• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üstüne görme dedikleri yerleşme kanaması canım . Hayırlar olsun inşallah . Acaba bu ay geçirdiğin küçük işlemden mi oldu ki ? Acile gidip kan mı versen ? Ne yapmayı düşünüyorsun ?
Biraz baktım bu sitede konu açmışlar bu şekilde yazmışlar hep belirtileri ama 2-3 gün sürüyomuş hatta genelde ama hep kahverengiymiş adet olduklarını sanmışlar. Hatta hepsi 2. ayında anlamış gebe olduğunu. Sabah duruma bakacam kan rengine dönmüş devam ediyorsa yapacak birşey yok, ama olmuyosa kan vercem

Bence bi kan testi olayı çözer heveslendirmek istemiyorum ama nedense sen hamileymişsin gibi hissediyorum ben
Yarınki durumuna bakcam artık canım kanamaya dönmemişse gidip hemen kan vercem.
korkma canım Allahın izni ile bisey olmaz ben oğluma hamile olduğunu bilmeden önce çok agir ilaçlar içmiştim doktor dedi çok agir ilaç kullanmışsın çocuk sakat olabilir alalim mi dedi ben yok sakat ise de kabulum dedim masAllah sapasağlam :)
Majezik içtim bende ağır galiba onda etkili bi ilaç. Allah hayırlısını versin inşallah

Ağrında yoksa kuvvetle muhtemel ki yerleşmedir çünkü yerleşme kanamasında regli gibi ağrı olmuyor
Ağrım oldu ilk başladığında ama hafifti bende aonra şiddetlenip beni kovrandırmasın diye erkenden içtim ilacı.

Canım
Biraz baktım bu sitede konu açmışlar bu şekilde yazmışlar hep belirtileri ama 2-3 gün sürüyomuş hatta genelde ama hep kahverengiymiş adet olduklarını sanmışlar. Hatta hepsi 2. ayında anlamış gebe olduğunu. Sabah duruma bakacam kan rengine dönmüş devam ediyorsa yapacak birşey yok, ama olmuyosa kan vercem
Canım bende oğlum da yerleşme kanaması yaşadım yaşım çok küçüktü anlamadım zaten ama bir tuhaflık olduğunu fark etmiştim kahverengi siyah gibiydi 3 gün leke leke oldu hiç ağrım olmamıştı

Majezik içtim bende ağır galiba onda etkili bi ilaç. Allah hayırlısını versin inşallah
be

bisey olmaz Allahın izni ile kalbini ferah tut ama yarin bi test yaptır mutlaka :) bakalım bebiş geliyor mu :anneadayı:

Kist yada hormonlarla alakalı da olabilirmiş kahverengi olması araştırdıkça Çıkıyo birşeyler Allah hayırlısını versin inşallah

İn
Kist yada hormonlarla alakalı da olabilirmiş kahverengi olması araştırdıkça Çıkıyo birşeyler Allah hayırlısını versin inşallah
inşllah yerleşme kanamasıdır yoksada rabbim birdahaki ay sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşllah rabbim gözünü yolda bırakmasın

ilaç da kanamayı azaltır cnm bence yarını iyice bekle adeyliyken ilaç kullanmamaya çalış yine de. iyi değil diye duymuştum. benim baş agrım olur kuvvetli hemde ama papatya çayın içine limon sık iç iyi gelir

Canım yumurtlama hormonun ıyi bende o civarda diğer değerlerinde ıyi ama süt hormonun biraz sınıra yaklaşmış doktor bisi demedi mi
Yok canım gayet iyi dedi hepsi burada okuduğum yorumlardan ötürü kafam karıştı ondan sordum süt hormonu dediğin prolaktin mi?

Kızlar ilaç demişken akşamdan beri felaket baş ağrım var nasıl geçiricem ben bu ağrıyı ilaçsız bileniniz varmı ?:110:

Arkadaşım hamileyken migreni tuttuğunda başına, ensesine falan buz koyuyordu. Doktoru söylemişti. Benimde 2 gündür başağrım var ilaç içmemeye çalışıyorum bata 2 gün kaldı ne olur olmaz diye. Baş’a soğuk şeyler koymak iyi geliyor. Deneyin isterseniz.

Kızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.
Canim oncelikle tecrube ettigim bisey oldugu icin sorucam. Tedavi goruyomusun ilac igne gibi ?

Arkadaşım hamileyken migreni tuttuğunda başına, ensesine falan buz koyuyordu. Doktoru söylemişti. Benimde 2 gündür başağrım var ilaç içmemeye çalışıyorum bata 2 gün kaldı ne olur olmaz diye. Baş’a soğuk şeyler koymak iyi geliyor. Deneyin isterseniz.
Sağol canım ya benimde senin gibi iki günüm kaldı bende ilaç içmek istemiyorum senin dediğini denicem şimdi inşallah faydası olur :dua:

Yok canım tedavi görmedim zaten 4 aylık evliyim, daha o aşamaya gelmedik :)
Simdi tedavi gorsen gecen ay basima geldi hep kahverengi oldu adetim doktoruma sordugumda takilma tedavi goruyosun dedi. Ondan sordum. Ama genelde benimde migrenim tutuyo ilk gun asiri agrim oluyo hap alinca kesiyo ondan olmustur gibi geliyo bana canim. Yarini bekle ilacin etkisi gidincede olmazsan kan ver bence icinde suphe kalmasin. Iyi biliyorum ya bu supheyi Allah hepmizin yar ve yardimcisi olsun gonlune gore versin minnak bi bebik tabiki ilk basta :))

Erkek olursa CAN kız olursa SU :deli: Yani yanlarına ek isimlerle böyle düşünüyorum kendime uydurayım diye . Erkek olursa Ahmet olacak eşimin çok değer verdiği şehit bir arkadaşının ismi . Yanına da Alp Efe Can .. Kısa birşeyler . Kız olursa bilmiyorum :dondurma: İsim işini ince düşünmek lazım şimdiki cocuklar pek fena bir kulp bulup alay edilsin istemem :bicak:
Oglum olursa bende Efe koymayı istiyorum. Esimle daha sevgiliyken karar vermistik. Ama kız ismi bir türlü begenemiyorum.:KK43:

Yok canım gayet iyi dedi hepsi burada okuduğum yorumlardan ötürü kafam karıştı ondan sordum süt hormonu dediğin prolaktin mi?
Evet canım kürü yaparsan daha da artabilir sınırı 23 sende 19 cıkmış yada kürü 1 haftalığına fln dene bana göre

Back
X