Ama a bunu biz nie bilmiyoruzzzzAma benim cevremde eslerine de icirenler oldu ve o ay hamile kaldilar
bende icirirdim ama yaaa
cnm ilk kez duydum ve eger faydasi varsa vitamin askim vitamin die iciririm ki ben Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama a bunu biz nie bilmiyoruzzzzAma benim cevremde eslerine de icirenler oldu ve o ay hamile kaldilar
bende icirirdim ama yaaa
cnm ilk kez duydum ve eger faydasi varsa vitamin askim vitamin die iciririm ki ben Adet döngüsünün gününe göre değilde adetin in 1. Gününden itibaren başlıyor 21. Günü kontrol oluyor yani 28 günde bir 30 günde bir adet olman bişeyi değiştirmiyor canımBenim de yarın 21. gün tahlilim olacak kafama şu takıldı adet döngüsü kaç gün olunca 21. gün, yoksa herkes için mi 21 ...?
Günü yanlış olmasın başka ilçeye gidicem okuldan izin alıyorum
Beni bi aydınlatın bu konuda :)
Ben hiç içirmedim ama spermler için iyiymiş diye biliyorum hareketlilik sayı falanKizlar eslerinize folik asit icirdiniz mi
Ben oglak burcuyym guya hicccc bu sabirsizlikla napcam inan bilmiyorum. Sen beni bosver soyle bakem nasi gidiyo saatleri falan kacirmiyosun dimiAaahahhaa bende senin gibiydim ama duruldum. Sanirim koc burcu olmamin etkisi buyuk aceleci her dedigim hemen olucak. Ama Allah oyle demiyor iste. Emek olmadan sabir olmadan olmuyor ortmenim![]()
2 tanecik umudun var aman diyim sana onlari kaybetmeBu mesaji hamileyimmmmm kizlaarrr die anlayabilirmiyiz acep

Yok kacirmiyorum ortmenim merak etme bugun ara vericektik verdik yarin devamBen oglak burcuyym guya hicccc bu sabirsizlikla napcam inan bilmiyorum. Sen beni bosver soyle bakem nasi gidiyo saatleri falan kacirmiyosun dimi2 tanecik umudun var aman diyim sana onlari kaybetme
![]()
Ayy yokkk yaa rabbimmi soletti hepimiz birgun insallah oyle oluruz demekktii bakiuorm yazilarinizi hepsini okuyorumm bende dahil bizlerden cok guzel anneler olur yaaa neler yapiorz bebeimizin olmasi gelmesi iicn sabredelimmm kizlarr rabbimn vardr bildigii birgun bizde anne olucagizz insallabBu mesaji hamileyimmmmm kizlaarrr die anlayabilirmiyiz acep![]()

Ayyy cok sevindimmm cnmmm hadi hayrlisi hamisisn dua et bizedeeeee :)Kızlar yine test yaptım galiba hamileyim bende eşimde inanamıyoruz hala

Canommm bu hamilelikk testi deilmiii yada ovulasyon twstimi anlamadm ben adetinmi geciktiiYen’i testler
Çok net çıkmış canım :) Maşallah gözün aydın sğlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimYen’i testler
Ne güzel her yer pozitif gözünüz aydınYen’i testler
Normalde kaç günde bir adet oluyosun canım? Bugün kaçıncı günü?Adetim geçmedi kızlar aslında daha 6 gün var ama normal döngüme göre öyle ama bu ay erken yumurtlama oldu
Allah razı olsun hepinizden uyuşuk gibiyim hala inanamıyorum 1 senedir bugünü bekliyorum rabbime şükür olsun Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsinÇok net çıkmış canım :) Maşallah gözün aydın sğlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim