• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kan alınırken ayılıp bayılan kendini çok kasan bir insanım düşün, demekki biz bu zorluğu kaldırabilecek güce sahibiz ki allahım bizi imtihan ediyor. Allah kuluna kaldıramıyacağı yükü zorluğu vermezmiş. Bende şimdiden kan sulandırıcı iğneden korkuyorum ama bi yönden de yeterki sonunda sağlıkla bebeğiöe kavuşmak olaun diyorum ve gerçektende değecek buna inan... Allahım doğumda tüm günahlarımızdan arınmayı bizlere nasip etsin :))
Var malesef canım igneyide nasıl yaparım bilmiyorum herşeyden korkar oldum bütün mesajları okuyorum sessizce takip ediyorum burayı allah hepinizden razı olsun hevesleniyorum burayı okuyunca inşallah burdan sizlerden büyğk cesaret alırım:KK36:

Canım kolposkopi yapalım dediler perşembeye randevu verdiler bende onun ne olduğunu bilmiyorum zor birley mi ağrılı olur mu diye düşünüp duruyorum. Birkaç saat önce de adet oldum. Bu durumda yapılmaz galiba
Anladığım kadarıyla bir inceleme şekli . Işıklı bi cihazla rahim ağzının görüntüsünü büyütüyormuş şimdi biraz baktım da . Ağrılı bir işlem olmadığı yazıyor . Belki okumuşsundur da şu yazıda okudum sende bir bak istersen . Şifa Rabbimden . Önce vücudumuzu temizleyip hazırlayalım ki miniğimiz de sağlam ve sağlıklı olabilsin . Tez zamanda sonuçlanır inşallah

Eklentiler

• D2EF28D0-174E-4DE1-9890-72073951DD05.webp
    D2EF28D0-174E-4DE1-9890-72073951DD05.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 533DC890-0162-4EC3-863E-6938A2E16D96.webp
    533DC890-0162-4EC3-863E-6938A2E16D96.webp
    21 KB · Görüntüleme: 38
Benimde oglum 5 bucuk aylikken dogmaya kalkti onun ustune bendede ayni korku basladi ya altimi kesecekler ya karnimi kestirmek istemiorumm deyip duruyordum ama ayiptir soylemesi tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakacan demisler:halay: korktugum hicbirsey olmadi biliomusun hicbirsey hissetmedim hemen ayaga kalktim cok agrim olmadı bence hic dusunme benim gibi en guzel gunlerini heba etmee. Ins gebe kalirsan tek duan saglikla dogsun olsun gerisini takma Allah bi kolaylik veriyo şükür :dua:
Sezeryan aşırı zor zorda kalınmadıgı sürece lütfen kimse sezeryan yaptırmasın 9 ay olcak nerdeyse dogum yapalı hala karnım uyuşuk dokunamıyorum içim gidiyor rabnim herkeze normal saglıklı dogumlar nasip etsin bizede inşallah dedigin gibi kaçışı yok galiba gülü seven dikenine katlanır

Bende düşünüyorum aslında düşüklerden sonra piskolojim bozuldu sanki korkularım arttı...
Canım birtaneden düşügüm var benim kızımı 9 ay taşıdım hissettim dogurdum anne oldum sütümü sagdım sevdim kızımı kaybettim allah bizden çok sevdi aldı melegimi yanına rabbim kızıma melegime kavuşmayı nasip eder inşallah rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın kızımn vefatından sonra düşügüm aklıma gelmiyor bile beterin beteri var yani rabbim kimseye yaşatmasın herkezin gönlüne göre versin inşallah

Doguma kadar düşünme diyorsun ama ben daha korunmayı bırakmadan düşünmeye başladım dün yine agladım aklma geldikce daralıyorum ama çok istiyorum melek kızımın abla olmasını nasıl yenicem bu korkumu bilmiyorum ben çok cesaretli bir kızdm dogumdan sonra kan vermeye igne yapmalarına bile izin vermiyorum hemşirelerin elini tutuyorum yapmayın diyr hastanelerin önünden geçince daralıyorum 6 aralık kontrolüm var şimdiden düşünüyorum onu kafama taktım ne yapıcam diye
bol bol dua et cnm istersen allah büyük

