• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 gun var adetimee benimm daha ama anlamadm belkide bizemi oyle geliyoo anlamadm piskolojimiz gtti iyiceee inslalah hayal kirikligina ugramayzda bebislerimiz gelir :)(

Benim de hiç ummadığım anda sürpriz bir gebelik gelişti, sevindik ne kolay oldu diye ama 6.5 haftalıkken düştü :KK43: üstüne bir de kimyasal... İnşallah Aralık ayı uğurlu gelir...

Gecmis olsun sana da.
Bende oncesinde bekliyoruz diye kan vermistim sonra regl oldum sandim kimyasal sandim yani ama keske oyle olsaymis.
Regl sandigim kanamadan 15 gun sonra firlamis bi degerle karsilastim.Uzun ve zorlu bi surecmis patoloji icin kurtaj,tedavi icin igne fln derken.Sonra surekli takiple betanin sifirlanmasi 1 ayı buldu.Sonrada korunma fln derken Aralık ilk sansim olacak insallah :)
O da haftaya kontrolden gecersem izin cikarsa insallah :)

10 gun var adetimee benimm daha ama anlamadm belkide bizemi oyle geliyoo anlamadm piskolojimiz gtti iyiceee inslalah hayal kirikligina ugramayzda bebislerimiz gelir :)(
Benim ne zaman gelmişti hiç hatırlamıyorum ama sanki bir hafta falan vardı adetime. İnşallah canım hayırlısıyla gelsinler :) yemek yeme durumun nasıl ben hiç doymuyorum sürekli aç gibiyim
Ama sen adet olmamssn bence buyuk ihtimalle bebis olabilirrrrr :)))
Ay inşallah canım ya hamileysem son adet tarihine göre 4 haftalık oluyor tabi döllenmeden falan fark ederde biz bir hafta daha bekleyelim keseyide görürüz diyoruz ondan bugün gitmedim kan testi yaptırmaya

Kıyamam ona geçmiş olsun canım.. ama biraz ona odaklanırsan daha çabuk toparlanır bence.. biz fazlasıyla ikinci kuzulara konsantre olduk, evlatlar bunu hissediyor ve üzülüyor.. benim kuzu telefonu bile kıskanır, ne zaman elime alsam tepeme tırmanır :)
Ilginistiyorlar tabi cnm gun boyu is sonra bu ikinci bebek stresi falan benim oglumda sanki uzgun oldugumu anlayip bana moral vermek ister gibi geliyo opuyo kucagima yatiyo dun sacimi oksuyodu. Cok datli bisey evlat yaa iyiki var allahim evlatlarimizin acısını gostermesin

Benim ne zaman gelmişti hiç hatırlamıyorum ama sanki bir hafta falan vardı adetime. İnşallah canım hayırlısıyla gelsinler :) yemek yeme durumun nasıl ben hiç doymuyorum sürekli aç gibiyim

Ay inşallah canım ya hamileysem son adet tarihine göre 4 haftalık oluyor tabi döllenmeden falan fark ederde biz bir hafta daha bekleyelim keseyide görürüz diyoruz ondan bugün gitmedim kan testi yaptırmaya
Kiz bence kesnn kesn hamilesinn bak pinar demisti dersnnn hadi insallah rabbimm emeklerimizi bosa cikarmasnn bekle bakalmm bak test yap 2 cizgi hafif ciksa bile hamilesndr ole oluyooo genlede bari onu yapp :)

Kiz bence kesnn kesn hamilesinn bak pinar demisti dersnnn hadi insallah rabbimm emeklerimizi bosa cikarmasnn bekle bakalmm bak test yap 2 cizgi hafif ciksa bile hamilesndr ole oluyooo genlede bari onu yapp :)
Bide yemek normalll aksine fazla bse yiyeniyorm yaa sanirim belkide midemi usuttum yada iltihap var anlamadm

Yok canım biraz daha bekleyelim de keseyide görelim dedik

O kadar erken kese göZüküyor mu hiç bilgim yokta kusura bakmayın:)
Vallaha bende şaşırdım canım benim değer ilk 258 sonra 568 oldu 1958 oldu göremedi idrar sıkışık gel dedi bana olusmak üzere dedi sonra 5 gün sonra kese gözüktü yeni dedi kac haftalik dedim 4 dedi

Ay inşallah canım söyledim şimdi eşime akşam alcak yapcam akşama onu :) kimseyede söyleyemiyorum nazardan korkuyorum çok nazar değerde bana

Back
X