• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben burda 8.haftada gidecem dedim bi bayan sakin oyle bi hataya dusme ben dustum tuplerimden birini kaybettim dedi. Dis gebelikmis sikinti oluşturmuş erkn gidip baktirmadigi icin
Anladım canım erken fark ettiklerinde hemen müdahele ediliyor ozaman bir zararı olmuyor heralde hiç bilgim yokta şimdi korktum bu hafta mı gitsem bende acaba

Merhaba hanımlar
Bende 15 aydır evlat diye yananlardanım.9 yaşında bi kızım var 2. Yi istiyorum 1 yılda 3 kez kimyasal denilerek düşük yaşadım eşime tüm tahliller yapıldı herşey normaldi bende herşey normal deniyordu doktorum hep normal dedi geçiştirdi en sonunda bu ay doktorumu değiştirdim çokta iyi etmişim hsg çekildi polip tespit edildi. Düşüklere sebep olabiliyormuş meğer sonrasında cuma günü histeroskopi oldum polip almak için ama ne görelim tüplerimin ağzı çok daralmış rahim içinde bi odacık oluşmuş şekli bozulmuş dr sağolsun şeklini düzeltmiş artı olarak oluşacak embriyonun iyi tutunması için çizikler atmış 1 yıldır meğer boşuna çabalamışım inşallah bu ay tüm sorunları halletmiş olarak denemeye başlıyacağız.biraz uzun oldu ama aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan varsa bilgi olsun diye anlatarak aranıza katılmak istedim.bu arada bat 9 aralık Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

Kızlar sonunda ovulasyonda çift çizgi gördüm az önce. Zaten dün gece su gibi akinti olmaya başlamıştı sabah da göğüs ağrısı ile uyandım. Ama şu an silik galiba bundan sonra ne yapmamız lazım ilk defa deniyorum ovulasyon testi ne zamanla ilişki olmalı hiçbir fikrim yok şuan koyulasmasini bekleyecek miyim acaba?
yumurtlama dönemine girmişsiniz önümüzdeki üç gün boyunca döllenme gerçekleşebilir diye biliyorum bende. inşallah döllenme olur hayırlı ve güzel haberler alırsınız...

Günaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galiba :emir_bebek::emir_bebek: bazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Harika bir haber canim ne mutlu size:nazar::nazar:

AY CANIM HAYIRLISI OLSUN ALLAH KALBINE GÖRE VERSIN NELER YAPTIN AY İÇİNDE SÖYLE HEMEN BENDE DENICEM :)
Canım güzel dileklerin için teşekkürler :) yeni düşünmeye başlamıştık ilk ayımızda ceviz badem falan yedim. Doktorun dediği gibi 12-14-16 günlerde denedik. belimin altına yastık koydum birde ilişkiden önce Türk kahvesi içtik sperm hareketliliğini artırıyormuş diye duydum denemiştim. Tabi en önemlisi abdestli olmak kalbini ferah tutmak

Çok güzel haber hayırlı olsun tekrar canım birşey sorucam keresiyiz göremeye nezaman gitmek lazım burda beta hcg yok bende kese oluşunca gidip göreyim diyorum 4 kasım yumurtlama olduğu gündü
5+2 de keseyi görmeye gittik 3mm di daha çok küçük 1458 di betA HCG vajinal baktı daha net görürüz diye

Canım güzel dileklerin için teşekkürler :) yeni düşünmeye başlamıştık ilk ayımızda ceviz badem falan yedim. Doktorun dediği gibi 12-14-16 günlerde denedik. belimin altına yastık koydum birde ilişkiden önce Türk kahvesi içtik sperm hareketliliğini artırıyormuş diye duydum denemiştim. Tabi en önemlisi abdestli olmak kalbini ferah tutmak

AMIN CANIM İNŞ YASTIK İŞİNİ YAPIYORUM TÜRK KAHVESİNİ DE DENIYCEM OZMN BENDE DUYMUŞTUMM AY ÇOK ŞANLISIN SENIN YERINDE OLSAM ÇIĞLIK ATIYODUM SEVINCTEN :)

yumurtlama dönemine girmişsiniz önümüzdeki üç gün boyunca döllenme gerçekleşebilir diye biliyorum bende. inşallah döllenme olur hayırlı ve güzel haberler alırsınız...

Inşallah çok teşekkür ederim gerçekten :) Rabbim size de en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin

Kızlar kolposkopi yaptıran varmı aranızda? Nedir nasıl yapılır ağrılımıdır bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

İncir kürü , gün aşırı ilişki , ovulasyonda çift çizgi görünen zamanda günlük ilişki , idrar yolu enfeksiyonundan kurtulma ve korunma , herife de keçiboynuzu pekmezi veeeee bol dua :KK51::KK53:
Canım ovulasyonda çift çizgi olunca her gün mü yaptınız ben yumurtlama haftası çatladığı gün yapamadım olmadı ondan mi acaba diyorum kontrolde herşey iyi cıktı şükür

Merhaba Güzel Anne Adayları.Adette yakın Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum.Faydasinin olup olmadığını bilmediğim halde uzak duruyorum.Esim pek çocuk için değilde Fantazi olsun diye ilişkiye girmek istiyor.Ama ben Bebeğim için çok istekliyim uğraşıyorum.Sizin tavsiye ettiginiz bir cok seyi uyguluyorum. Ufak bir miyomum da var gebeliğe engel olur mu?

Kizceler selam herkese benim bat diğer aya kaldı adet olmadım ama 22.gün ovulasyon testi yaptım kopkoyu cıktı diğer gün silindi eşim burda olmadığı için değerlendiremedik diğer ay tekrar ovulasyon testi yapacağım batımı bilmiyorum çünkü adetim pek düzenli değil pko yüzünden

Back
X