Saoll kzuum inan ben hic anlamam :)))
Bende vajinismustum 1 bçk sene alttan muayne olamıyorum rahat şekilde dolayısıyla yumurtalıklarımın kalitesini vs.bilemiyorum.Kızlar iyi aksamlar ben ilk defa muayene olmaya gidicem daha once vajinismus geçmişim olduğu icin biraz endişeliyim açıkçası alttan muayene de sorun yaşarmıyim diye ... hiç bisey hissediliyomu kasildinizmi
ProklaktinHangisi yüksek?
Sanırım bizimkiler fazlaHahahhaah su halimize bak yaaaa neler yaziyoruzzz babahhahaaj :)) valla bilmirommm ama bizimkiler fazlaaaa bbirazz acaba hepsimi boyle:))
Yaa valla aynen oyle yeniden para harcamak istemiorum ama heran niyeti bozabilirim baska bi doktora gidebilirim. Yumurtam gelismis iste nie igne yapmiosun taktim valla yaa oooffInsallahhhh canim benim bu ay hep birlikte hamile kalip hep birlikte sacmalariz insallahhoyle insanlari gorunce daha beter inada biniyor is demi
Kızlar adet oldumyeni bat 17 aralık @Arel13
Canlı destek hattında konuştum saraçoğluyla asistanı sanırım.Kullanmamam gerektiğini söyledi kendi ürünlerini önerdi sinir oldumProklaktin
Hadi yaa cok gecmis olsun cnm dikkat et ve sakin bitki cayi yada ilac kullanma nolur nolmazeşimde gördü kuzum direk yatağa yatırdı bu gebelik ten değil galiba üşüttüm
Bendede troid yavaş çalışıyormuş evlenince ortay cikti ve 15 kilo aldim 1 bucuk yılda hızla da devam ediyor kilo alma ilaç kullanıyorum ama hala devamben kendimi bildim bileli kiloluyum .benim için hep sorun oldu
Bide yumurta testin de yapılmış estradiol hormonu oda güzel çıkmış illa alttan bakmaya gerek kalmiyo canımCanlı destek hattında konuştum saraçoğluyla asistanı sanırım.Kullanmamam gerektiğini söyledi kendi ürünlerini önerdi sinir oldum
Hic olmadinizmi muayene kasiyomusunuz kendini bende kendimden korkuyom kendimi kasıp kapatacam diye 2 ay oldu yeneliBende vajinismustum 1 bçk sene alttan muayne olamıyorum rahat şekilde dolayısıyla yumurtalıklarımın kalitesini vs.bilemiyorum.
İnşallah sen rahat olursun
Ya yok ya kimine vermiyor aaa dovucem ama seni artik takmak yok dedikce benide fistekliyosunYaa valla aynen oyle yeniden para harcamak istemiorum ama heran niyeti bozabilirim baska bi doktora gidebilirim. Yumurtam gelismis iste nie igne yapmiosun taktim valla yaa oooff
Can bogazdan gelirmis ye bosver benim bi arkadasim varda intihar ediceksemde bogazima su boregi yas pasta falan tikarak etmek isterim derdiAy kızlar kilo demeyin 3 kilo vermstm onu da almışım 77 yimnapcam bilmiyorum
Canım dikkat edilince veriliyor inan.Biraz nefsimize hakim olsak bir süreden sonra midemiz küçülüyor kendi kendimize yememeye başlıyoruz. ..Ay kızlar kilo demeyin 3 kilo vermstm onu da almışım 77 yimnapcam bilmiyorum
Bende 77 yim spora gidiyorum ama kilo gitmiyorAy kızlar kilo demeyin 3 kilo vermstm onu da almışım 77 yimnapcam bilmiyorum
geçmiş olsun benim troidler de sorun yok hep pko yüzünden.Bendede troid yavaş çalışıyormuş evlenince ortay cikti ve 15 kilo aldim 1 bucuk yılda hızla da devam ediyor kilo alma ilaç kullanıyorum ama hala devam
Su an kontrol alt8nda ilaç sayesinde değerlerim normal ama troit sonucta var bende ve kilo uçuyor.... yarın muayeneye gidecem bakalim bende bisey varmi.. bide bise sorcam siz pkoyu bekarken biliyormuydunuz sizde olduğunu yani n9rmal karından ultrasonla belli oluyormuydugeçmiş olsun benim troidler de sorun yok hep pko yüzünden.
bilmiyordum.evlendikten sonra ilk gittiğim doktor hem hormon testleriyle hemde ultrasonla pko var dedi.öncesinde hiç kadın doğum için hastaneye gitmedim.adetlerm düzensizdi ama okuldan fırsat bulupta hiç gidemedimSu an kontrol alt8nda ilaç sayesinde değerlerim normal ama troit sonucta var bende ve kilo uçuyor.... yarın muayeneye gidecem bakalim bende bisey varmi.. bide bise sorcam siz pkoyu bekarken biliyormuydunuz sizde olduğunu yani n9rmal karından ultrasonla belli oluyormuydu
Bende hamile kalmadan kilo vermek istiyorum ama yapıştı kaşdı gitmiyolar ki 18 kilo aldım hamilelgmde yedikce yedim baya iştahlıydımAy kızlar kilo demeyin 3 kilo vermstm onu da almışım 77 yimnapcam bilmiyorum
sağol canımHadi yaa cok gecmis olsun cnm dikkat et ve sakin bitki cayi yada ilac kullanma nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?