• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o lökosit yazan enfeksiyon o degerin en fazla 3 olması gerekiyo hastaneye görede degişebiliyor tabi benim o degerim 745 olmştu doktor şoka girdi bir ton ilaç içtim birşey yiyip.içmiyodm sırf tuvalete gitmiyim dye lavaboda aglıyodum hep senin o iyimiş canım ben kötü bişey görmedim tahlillerinde o kırmızı olanlarda normal olmayan degerlr ama çok nir fark yok bak yanda hemen referans aralıkları var çok düşükte degil yani
Ayyyy cok tsk ederm cnmmm senin gbi bende 15 gn once olmstm ayni sikayet doktor soka grdii bobreklerine sicricak nerdeyse dedi tuvalate gttgmda agliorm idrarimi yaparken asiri agri oluyodu gozlerimden yas akiordu cok kotu durum biliorm ben zor atlattimmm onuu dunde capaya gttim karnimda batma var basim donuyoo belim agrio dedim doktor benden smir testi aldi rahminde miyom gordude tabii onun haricinde bise cikmadi hem camerayla hem ultrosunla baya inceledi baklm simirr testini bekliorm ins temiz cikar gerci miyom 3 mlmmis

Bende oğlumda normal Doğum yaptım ama 8 aylık doğdu 2 kiloydu ona bile bir sürü makatıma kadar dikişim vardı ama tabi doğduğu an bütün acı gidiyor normal Doğum çok güzel bir his gerçekten nasip olursa yine normal istiyorum ama bir sene önceki dktrum demişti 2 kilodan fazla normal doğuramazsın sezaryen den çok korkuyorum bende :KK16:
Senin için hangi dogum şekli hayırlıysa öyle dogum yapar bebegini sag saglim kucagına alırsın inşallah

Sabah baya yoğun kanama ve çok afedersiniz pıhtılarla karşılaştım enfeksiyon vs birşeye bağlı böyle oldu sanırım bitince bi gideyim doktora bakalım ne diyecek.

Gecmis olsun canim git bakalim ne dicek bende gitmeyi dusunuyorum Benimde sabah damla damla gelmeye basladi ilk gecer diye dusundum ama devam ediyor saglik olsun bidahaki aya artik

Evet evet hic takma o agrilari insan psikolojik olarak gebe hissediyor kendini ben 2.klomeni kullanirken nasisa bisi olmucak die kullandim ya ilkinde olan agri sizi hicbirsey olmadi vallaa sakin dusunmek gerek
Ben hamile hissetmiyorum ki gı aksine adet agrilarim basladi diye dusundum cunku normaldede 10 gun oncesinden kendini belli eder benim adet agrilarim valla bilmiyorum ya insallah degildir yoksa bu ay rahim filmi cekilecek. Gerek kalmaz insallah

Buda idrar testim insallah anlarsiniz ya cok merak ediyormEki Görüntüle 2069975
Tertemiz gayet güzel idrar testin . :KK200: Epiteli fazla bulabilir belki doktorun . Yapılan laboratuvara göre değişir çünkü referansı . Burada yazmadığı için emin olamadım . Kimi laboratuvarda referans maximum 4 ken 15/20 ye kadar çıkan sonuçlarda normal görülebiliyor . Sen yine de bol su içmeyi ihmal etme .

Son düzenleme:
Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum:KK42:

Renk ve yoğunluk kişiden kişiye farklı oluyormudur acaba

Cok yogun kanama ve kirmizilik iyi sayilmaz herkeste.

Bende oğlumda normal Doğum yaptım ama 8 aylık doğdu 2 kiloydu ona bile bir sürü makatıma kadar dikişim vardı ama tabi doğduğu an bütün acı gidiyor normal Doğum çok güzel bir his gerçekten nasip olursa yine normal istiyorum ama bir sene önceki dktrum demişti 2 kilodan fazla normal doğuramazsın sezaryen den çok korkuyorum bende :KK16:

Epizyo kesisini en aza indirmek icin 24.haftadan sonra gebelik egzersizlerini dogru yapabilmek etkili,ozellikle kegel egzersizi kesi icindir.
Sezeryanda da cok ceken var normalde de,ya da tam tersi cok iyi gecirende.
Hersey basina gelebilir ve tabii ki kolay olmayacak gb dusunmek en guzelo bence.
Biliyoruz ki sonra hepsini unutuyoruz.
En onemlisi nasil dogurmak degilde nasil yetistirebildigimiz....

Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum:KK42:
Dur bakalmm hemen umutsuzluga kapilma doktorlari bilmiormusun sennn kotu bse yktr mwrak etme

Allah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım.
Keseyi mi göremedi?

Sabah baya yoğun kanama ve çok afedersiniz pıhtılarla karşılaştım enfeksiyon vs birşeye bağlı böyle oldu sanırım bitince bi gideyim doktora bakalım ne diyecek.
Gt gtt ihmal etme cnm bendede miyom cikti 3 ml ama kanama miyondanda bazen kaynaklaniorms bende adetimden haric kanama olmadi ama belkidee agrili yogun gecti ondanda kanama ole oluyor

Kizlar gunaydin. ben sogan suyundan sonra testere disli aslan pencesi suyuna basladim yemeklerden sonra sabah ve aksam iciyorum. Dun bir bardak havuc suyu ictim. Bu ay yumurta catlamasi olmadi. Benim gibi bir seyler yapan var mi?
Bende soğan kürünü yaptım 15 gün ve ardına testeredişli aslanpençesi kürününyapıyorum.
Soğan kürünü her 6 ay da bir tekrarlayın diyo prof i saraçoğlu ve testeredişli aslanpençesi tüm hormon değerlerini dengeliyor, yüksek yada düşükse normale getiriyor. Allah şifamızı versin

Ufff ben Ankara ve doktor seçiminde zorlanıyorum şu sıralar bide kan pıhtılaşması çıkınca daha da zorlaştı bu iş benim için
Canim benim ablamda senelerce tedavi gordu ankarada oturuyor. Tek careyi fatih uni. Hastanesinde buldu tavsiye ederim suan ismi degismis sanirim ama ucreti biraz fazlaydi diyo ablam benim zmaanimda halada cok iyi doktorlar var diyo 3 cocuk oldu onun dusun adet hic olmuyordu

Canım o lökosit yazan enfeksiyon o degerin en fazla 3 olması gerekiyo hastaneye görede degişebiliyor tabi benim o degerim 745 olmştu doktor şoka girdi bir ton ilaç içtim birşey yiyip.içmiyodm sırf tuvalete gitmiyim dye lavaboda aglıyodum hep senin o iyimiş canım ben kötü bişey görmedim tahlillerinde o kırmızı olanlarda normal olmayan degerlr ama çok nir fark yok bak yanda hemen referans aralıkları var çok düşükte degil yani
745 mi o_O

Canim kese hakkinda birsey demedi mi?
Hemen umutsuz olma Allah büyük insallah guzel sonuçlanir.

Back
X