- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
Biraz baktım bu sitede konu açmışlar bu şekilde yazmışlar hep belirtileri ama 2-3 gün sürüyomuş hatta genelde ama hep kahverengiymiş adet olduklarını sanmışlar. Hatta hepsi 2. ayında anlamış gebe olduğunu. Sabah duruma bakacam kan rengine dönmüş devam ediyorsa yapacak birşey yok, ama olmuyosa kan vercemÜstüne görme dedikleri yerleşme kanaması canım . Hayırlar olsun inşallah . Acaba bu ay geçirdiğin küçük işlemden mi oldu ki ? Acile gidip kan mı versen ? Ne yapmayı düşünüyorsun ?
Yarınki durumuna bakcam artık canım kanamaya dönmemişse gidip hemen kan vercem.Bence bi kan testi olayı çözer heveslendirmek istemiyorum ama nedense sen hamileymişsin gibi hissediyorum ben
Majezik içtim bende ağır galiba onda etkili bi ilaç. Allah hayırlısını versin inşallahkorkma canım Allahın izni ile bisey olmaz ben oğluma hamile olduğunu bilmeden önce çok agir ilaçlar içmiştim doktor dedi çok agir ilaç kullanmışsın çocuk sakat olabilir alalim mi dedi ben yok sakat ise de kabulum dedim masAllah sapasağlam :)

Yani yanlarına ek isimlerle böyle düşünüyorum kendime uydurayım diye . Erkek olursa Ahmet olacak eşimin çok değer verdiği şehit bir arkadaşının ismi . Yanına da Alp Efe Can .. Kısa birşeyler . Kız olursa bilmiyorum
İsim işini ince düşünmek lazım şimdiki cocuklar pek fena bir kulp bulup alay edilsin istemem