• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oglum olursa bende Efe koymayı istiyorum. Esimle daha sevgiliyken karar vermistik. Ama kız ismi bir türlü begenemiyorum.:KK43:
Hanzade hoşuma gidiyor aslında benim .. Mihrimah ta olabilir Nazende de hoş .. Bunlar biraz dolgun .. Mila - Mina gibi çok kullanılan ama kulağa hoş gelenlerde olabilir .. İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin ❤️

Ya geçen bir arkadaşımız yazmıştı hamilelikte uyku olur diye ama yatamıyordu bende öyle oldum sabah ya erkenden uyanıyorım 1 haftadır nezaman o uykulu hallerimiz gelecek acep :)

Hanzade hoşuma gidiyor aslında benim .. Mihrimah ta olabilir Nazende de hoş .. Bunlar biraz dolgun .. Mila - Mina gibi çok kullanılan ama kulağa hoş gelenlerde olabilir .. İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin ❤️
Bir ara Mina'yı düşünmüştüm. Sonra ondan da vazgeçtim. Hic bulamazsam kendi adımi verecegim artik. Erkek cocuklarinda moda ya babanin adini da vermek. Bende kizima vereyim:KK48:

Evet canım kürü yaparsan daha da artabilir sınırı 23 sende 19 cıkmış yada kürü 1 haftalığına fln dene bana göre
Sen dedinde farkettim biliyo musun araştırdım gerçekten de prolaktini yükseltiyormuş Allah razı olsun senden sayende farkettim ve vazgeçtim:dua:
Kaş yapayım derken göz çıkaracaktım

Sen dedinde farkettim biliyo musun araştırdım gerçekten de prolaktini yükseltiyormuş Allah razı olsun senden sayende farkettim ve vazgeçtim:dua:
Kaş yapayım derken göz çıkaracaktım
Ben de bu sebeplerden dolayi kür yapmaktan korkuyorum hep. Her yerde okuyorum kür yapmadan önce doktorunuzla görüşün diye. Sende yapsan degerlerin bozulacakti. Allah korusun.

Merhaba kızlar normalde adet tarihim 6 gün sonraydı ama bugün kanamam geldi yerleşmeyle ilgisi olabilir mi bilgisi olan var mı

Ben de bu sebeplerden dolayi kür yapmaktan korkuyorum hep. Her yerde okuyorum kür yapmadan önce doktorunuzla görüşün diye. Sende yapsan degerlerin bozulacakti. Allah korusun.
Aynen canım ama doktorlarda alternatif tıbba çok karşı hemen dayıyolar hormon ilaçlarını bizlerde bi umut uygulamak istiyoruz işte kürleri ama yan etkiler ne kötüymüş meğerse.Yapmam gereken artık sadece tevekkül..

Back
X