- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
2 aydir bu topıkteyim acaba ben ne zaman takvım kurucam kendıme merak edıyorum cokkayy inşallah bebeğin kendine yer arıyordur canım yaa :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydir bu topıkteyim acaba ben ne zaman takvım kurucam kendıme merak edıyorum cokkayy inşallah bebeğin kendine yer arıyordur canım yaa :)
sadece sabret, Allâh sabredenlerle beraberdir ♡2 aydir bu topıkteyim acaba ben ne zaman takvım kurucam kendıme merak edıyorum cokk![]()
Bu test oncomed ilk yaptığım albi digeride days ccomfort bu sabahki test dogrusu benceTerazi burçları genelde omuz ve eklem ağrısı yaşarlar var mı sende öyle bir şey canım :)
İnşaallah vardır bebeğimiz canım.
Test mi bozuktu anlamadım ki![]()
albiye güvenmiyorum laboquicke deBu test oncomed ilk yaptığım albi digeride days ccomfort bu sabahki test dogrusu bence
İşte albi hatalı pozitif verdi bana bu sabahki doğru hem ilk idrarla yaptım hemde marka farklı ondan yok yani nasip artikalbiye güvenmiyorum laboquicke de
Albi ve days comfort kullandım ben de. Ikisi de pozitif çıktı. Kan verdim negatifBu test oncomed ilk yaptığım albi digeride days ccomfort bu sabahki test dogrusu bence
Kader ortagiyiz desene sağlık olsun ocak ayinda oldu oldu diyodum yoksa karar verdim korunucam istemiyorum artik yoruldum 2 yıldır canaliyorum demekki nasip değilmiş şükür allahima verdiğinde vermediginede şimdi adet olmayı bekliyorum Spiral takilcamAlbi ve days comfort kullandım ben de. Ikisi de pozitif çıktı. Kan verdim negatif
seymaka Canım moralini bozma nolur insallah iyi olacak hem adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzer diyorlar. Bu hafta bir çırpıda gecer zaten iyi sonucunu aliriz insallah sen yeter ki canını sikmaa
@1melegimolsunseymaka kızlar var mı bebiş ne alemdesiniz benim cumartesi test günüm iki emriyo transfer edildi dua edin banada hayatımda bu kadar iğne yemedim bari çektiğim çileye değse
Hepimiz hakkinda hayirlisi olsn baskan duualarda bulusalim hep birlikte Rabbm hayirli haberler almayi nasip etsn hepimize.subat ayi biz kalanlarin cogunun ayi olsn insallah :)
Gece yatmadan önce dua ettim Rabbim eğer hamileysem bana bir işaret ver rüyamda göreyim yalvarıyorum sana diye. Ama ben Reina saldırısında kaybettiğim rahmetli kuzenimi gördüm. Ona sımsıkı sarıldım ismini haykıra haykıra. Ama nasıl ağlıyorum ağıtlar yakıyorum anlatamambirkaç gün önce de 3 buçuk yıl önce vefat eden dedemi görmüştüm. Ona da öyle sarılmıştım. Kuzuuum yavruuum diye sarıldı o da bana. Kokusunu bile duydum dedemin aynıydı kokusu.
Bu başlığa pek uymadı kusura bakmayın kızlar. İçimi dökmek istedim sadece. Rabbim bana bir şekilde işaret verdi mi vermedi mi ben mi anlayamadım bilmiyorum![]()
valla ben yapıyorum hep negatıf cıkıoKızlar prodüktör erken gebelik testinin doğruluk payı nedir
2 yıl uğraşıp niye pes ediyorsun. Korunma sakın. Çocuk istemiyorum dediğin anda belki hamile kalırsın. Istemiyorum de başka şeylerle uğraş. Sırf çocuk olsun diye de bir şey yapma. Ama korunma sakınKader ortagiyiz desene sağlık olsun ocak ayinda oldu oldu diyodum yoksa karar verdim korunucam istemiyorum artik yoruldum 2 yıldır canaliyorum demekki nasip değilmiş şükür allahima verdiğinde vermediginede şimdi adet olmayı bekliyorum Spiral takilcam
Bende days comfort yaptım pozitif çıktıİşte albi hatalı pozitif verdi bana bu sabahki doğru hem ilk idrarla yaptım hemde marka farklı ondan yok yani nasip artik
Var benm cocugum canm yine istedim ama olmadı dinlenmem lazım toparlanmam lazım ondan korunmak istiyorm2 yıl uğraşıp niye pes ediyorsun. Korunma sakın. Çocuk istemiyorum dediğin anda belki hamile kalırsın. Istemiyorum de başka şeylerle uğraş. Sırf çocuk olsun diye de bir şey yapma. Ama korunma sakın
Allah rahmet eylesin canım. Ben de ruyada kaybettiğim sevdiklerimi görünce direkt dualar istediklerini düşünüyorum. Onların dua ya çok ihtiyacı var. InşaAllah her şey gönlünüzce olurGece yatmadan önce dua ettim Rabbim eğer hamileysem bana bir işaret ver rüyamda göreyim yalvarıyorum sana diye. Ama ben Reina saldırısında kaybettiğim rahmetli kuzenimi gördüm. Ona sımsıkı sarıldım ismini haykıra haykıra. Ama nasıl ağlıyorum ağıtlar yakıyorum anlatamambirkaç gün önce de 3 buçuk yıl önce vefat eden dedemi görmüştüm. Ona da öyle sarılmıştım. Kuzuuum yavruuum diye sarıldı o da bana. Kokusunu bile duydum dedemin aynıydı kokusu.
Bu başlığa pek uymadı kusura bakmayın kızlar. İçimi dökmek istedim sadece. Rabbim bana bir şekilde işaret verdi mi vermedi mi ben mi anlayamadım bilmiyorum![]()
Korunmadan da dinlenebilirsin. Kafandan attığın sürece bu konuyu korunup korunmaman önemli değil. Allah evladına uzun ömürler versin inşallah.Var benm cocugum canm yine istedim ama olmadı dinlenmem lazım toparlanmam lazım ondan korunmak istiyorm
Soğan kürü 6 ay geçmeden yapma canım, onun yerine maydanoz kürü yap. o da rahmi temizler.Kızlar ben 15 gün soğan suyu yapacam. Tok karnına da aslan pençesi yapsam günde 1 bardak olur değil mı?