• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hic farketmedim canım ya ilk gebeligimde acemilik hic dusunmedim boyle şeyleri dikkat etmedim yumurtlama gününü falan
Bakalım bu sefer dikkat ediyorum öyle belirtiler olacak mi

insAllah bakalım ya :)
Bende ilk evlendiğimde bilmiyodum hatta bu batmalar yüzünden acillik olmuştum sonradan internetten araştırınca anladım ki yumurtladığım için oluyormuş sana söyliiyim canım adet sancısına benzemiyo ya sağ kasık yada sol çok kötü batmalar oluyor bıçak batırıyolar sanki aklında bulunsun

Bende ilk evlendiğimde bilmiyodum hatta bu batmalar yüzünden acillik olmuştum sonradan internetten araştırınca anladım ki yumurtladığım için oluyormuş sana söyliiyim canım adet sancısına benzemiyo ya sağ kasık yada sol çok kötü batmalar oluyor bıçak batırıyolar sanki aklında bulunsun

aklımda bulunsun canım bakalım 4 gün sonra yumurtlama günüm görünüyor dikkat edicem boyle oluyor mu

Yumurtlama günlerini hiç anlamayan var mı kızlar? Yani vücudu belli etmeyen.Acaba benimkiler küçük mü büyümüyor mu diye düşünüyorum artık hiç öyle bariz kasık batması ateş falan olmuyor ya

Kızlar sabah kalktım biraz akıntının içinde pembemsi kahverengimsi akıntı da vardı galiba adet oluyorum daha ağrısı başlamadı ama. Birazdan da doktora gitcem bugün patoloji sonuçlarım çıkıyo dua edin kötü birşey çıkmasın :KK43:
Canım son durum nedir akıntıda adet oldun mu?Belki kesilir ve gelmez.Doktor sonuçların nasıl umarım herşey yolundadır.

Günaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galiba :emir_bebek::emir_bebek: bazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok tebrik ederim canım Allah kalbine göre versin inşallah.Sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin.

Hahahhh o zman ümit var demektir,bende 10 gün kala başladım yapmaya negatifti tabiki :)
bakalim inşllah benim kuzucukta geçte olsa süpriz yapar ❤
Sabret canım ya bende 4 gün kala yaptım bak negatif.Sen daha da erken yapmışsın.

Minikimi gördüm bugün şükür haftaya kalp atışı için gidicem :) :KK200:
Çok sevindim canım hadi gözün aydın.Darısı bizlere inşallah.

Kizlar simdi biz bebek istiyoruz ya cok hastayim grip oldum resmen ihlamur icmek sakincali mi

Geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen ıhlamur fazla kaçırma yinede ilaçtan iyidir.Tekrar geçmiş olsun.

Benm 20 ekim canim 5 gün var aramizda. Benm bugün ultrasonumda kese görünmedi. Haftaya cagirdi dr. Beta hcg artışı iyi ama keseyi de görmek önemli elbette
4 gün varmış bizimde aramızda canım bende haftaya gitcem tam zamanı olur ozaman

Yumurtlama günlerini hiç anlamayan var mı kızlar? Yani vücudu belli etmeyen.Acaba benimkiler küçük mü büyümüyor mu diye düşünüyorum artık hiç öyle bariz kasık batması ateş falan olmuyor ya
Bendede olmuyor nasi anliyorlar anlamiyorum valla yaa

Çok şükür canim. Haftaya da küt küt inletsin inşallah:KK200::nazar::emir_bebek:
Amin canım inşallahh
:KK200:
Gecen hafta persembe beta hcg 50 imiş bugun tekrar gittm 496 olmuş. 4 gün bu kadar artmiş. Doktorum gayet iyi dedi fakat keseyi henüz goremedik haftaya tekrar gidicem nasipse kizlar. Kese için daha erken demi ?
canım aramızda 4 5 gün var sanırım 5+1 im bende bugün anca görebildim keseyi alttan oda üstten hala görünmüyor büyük ihtimalle seninde 4 5 güne görünür

Kızlar adetim 3 gün gecikti beta hcg yaptım 12.2 çıktı muayene oldum rahim kanunlaşması var dedi bir hafta sonra gel bakalım dedi anlamadım birşey ya
Gebelik var gibi canım hayırlı olsun haftaya kan değerin artmış olur inşallah :anneadayı:
Çok sevindim canım hadi gözün aydın.Darısı bizlere inşallah.
çok teşekkür ederim canım. Amin inşallahhh:KK200:

Ben 8.hafta gidecem die yazmistim bayan gec olir ben o hataya dustum tuplerimden birini kaybettim dedi. Dis gebeligi varmis. Ama 7.hafta diyorsun ins kesesinide kalp atisinida duyarsin cnm
Kendi doktoruma gideceğim . Herhangibir kanamam kasılmam ters giden birşeyim yok . Zaten gittiğim doktor 15 gün sonra gel demişti aksi bir durum olmaz Rabbim sakınsın ..

Ben de her ay diyorumki bu sefer düşünmek yok hayatı akışına birakcam olursa olur, ama eşim her saat başı arar sorar belirti var mı kendini nasıl hissediyosun eve gelir karnima dokunur hep çoğul konuşur :KK33: gel de düşünme kafaya takma :KK70:hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Biraz kafami dinliyim bana huzur ver de o daha kotu seni sık bogaz etmesin ama oyle daha cok dusunup strees yapmana sebep olur canimcim ;)

Kocla oglak anlasamaz die biliyorum ama uyumu yakaladimida kopamazmis benim esim koc ama sukur bi sikintimiz yok
Yooo benim iki uc arkadasim oglak gayet iyi anlasiyoruz hatta biri en samimi dostum arkadastanda ote yani ahiretligim diye severim. Cok agir basli olur oglaklar sendemi oylesin :-)

Back
X