• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yakı bandını deneyen oldu mu? Yumurtlama döneminde bele yapıştırınca bıldırcınlarımızı harekete geçiriyormuş:spor:

Kızlar yakı bandını deneyen oldu mu? Yumurtlama döneminde bele yapıştırınca bıldırcınlarımızı harekete geçiriyormuş:spor:
Ilk defa duydum bi anda guldum Allahta seni guldursun etrafinda bebiklerle insallah niye guldun dersen nelere kaldik artik yani demi :-)

Bende kac aydir bekliyorum ilk defa bu ay 2 tane yumurtam gelisti kiz ben napiyim. Cok takilma streste etkiliyo fazlasiyla hemde
Ama ben bi sefer hamile kaldim hemde hadi bebegimiz olsun dedim 3 5 denedik hmen ilk aydan hamileydim 3 senede ne degisti yasin etkisimi var bilemedim

Ilk defa duydum bi anda guldum Allahta seni guldursun etrafinda bebiklerle insallah niye guldun dersen nelere kaldik artik yani demi :-)
Amin canım hepimizi:KK49:Ama ilk başka bir yerde okumuştum sonra burada gördüm hatta forum açmışlar binlerce yorum vardı yakıyla hamile kaldım falan diye:işsiz:Denesek mi:işsiz:

Back
X