- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Tekrardan hayirli olsun canimmmm insallahh bizede Rabbim nasip etsinKızlar yine test yaptım galiba hamileyim bende eşimde inanamıyoruz hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrardan hayirli olsun canimmmm insallahh bizede Rabbim nasip etsinKızlar yine test yaptım galiba hamileyim bende eşimde inanamıyoruz hala
O çift kırmızı çizgi hayalimmmAllah razı olsun hepinizden uyuşuk gibiyim hala inanamıyorum 1 senedir bugünü bekliyorum rabbime şükür olsun Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin

Yaşa sen bitanesinIsin icine ogretmenlik girmisse eger sonuna kadar cnm sonucta gorevimizyarin guzel bi gelisme olursa cook mutlu olcam soktanda cikcam insallaah
Ahahahaa darisi bize bebisimSelaaaaaammmmm güzellerNasılsınızzzzzz ?
Tüm gebelerin uykusu geliyor benim enerjim bitmiyor yahu
Sürekli yiyip yiyip enerji patlaması yaşıyorum
![]()
Canmmm yumurtlaman ne zaman oldu pekii kac gunde ogrendin hamileligini yumurtlamanda tuttuguna gore merak ettmmm kizz benmde 10 gn var belirti olursaa 2 3 gn kala hemen test yapcm:)Allah razı olsun hepinizden uyuşuk gibiyim hala inanamıyorum 1 senedir bugünü bekliyorum rabbime şükür olsun Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Selammmm cnm iyiyizzzz sen nasilsinnn aman aman bitmesnn enerjin maslalah:))Selaaaaaammmmm güzellerNasılsınızzzzzz ?
![]()
Canım işte yumurtlama 11. Gün oldu yumurtlamadan 15 gün sonra öğrenmiş oldumCanmmm yumurtlaman ne zaman oldu pekii kac gunde ogrendin hamileligini yumurtlamanda tuttuguna gore merak ettmmm kizz benmde 10 gn var belirti olursaa 2 3 gn kala hemen test yapcm:)
Galibası kalmamis canim hamilesinKızlar yine test yaptım galiba hamileyim bende eşimde inanamıyoruz hala

Evet simdi ustteki msjini yeni gordumm cnmm valla helal olsn kiz azimle erkenden ogrenmissin hemde baya erkenn cok sevindmm adinaaaa simdi bebisine ve kendine cok iyi bakma zAmanii bide bizede dua ett cnmm :)Canım işte yumurtlama 11. Gün oldu yumurtlamadan 15 gün sonra öğrenmiş oldum
Edmezmiyim hergün edicem ben İnan’a öylesine yaptım testi tek şüphem nefesim çok tıkanıyordu ondan şüphelendim değer belirtiler hep idrar yolu enfeksiyonu olduğu için onla aynı diye aklıma gelmedi yine enfeksiyon olduğumu düşündümEvet simdi ustteki msjini yeni gordumm cnmm valla helal olsn kiz azimle erkenden ogrenmissin hemde baya erkenn cok sevindmm adinaaaa simdi bebisine ve kendine cok iyi bakma zAmanii bide bizede dua ett cnmm :)
Ayyy inşallahhhhhhhAhahahaa darisi bize bebisim![]()
Bebe yanlız kalmasın şükür kendi adıma iyiyim sen nasılsın demicem maşallah diyeceğim sadece :))) bende uyuyamıyorumkiiiiiSelaaaaaammmmm güzellerNasılsınızzzzzz ?
![]()
Bana da doktorum vermişti, hamile kalmadan 3 ay önce ve hamile kalınca ilk 3 ay içmek gerekli demişti. Biraz pimpirik olmaya başladım sanırım :) Bu hamilelik işi oyle karışık ki her seyden nem kapar oluyor insan, en küçük hesapları bile yapıyor :)Yooo kac ay oncesinden baslatiyor hep doktorlar zaten canim bi sorun olsa vermezler. Bebek olursa onun gelisimi icin cok onemliymis o ayrica bana doktorum verdi zaten
Mahallede koşasım var yahuSelammmm cnm iyiyizzzz sen nasilsinnn aman aman bitmesnn enerjin maslalah:))
Hepimiz iyi olalım inşallah . Rabbim gönlümüzün neşesini bedenimizin sağlığını eksik etmesinşükür kendi adıma iyiyim sen nasılsın demicem maşallah diyeceğim sadece :))) bende uyuyamıyorumkiiiii
Çok Aminn kuzum :)Hepimiz iyi olalım inşallah . Rabbim gönlümüzün neşesini bedenimizin sağlığını eksik etmesin![]()
Ayy cnm yaaa ne buyuk supriz olms desenee benimde idrar enfeksiyonm var yarin doktora gtxm 2 5 aylik evliyimm mafoldummm valalhi o enfeksiyondan ve bende yanilmstm belirtim olmstuu hamileyim saniordm ama sonc husran oldu bu ay bekliorm yumurtlamayi yakaladmm degerlendirdm bakalm olmazsa bu aydaaa daha ugrasmicm akisina birakcm yarinda zaten doktora gtcm gtmsken yumurtlaiklarimada baktirim diorm bi sorun varmi die hemde enfeksiyon icin ... benm de hkkayem boyle her neyse ... simdi sana gelelimm :)) cicegi burnumda annecikkk :) sen simdi hamilesinn bol bolll su tukett sakin fazla iltihap kapmaa ilacta icemezsn cok dikkat etEdmezmiyim hergün edicem ben İnan’a öylesine yaptım testi tek şüphem nefesim çok tıkanıyordu ondan şüphelendim değer belirtiler hep idrar yolu enfeksiyonu olduğu için onla aynı diye aklıma gelmedi yine enfeksiyon olduğumu düşündüm
Hahahaa iyi fikir bende burdami kossam:)) adet mi olcann oldunmuMahallede koşasım var yahuRegl ağrım da var . Hayırlar olsun inşallah
![]()