• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yarın 21. gün tahlilim olacak kafama şu takıldı adet döngüsü kaç gün olunca 21. gün, yoksa herkes için mi 21 ...?
Günü yanlış olmasın başka ilçeye gidicem okuldan izin alıyorum
Beni bi aydınlatın bu konuda :)
Adet döngüsünün gününe göre değilde adetin in 1. Gününden itibaren başlıyor 21. Günü kontrol oluyor yani 28 günde bir 30 günde bir adet olman bişeyi değiştirmiyor canım
Kizlar eslerinize folik asit icirdiniz mi
Ben hiç içirmedim ama spermler için iyiymiş diye biliyorum hareketlilik sayı falan

Aaahahhaa bende senin gibiydim ama duruldum. Sanirim koc burcu olmamin etkisi buyuk aceleci her dedigim hemen olucak. Ama Allah oyle demiyor iste. Emek olmadan sabir olmadan olmuyor ortmenim :-)
Ben oglak burcuyym guya hicccc bu sabirsizlikla napcam inan bilmiyorum. Sen beni bosver soyle bakem nasi gidiyo saatleri falan kacirmiyosun dimi:sinirli: 2 tanecik umudun var aman diyim sana onlari kaybetme:mad:

Ben oglak burcuyym guya hicccc bu sabirsizlikla napcam inan bilmiyorum. Sen beni bosver soyle bakem nasi gidiyo saatleri falan kacirmiyosun dimi:sinirli: 2 tanecik umudun var aman diyim sana onlari kaybetme:mad:
Yok kacirmiyorum ortmenim merak etme bugun ara vericektik verdik yarin devam :-) adamada yazik ayol kurudu adamcagizim :-)oglaklarda cok sabirli olur sen nasil oglaksin

Bu mesaji hamileyimmmmm kizlaarrr die anlayabilirmiyiz acep :dua:
Ayy yokkk yaa rabbimmi soletti hepimiz birgun insallah oyle oluruz demekktii bakiuorm yazilarinizi hepsini okuyorumm bende dahil bizlerden cok guzel anneler olur yaaa neler yapiorz bebeimizin olmasi gelmesi iicn sabredelimmm kizlarr rabbimn vardr bildigii birgun bizde anne olucagizz insallab :anne::anne::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:

Ben yumurtlama zamanimi yakaladmm degerlendirdm bakalmm tutcakmi tutmickmi 10 gun var daha adetime ...tutmazsa daha bu kadar ustunde durmucm kizlarr takipte etmicem karar verdimmm

Yen’i testler

Eklentiler

• 38FA80E3-FF99-4CBB-A095-827E25755894.webp
    38FA80E3-FF99-4CBB-A095-827E25755894.webp
    17 KB · Görüntüleme: 70
Adetim geçmedi kızlar aslında daha 6 gün var ama normal döngüme göre öyle ama bu ay erken yumurtlama oldu

Back
X