Kızlar benim çarşamba adet günüm neyse şuan süt kesiğimi desem yoğurt kesimi desem bilemedim ne anlama geliyo bilen varmı:KK8:

Anladığım kadarıyla bir inceleme şekli . Işıklı bi cihazla rahim ağzının görüntüsünü büyütüyormuş şimdi biraz baktım da . Ağrılı bir işlem olmadığı yazıyor . Belki okumuşsundur da şu yazıda okudum sende bir bak istersen . Şifa Rabbimden . Önce vücudumuzu temizleyip hazırlayalım ki miniğimiz de sağlam ve sağlıklı olabilsin . Tez zamanda sonuçlanır inşallah
Videolarını izlemiştim ama okumamıştım canım teşekkür ederim :) 1 hafta ilişki yoksa yumurtlama zamanım da boşa gider napsam bilemedim ki :(

Bende kan alınırken ayılıp bayılan kendini çok kasan bir insanım düşün, demekki biz bu zorluğu kaldırabilecek güce sahibiz ki allahım bizi imtihan ediyor. Allah kuluna kaldıramıyacağı yükü zorluğu vermezmiş. Bende şimdiden kan sulandırıcı iğneden korkuyorum ama bi yönden de yeterki sonunda sağlıkla bebeğiöe kavuşmak olaun diyorum ve gerçektende değecek buna inan... Allahım doğumda tüm günahlarımızdan arınmayı bizlere nasip etsin :))
Evet canım bende bebegi kucagıma alabilrsem ingelerin agrısını falan unuturz inşallah kızma aldıgımz kıyafetler oyuncaklar tokalar hepsi duruyor inşallah hepsini kullanabilirm burda hepimz birbirimize verdigimiz desteklerle herşeyi en güzeliyle atlatıcaz inşallah

Kızlar yarın bat günüm;

dün gece hapşırınca bir anda sol kasığıma bıçak batması gibi bir sancı girdi kendimi yere attım nasıl birşeyse artık ve dünden beride beyaz akıntı başladı.
Adete yakın normalde akıntı kesilir benden.Cumartesi test yapmıştım negatif çıkmıştı.Sol yumurtalık sızısı hala ara ara hissettiriyor kendini.
Adete yakın beyaz akıntısı olan oldumu hamişler?o_Oo_Oo_O
Canım batmalar hafif hafif oluyordu ama akıntım yok gibi birşeydi herkeste farklı oluyor belirtiler kafana takma düşünmemeye çalış az kalmış zaten inşallah hayırlı haberlerini alırız
Canım kolposkopi yapalım dediler perşembeye randevu verdiler bende onun ne olduğunu bilmiyorum zor birley mi ağrılı olur mu diye düşünüp duruyorum. Birkaç saat önce de adet oldum. Bu durumda yapılmaz galiba
histeroskopi oldum ama kolposkopiyi ilk defa duyuyorum canım

Kızlar doktor izin verirse allahın izniyle aralıkta bebiş hazırlıgına başlıycaz ama ben dogum korkumu bir türlü yenemiyorum hep hayal kuruyorum hamile kalıcam öyle olucak böyle olucak falan diye hayalimin sonunda dogum oldugu için nefesim kesiliyo daralıyorum nasıl bebegim olucak artık benim kafam nasıl rahatlıycak bana yardımcı olurmusunuz:dua::KK43:
Canm şöyle anlataym ben üniverstde ögrenciyken ev arkdslrima cafede normal dogum izlemistik meraktan.rahmin acilma anini gorunce gozlerimz buyümüstü resmen. Bu şoktan uzun sure kurtulamadik. Daha sonralarda sezeryni da izledk tabi ki. Hatta esime bile izlettim videolari. Hala da korkuyorum ama anne olmakda cok istiyorum ve mecburen korkualrimizi yenmk zorundayz. Ben igneyi gormeden bayilan biriym ama bak gidip kan verip merakla sonucunu beklemeyi ogrendim artk. Icim kan verme dese de vermk zorundaym ve sana da tavsiye ederim. Disini sık hersy guzel olacak emin ol

