- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Insallahhhh canimm bekliyoruz. Folik asit bende hic bi yan etki yapmadi canim.Tamam oldu galiba yazacam her zaman inşallah haftaya pazartesi sizi mutlu haberle rahatsız ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhhh canimm bekliyoruz. Folik asit bende hic bi yan etki yapmadi canim.Tamam oldu galiba yazacam her zaman inşallah haftaya pazartesi sizi mutlu haberle rahatsız ederim
Canim adet gununu bekle bakalim. Insallah gonlunden gecen olur.O zaman biraz daha ümit edeyim ben çok perişan haldeyim
Bir haftadır hiç birşey yiyemiyorum ağzımın tadı değişti bugün negatif de çıkınca acaba folik asit ten mı dedimInsallahhhh canimm bekliyoruz. Folik asit bende hic bi yan etki yapmadi canim.
Yok canim sanmam bak diger arkadasta demis yan etkisi yok bende 5 aydir kullaniyorum canimBir haftadır hiç birşey yiyemiyorum ağzımın tadı değişti bugün negatif de çıkınca acaba folik asit ten mı dedim
Amin herkesin inşallah benimde gönlümden geçen olur sorunsuz bol neşeli hamileliklerimiz olsun buradaki herkese dert uğramasın inşallahCanim adet gununu bekle bakalim. Insallah gonlunden gecen olur.
Ilk defa duydum bi anda guldum Allahta seni guldursun etrafinda bebiklerle insallah niye guldun dersen nelere kaldik artik yani demiKızlar yakı bandını deneyen oldu mu? Yumurtlama döneminde bele yapıştırınca bıldırcınlarımızı harekete geçiriyormuş![]()
Valla mi eğer hamile kalmazsam yapistiracam yaksin beni yeter ki bebiş gelsin uuKızlar yakı bandını deneyen oldu mu? Yumurtlama döneminde bele yapıştırınca bıldırcınlarımızı harekete geçiriyormuş![]()
Canim sen ne zamandir bebek istiyorsun?Valla mi eğer hamile kalmazsam yapistiracam yaksin beni yeter ki bebiş gelsin uu![]()
Ben 5yillik evliyim 3dusugum olduCanim sen ne zamandir bebek istiyorsun?
Afedersin duşuklerini yazmistin. Sabirsizligini anliyorum canim.B
Ben 5yillik evliyim 3dusugum oldu
Allah büyük canım günlerim bu hayalle geçiyor bakalım ne zaman gelecekAfedersin duşuklerini yazmistin. Sabirsizligini anliyorum canim.
Ama benn onlari bagrima bastim sevgi ilgi gosterdim ama cok nazlilar netcem bunlarla bilmiyorum en iisi kapinin onune koymak bunlari :)Sen zaten dusunmekten yumurtalari buyutemedin ortmenim az rahat versen o zavalliciklara![]()
Aynen yaaa ama ben beklemiodum boyle bisi cnm yaa benñnn soookkk ben mansettttYedin kendini yedin![]()

Bende kac aydir bekliyorum ilk defa bu ay 2 tane yumurtam gelisti kiz ben napiyim. Cok takilma streste etkiliyo fazlasiyla hemdeAma benn onlari bagrima bastim sevgi ilgi gosterdim ama cok nazlilar netcem bunlarla bilmiyorum en iisi kapinin onune koymak bunlari :)
Ama ben bi sefer hamile kaldim hemde hadi bebegimiz olsun dedim 3 5 denedik hmen ilk aydan hamileydim 3 senede ne degisti yasin etkisimi var bilemedimBende kac aydir bekliyorum ilk defa bu ay 2 tane yumurtam gelisti kiz ben napiyim. Cok takilma streste etkiliyo fazlasiyla hemde
Amin canım hepimiziIlk defa duydum bi anda guldum Allahta seni guldursun etrafinda bebiklerle insallah niye guldun dersen nelere kaldik artik yani demi![]()
Denesek mi
Yaa valla öyle okudum binlerce yorum alıp yapıştırcam yana yana beklediğimizin tescili olsunValla mi eğer hamile kalmazsam yapistiracam yaksin beni yeter ki bebiş gelsin uu![]()

Anacım çık artik şu şoktan da iyi düşünmeye başlaAynen yaaa ama ben beklemiodum boyle bisi cnm yaa benñnn soookkk ben mansetttt![]()