• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim kendini temizliyor demekki . Benim doktorum parçalı kanamama öyle demişti . İnşallah önrmli birşey yoktur
Gerçekten mi canım öyle mi oluyormuş? İnşallah öyledir ya herşeyde kötü bi sonuç arıyoruz ama iyi yönleride var demekki

Kizlar gunaydin
Ovu testinde çift yakaladıktan sonra süremiz 3 gün değil miydi? Dün öğleden sonra yakaladım bu sabah silinmeye başlamış meret. :110:

Dün gece eşimin isi çıktı malesef degerlendiremedik sabah da silinmeye başladığını görür görmez değerlendirdik ama sanırım şansı kaçırdık bu ay değil mi? Ne kısa sürüyormuş benimki böyle yaa
çift çizgi göründükten sonra 24/36 saat içinde çatlayacak demek . Silinmeye başladıysa çatlama evresine geçmiştir canım ❤️

bende ne yapcagımı bılmıyorum ilk normal oldu çok zor degıldı rahattım 8 dıkıs vardı ama sonradn sıkıntı oluyo ilşki esnasında kötu yanı :KK43:
Evet onunda o sikintilari var 8 dikiste fazlaymis haa dikis atarken uyusturuyolarmi?lavabodada zorlanirsin dimi ya yanar :bicak:

Gerçekten mi canım öyle mi oluyormuş? İnşallah öyledir ya herşeyde kötü bi sonuç arıyoruz ama iyi yönleride var demekki
Ben ilk evlendiğim zamandaki 2 ayda 4 kez regl oldum . Hem bebek için hem de bi sıkıntı var mı diye kontrole gittim son reglim çok parçalı ağrılı ve kanamalıydı . Söylediğimde ram kendini temizliyor dedi . Ama başka şeylerinde habercisi olabilir tabii yanlış bişey de söylemek istemem canım benim .

kızlar dun beta hcg yaptırdım 11.63 cıktı rahım kalınlasması var ddı bır hafta bekle dedı folıkasıt verdı anlamadım aksam yalnıs yazmısım kusura bakmayın bugun saglık ocagına gıttım gebelık var bakalım saglıklı mı dedı ya acaba gercekten varmı

Kızlar ya size birşey soracağım bu çatlatma iğnesinden sonra vajinam da kaşıntı var sürekli idrarım geliyor çiş yapacak hissi oluyor böyle biraz kaşıyınca pembe kan gelmeye başladı sebebi ne sizce :110:
Canimmm bana ignr yapmadilar ki sana cevap versem ama tahris etmis olabilirsin onu dusun.. cis ise hamilelik belirtisi rahime baski yapan bebek idrarin gelmesine sebep oluomis

Ben ilk evlendiğim zamandaki 2 ayda 4 kez regl oldum . Hem bebek için hem de bi sıkıntı var mı diye kontrole gittim son reglim çok parçalı ağrılı ve kanamalıydı . Söylediğimde ram kendini temizliyor dedi . Ama başka şeylerinde habercisi olabilir tabii yanlış bişey de söylemek istemem canım benim .
Valla benimde öyle rengi çok koyu çok parçalı ve baya ağrılı şuan. İnşallah iyiye işarettir. Bekarken ne iyiydi ya böyle dertler yoktu. Evlenince ağrı azalır dediler daha beter arttı :)

kızlar dun beta hcg yaptırdım 11.63 cıktı rahım kalınlasması var ddı bır hafta bekle dedı folıkasıt verdı anlamadım aksam yalnıs yazmısım kusura bakmayın bugun saglık ocagına gıttım gebelık var bakalım saglıklı mı dedı ya acaba gercekten varmı
İnşallah değerin düşmeden sağlıklı artar ve gebelik kesinleşir canım . Yumurtan döllenmiş şu an canlanmaya çalışıyor diyerek anlatabilirim . İnşallah sağlıklı sonuçlanır ❤️

Silindiğini görür görmez değerlendirdik canım hadi inşallah yaaa umarim tutmuştur. Kasik agrım inanılmaz artmıştı sabah silik çizgiyi gormeden ondan sonra ilişki oldu hemen şimdi de sağ kasigimi resmen kopariyorlar ağrı daha da arttı. Inşallah tutar bu ay. Yarın akşamı da degerlendirelim diyorum ne olur ne olmaz sonra da artık sıra batı beklemekte :dua: CansuErhan52 CansuErhan52

Back
X