dokunur hep çoğul konuşurEn kucuk hesaplari yaptigimiz icin boyle oluyoruz zaten oysa Rabbime birakmayi becerebilsek en guzelini nasip eder zaten degilmi. Bende oyleyim canim ilk 3 ay cok taktim baktim olmuyor gecen ay dedim dur adetimi beklicem test falan yapmicam. Bu ay cok sukur daha rahatim oluruna birakmak gerek birazda stres yapma canim. Folik asitten bise olmaz devam![]()
Çok güzel haber hayırlı olsun tekrar canım birşey sorucam keresiyiz göremeye nezaman gitmek lazım burda beta hcg yok bende kese oluşunca gidip göreyim diyorum 4 kasım yumurtlama olduğu gündüGünaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
Günaydın canım Adetin normal adet gibimiydi peki canım. Adet bitiminde de çalışın bence
Ay ne güzell Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Hayirlisi cnm bende oyle hemen doktora gitmemeyi dusunuyordum 8 haftalik falan olana kadar ama o zamanda sikinti oluyormus galiba senin kac haftalik olacak?Gitmedimmmmm gitmiyorummmHaftaya pazartesi takipli doktoruma gideceğimm azıcık büyüsün bakalım ne olduğu çıkar meydana
![]()
Kocla oglak anlasamaz die biliyorum ama uyumu yakaladimida kopamazmis benim esim koc ama sukur bi sikintimiz yokZaten adamin bisey dedigi yok onlara gore ne var ki canlarina minnet ohyengecte duygusal kaprisli falan filan sen nerden buldun bu burclari ama ben oglakla cok iyi anlasirim ha
![]()
Aynen canım devam et sen ne olcağı hiç belli olmuyor hayırlı zamanda hayırlı haberini al inşallah bebeğininADET NORMALDI HATTA ADETLYKEN DOKTORA GTTIM REGLIDEN BI GUN ÖNCEDE ILSKI YASADIK REGLIYKEN BETA 2 CIKTI HAATTA INSANIN AKLINA HERSEY GELIYO BENDE ANLAMADIM EVET BEN YINE DE DEVAM EDEYIM ÇALIŞMALAARA
Sikintin varsa kesin veririler bana doktorum kendi teklif etmisti.2 kayıp yaşadım gebelik olursa 9 ayı raporlu geçirecem :) de işte verirler mi orası var
Aynen canım devam et sen ne olcağı hiç belli olmuyor hayırlı zamanda hayırlı haberini al inşallah bebeğinin
Ne gibi sıkıntı oluyormuş ki acaba bende gitiğimde takvime göre tabi 6 haftalık falan olcakta ondan sordumHayirlisi cnm bende oyle hemen doktora gitmemeyi dusunuyordum 8 haftalik falan olana kadar ama o zamanda sikinti oluyormus galiba senin kac haftalik olacak?
Benim akıntım çok ben enfeksiyon oldum sandım zatenHamile akadaşlar akıntısı olan var mı
Ben burda 8.haftada gidecem dedim bi bayan sakin oyle bi hataya dusme ben dustum tuplerimden birini kaybettim dedi. Dis gebelikmis sikinti oluşturmuş erkn gidip baktirmadigi icinNe gibi sıkıntı oluyormuş ki acaba bende gitiğimde takvime göre tabi 6 haftalık falan olcakta ondan sordum
Benimde öyle canım ya devam ediyor hala normalde enfeksiyondanda kurtulamıyprum zaten çok çabuk kapıyrum enfeksiyon yine oldu sandım ama normal bir şey ozamanBenim akıntım çok ben enfeksiyon oldum sandım zaten