• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron testim 8.13 çıktı doktorum değer iyi yumurta geliştirmişsin çalışmalara devam dedi benim anlamadığım 21. Günden sonra yumurtlama mı olur adet döngüm 30 gün zaten

Progesteron testim 8.13 çıktı doktorum değer iyi yumurta geliştirmişsin çalışmalara devam dedi benim anlamadığım 21. Günden sonra yumurtlama mı olur adet döngüm 30 gün zaten
Döllenmiş yumurta mı oldu acaba onu mu kastetti ki dicem ama o zaman çalışmalara devam demezdi . Muhtemelen daha çatlama oluşmadı diye düşündüm .

Tam koyulaşma olmuş . Bu 24/36 saat içinde çatlayacağını işaret ediyor bize canım . Çatladığında karşılaştığı ve seçtiği spermle buluşup döllenme olacak inşallah . Bugünü yarını hatta mümkünse ertesi günü de değerlendirin diyebilirim kendi tecrübemle .. Asıl önemli gün yarın ve ertesi gün . Muhtemelen bu koyuluk yarına kadar devam eder . Tekrar çizgi silikleştiğince çatlamanın olacağını gösterir . Karışık mı olldu biraz :KK49:

Teşekkür ederim canım gayet açık :dua::KK200: her gün ilişkiye girmeyin sperm kalitesi dusuyor dediler bize de yarını boş gececektik o zaman 3 gün de deneyelim madem:deli:

Teşekkür ederim canım gayet açık :dua::KK200: her gün ilişkiye girmeyin sperm kalitesi dusuyor dediler bize de yarını boş gececektik o zaman 3 gün de deneyelim madem:deli:
Biz öyle denedik . İmkan varsa fındık fıstık pekmez ceviz eşin de sen de yiyin güzelce . Hayırlısıyla olur inşallah :KK200::KK200:

Bende o zamn acarim muzigimi eve gelirken cakidiii cakkiiddiii dinleye dinleye gelirim sesiiimm teee sizin oralardan duyulur :)) benim kesin igneye baslicak bende igne olamam ki hemsire eline alip ustune ustune gelio ya psikolojik olarak geriliyorum yaptiramiyorum bazen agladigim hatta bi kere serum takilirken nefesimin kesilmisligi oksijen baglanmisligim bile var :dondurma:
Panik bozukluğu belirtileri canım bende de var.. ağrıya tahammül sıfırın altında :( derin nefes alıp başka tarafa bakmayı dene.. damara girerken iş görüyor ama iğne batırınca aniden kasılıyor insan. Tetanoz aşılarını nasıl yaptırdın peki?

Biz öyle denedik . İmkan varsa fındık fıstık pekmez ceviz eşin de sen de yiyin güzelce . Hayırlısıyla olur inşallah :KK200::KK200:

Inşallah canım hayırlısı 1 haftadır besliyorum zaten eşimi bol bol bakalım hayırlısı ise gelsin inşallah bizim minik de :anneadayı:

Arkadaşta farklı şekilde yardımcı olmaya çalışmış canım bence.Bilgisi olanda yazar yine.
Şaşırdım:KK57: Böyle gerginliklere yer yok sayfada.Sakiiiin hanımlar:KK66:
Herkesin derdi belli.
Gergin değilim daha öncede genel an
Sakin ol . Bilmediğin için değil yardımcı olmaya çalışıp bir doktor makalesi paylaştığım için yönlendirdim :halay:Agrasifliğe gerek yok :KK25:
Yok sakinim hele sen burada bana en çok yardımcı olan kişisin yanlış anlaşıldım sanırım.
:olamaz:

Kızlar ben şok tayım bu test doğru mu bilmiyorum inanamıyorum sabah bide yatmadan tekrar yapıcam beta yaptırın diyeceksiniz burda beta yapan yerde Yok bulunduğum ülkenin şehrinde
Canimmmm inanamiyorum ya tesadüfen gordum harika bi haber bu coooook tebrik ederim o kadar sevindimki anlatamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan tahlili yaptirabildin mi

Panik bozukluğu belirtileri canım bende de var.. ağrıya tahammül sıfırın altında :KK43: derin nefes alıp başka tarafa bakmayı dene.. damara girerken iş görüyor ama iğne batırınca aniden kasılıyor insan. Tetanoz aşılarını nasıl yaptırdın peki?
Birinde ignenin ucu kırılmışti hemsire beni azarlamaya kalkmisti ama iste kalkmisti agzinij payini aldi sonra. Cok zor cnm igneyi oluyorum sonra oksiyen veriyolar falan nefesim daraliyor. Tek hissetmedigim igne dogumda belimden yapilandi egil egil diye zorluyodu anestez uzmanı karnimin agrisindan iğneyi yaptigini bile anlamamistim

Birinde ignenin ucu kırılmışti hemsire beni azarlamaya kalkmisti ama iste kalkmisti agzinij payini aldi sonra. Cok zor cnm igneyi oluyorum sonra oksiyen veriyolar falan nefesim daraliyor. Tek hissetmedigim igne dogumda belimden yapilandi egil egil diye zorluyodu anestez uzmanı karnimin agrisindan iğneyi yaptigini bile anlamamistim
canım doğumda o iğne hiç iyi değilmiş ben yaptırmamıştım benim de belim koptu resmen ama dayandım ilerde fıtıklıga sebep verebiliyor muş

canım doğumda o iğne hiç iyi değilmiş ben yaptırmamıştım benim de belim koptu resmen ama dayandım ilerde fıtıklıga sebep verebiliyor muş
Ben dogumumdan memnundum cnm yanliz dogumdan sonra cok ayakta kaldigimda is yaptigimda omiriligimde degisik bi agri oluyo tarifi mumkun deil dogumdan once yoktu sonra oldu

Ben dogumumdan memnundum cnm yanliz dogumdan sonra cok ayakta kaldigimda is yaptigimda omiriligimde degisik bi agri oluyo tarifi mumkun deil dogumdan once yoktu sonra oldu
o iğnenin etkisi sonradan çıkıyor çünkü. doğumda belki acını hafifletiyordur ama sonradan aynı sezeryan gibi sonradan acıyı anlıyorsun.

Back
X