Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tiroit yok canım, benim de 3.75 çıktı. bir önceki ay da 1.25 çıkmıştı. Lahana turp Karnabahar felan tükettim bayağı o yüzden yükseldi. Kesinlikle kullanma onları. Dr ilaç yazdı onu kullanıyorum şu an. Strese bağlı olarak da yükseliyor.
Stresten demek ki. Çok rahatladım şuan :)

Kesin onların kafaları rahat. Biz çok takıntı haline getirdik
E takıntı yapmalarına gerek kalmıyor ki. Maşaallah ilk 3 ayda çevremdeki evlenenler hemen hamile kaldı. Bana 7 ay oldu hala uğraşıyorum

Canım ilaç kullanıyormusun bilmiyorum ama doktor bu değere göre ilaç vermesi gerekli. Gebelik için 2.5 altında olması gerekli deniliyor.
Birde ne kadar doğru bilmiyorum bende sağlık ocağında tiroit değerlerime baktırmıştım kadın Doğum doktorumda özel hastanede bebek için sonuçlarımı göstereyim dedim doktor bana sağlık ocağında bu testler çok sağlıklı değil ister burda ister başka hastanede yaptır ama sağlık ocağında yaptırmanı pek önermem dedi. Bu sağlık ocaklarındaki testler hangi laboratuvar da yapılıyor ki?

Şu an elimde koca bi güllaç tabağıyla yazıyorum :D Ramazanda da değiliz ehehh (:

Canım ilaç kullanıyormusun bilmiyorum ama doktor bu değere göre ilaç vermesi gerekli. Gebelik için 2.5 altında olması gerekli deniliyor.
Birde ne kadar doğru bilmiyorum bende sağlık ocağında tiroit değerlerime baktırmıştım kadın Doğum doktorumda özel hastanede bebek için sonuçlarımı göstereyim dedim doktor bana sağlık ocağında bu testler çok sağlıklı değil ister burda ister başka hastanede yaptır ama sağlık ocağında yaptırmanı pek önermem dedi. Bu sağlık ocaklarındaki testler hangi laboratuvar da yapılıyor ki?
Hiç bilmiyorum ki. Başka yere gönderiyorlar bizim burda. Ilk defa 3ün üstüne çıktı benimki. Genelde hep 1 küsür çıkar. Sağlık ocağındaki doktorların progestan yazma yetkileri var mı istesem

Kizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz

Kizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz
Yumurtlama gerçekleştiği için silik olması normal canım

Yumurtlama gerçekleştiği için silik olması normal canım

Adetin ilk gunune kadar silik mi gosterir? Yoksa adetle yumurtlama gunu arasi yaklasik 14 gun oldugu icin, adet yaklastikca hamilelik yoksa beyaz gosterme durumu yok mu, hep silik mi gosterir

sezson sezson doktora gittin mi canım? Haber et inşallah hepsi iyi çıkar
Tahliller öğleden sonra cikacak eger prolaktin yine yuksek çıkarsa ilac yazsin dicem canimm . ha dun alttan muayene etti yine cok şükür enfeksiyon kist vs yok dedi temizmis gecikti diye belki bisey vardir dedim de. Bakalım tahlil ne cikacak

Hiç bilmiyorum ki. Başka yere gönderiyorlar bizim burda. Ilk defa 3ün üstüne çıktı benimki. Genelde hep 1 küsür çıkar. Sağlık ocağındaki doktorların progestan yazma yetkileri var mı istesem
canım ben daha önceden de bu konudan bahsetmiştim. ben tiroit hastasıyım hamile kalabilmek ve devamında da sağlıklı olması açısından tsh'ın 2.5 altında olması isteniyor.
kadın-doğuma görüneceğin zaman bu durumdan da bahset. hatta tiroit hastalıkları da pco ya neden olabiliyor. araştırmak lazım..

Canım vucutta lh her zaman az da olsa bulunur o yuzden silik cikmasi normal kabul edilir. Önemli olan c kadar koyu yada ondan daha koyu olmasıdır

Adetin ilk gunune kadar silik mi gosterir? Yoksa adetle yumurtlama gunu arasi yaklasik 14 gun oldugu icin, adet yaklastikca hamilelik yoksa beyaz gosterme durumu yok mu, hep silik mi gosterir
Beyaz olma durumu var tabii ki. Gebelik varsa koyulaşır zannımca.
Umarım o zaman birkaç ay içinde gelir :KK43: vallaha ben inanmıyorum 2 olan değerimin yukselecegine. Testere dişli aslan pençesini alacam hemen başlayacam.
Ay ben Ahmet Marankiden duydum o da düz yapraklı diyor canım ben de kullancam da hangisi oluyor ki. İnşaallah kullanmamıza gerek kalmaz =)
Geçer mi bu hafta yaaaa
Sona yaklaştıkça vakit ilerlemiyor zaman duruyor sanki :/

Back
X