• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum sandım ama bi miktar kahverengi akıntı, sonra birazcık kan geldi, 1 saat aralıklarla lavaboya gidiyorum çok az kahverengi akıntı geliyo. En Kahverengini kırmızıyı görünce Biraz da adet sancısı başlayınca da ağrı kesici içmiştim. Normal adet döneminde ilk gün çok ağrım olur ağrı kesici içerim baya hafifletir ama yine içten içe ağrıyı hissederim, şuan hiçbişey yok. Üstüne götme olayı mı nedir bu yaşadığım, keşke ilaç içmeseydim diyorum şimdi.

Bende senden cok ümitliyim ne yalan söyleyim :)
Yerlesme kanamasıda olabilir,başka bisyde olabilir tabii.Ben mesela ilac icemem hemen keser.
Ama sen olursanda kan ver bence.

Oglum olursa bende Efe koymayı istiyorum. Esimle daha sevgiliyken karar vermistik. Ama kız ismi bir türlü begenemiyorum.:KK43:
Kız denince aklima hep İpek gelir ♡
Süper Baba'dan beri cok severim cok naif geliyor bana.Bizim kıza nasip olmadı ama :)))))) Bizim sülalede kız cok isim bol :)

Merhaba kızlar normalde adet tarihim 6 gün sonraydı ama bugün kanamam geldi yerleşmeyle ilgisi olabilir mi bilgisi olan var mı

Rengine,yoğunluğuna bağlı canım.
İnşallah yerleşmedir♡

Bende senden cok ümitliyim ne yalan söyleyim :)
Yerlesme kanamasıda olabilir,başka bisyde olabilir tabii.Ben mesela ilac icemem hemen keser.
Ama sen olursanda kan ver bence.

Kız denince aklima hep İpek gelir ♡
Süper Baba'dan beri cok severim cok naif geliyor bana.Bizim kıza nasip olmadı ama :)))))) Bizim sülalede kız cok isim bol :)

Rengine,yoğunluğuna bağlı canım.
İnşallah yerleşmedir♡
Renk ve yoğunluk kişiden kişiye farklı oluyormudur acaba

Evet benim bu ayda tutmadı bütün hayaller suya düştü erkenden gelip sprizzz yaptı napalım nasıpte ne varsa onu yaşayıp görücez :işsiz::KK1::KK14:

Kızlar klomen ve catlama ıgnesınden kac gun sonra adet oldunuz ? Benım bugun 19günüm adete 3gun kala testım negatıf ıdrar testım. Pazarda adet olmam gereklıydı ıdrar testı yaptım yıne negatıf :bicak:

Döllenmiş yumurta mı oldu acaba onu mu kastetti ki dicem ama o zaman çalışmalara devam demezdi . Muhtemelen daha çatlama oluşmadı diye düşündüm .

O zaman adetin günü de değişir, benim 30 kasım iptal :)
Ayy şimdi her geciken gün için kendimi hamile sanarım :)
Hayırlısı inşallah...

20171121_081221.webp

Kizlar gunaydin. ben sogan suyundan sonra testere disli aslan pencesi suyuna basladim yemeklerden sonra sabah ve aksam iciyorum. Dun bir bardak havuc suyu ictim. Bu ay yumurta catlamasi olmadi. Benim gibi bir seyler yapan var mi?

Sen dedinde farkettim biliyo musun araştırdım gerçekten de prolaktini yükseltiyormuş Allah razı olsun senden sayende farkettim ve vazgeçtim:dua:
Kaş yapayım derken göz çıkaracaktım

ama şeyi sorcam bu testi adetliyken mı yaptırdın önemlı olan adetın 3 gunu yapılması daha doğru sonuç veriyo

Kizlar gunaydin. ben sogan suyundan sonra testere disli aslan pencesi suyuna basladim yemeklerden sonra sabah ve aksam iciyorum. Dun bir bardak havuc suyu ictim. Bu ay yumurta catlamasi olmadi. Benim gibi bir seyler yapan var mi?

canım bende ıncır kurune basladım sabah aksam suyunu içiyorum bı kac gun sonra havuzla ıncır suyunu karıstırıp içiçem
çokta ümitliyim eşime de turk kahvesi içiriyorum hayırlısı

Back
X