Kizlar sinirlerim cok bozuk, bugun en yakin arkadasimlar bulustuk, 1 yasinda bir oglu var ve 1 ayda hamile kalmisti kendisi. Bugun hamilelik konusu acildi, benim durumum icin konusmuyorduk ama genel olarak konusuyorduk. Bana neden esinle ivf dusunmuyorsunuz dedi, oysa bizim 5 ayimiz.
Daha oncedende konustugumuz zamanda , 1 yil hamile kalmamak normal dedigimde, 1 yil cok demisti 6 ay normal. Ya neden insanlar hep baskalarinin isine karisirlar, coook sinirlendim cok, oysa kendisi cok iyi arkadasimdir.

Canım birtaneden düşügüm var benim kızımı 9 ay taşıdım hissettim dogurdum anne oldum sütümü sagdım sevdim kızımı kaybettim allah bizden çok sevdi aldı melegimi yanına rabbim kızıma melegime kavuşmayı nasip eder inşallah rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın kızımn vefatından sonra düşügüm aklıma gelmiyor bile beterin beteri var yani rabbim kimseye yaşatmasın herkezin gönlüne göre versin inşallah
çok üzüldüm ya allah’ım sana sabır versin tekrarını yaşatmasın. peki neden kaybettin bir hastalığı mı vardı

Sezeryan aşırı zor zorda kalınmadıgı sürece lütfen kimse sezeryan yaptırmasın 9 ay olcak nerdeyse dogum yapalı hala karnım uyuşuk dokunamıyorum içim gidiyor rabnim herkeze normal saglıklı dogumlar nasip etsin bizede inşallah dedigin gibi kaçışı yok galiba gülü seven dikenine katlanır

Bide derler ki işin kolayı o.
Kolay annelik........Ama annelik kime göre neye göre,nasıl?

Keske insanlar bu kadar cok konusmasa.
Hic normalinde de,sezeryanda da o zorlugu yasamamak var mı?
Hangisini yapanın canından can kopmuyor?
Böyle ayrımlara cok uzuluyorum.
Herkes kendi yaptiginin en iyisi oldugunu kanitlama pesinde..
Kim neden hangi durumda ne yasadi dusunen yok...

Canm şöyle anlataym ben üniverstde ögrenciyken ev arkdslrima cafede normal dogum izlemistik meraktan.rahmin acilma anini gorunce gozlerimz buyümüstü resmen. Bu şoktan uzun sure kurtulamadik. Daha sonralarda sezeryni da izledk tabi ki. Hatta esime bile izlettim videolari. Hala da korkuyorum ama anne olmakda cok istiyorum ve mecburen korkualrimizi yenmk zorundayz. Ben igneyi gormeden bayilan biriym ama bak gidip kan verip merakla sonucunu beklemeyi ogrendim artk. Icim kan verme dese de vermk zorundaym ve sana da tavsiye ederim. Disini sık hersy guzel olacak emin ol
Çok sagol canım benim desteklerinz çok iyi geldi allah hepinizden razı olsun

Videolarını izlemiştim ama okumamıştım canım teşekkür ederim :) 1 hafta ilişki yoksa yumurtlama zamanım da boşa gider napsam bilemedim ki :KK43:
Kişiye göre değişir muhtemelen inşallah çabucacık toparlarsın . Önce bir çözüme kavuşsun gönlün rahata ersin de havalar da soğumaya başlıyor sere serpe çalışma yaparsınız Allahın izniyle :KK37:

Back
X