Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar normalde dün ve ondan önceki gün çok akıntım vardı adet olmadan önce genelde böyle akıntılarım olurdu ama dün akşam çok ateşim falan baktı ama hala hastalanmadım ateş basması hala devam ediyor ama akıntım kesildi şuan kuruyum

bu ay olacak canım benim.inan SEN VosVos35 VosVos35 @Efe2014 mahidevran61 mahidevran61 kesin hamile kalacak .çok hatırlı olacak bu 2018.tabi biz 7 şubatta seymaka seymaka birlikte hamile olduğumuzu söylicez inşşşşş.şu cuma günü kalbimden geçen ve dilimden düşen bu.duamsınız

İnşallah canım benim. Bende dua ediyorum kendim kadar hepinize. Sizden hamiş haberi aldığımda kendim olmuş kadar sevineceğim. Bugün hiç bakamadım buraya keyfim kaçık. Adet belirtilerime taktım kafayı başka şeylerde var tabi.. Bakalım hayırlısıyla sonuçlanacak Salı günü inşallah zaman azaldıkça sabretmek zorlaşıyor

aynen. bazısı bi ayda tek denemede tutturuyor. bi yildir 100 deneme olmuştur bende hicbisey yok :))) tabi doktora git bence de. bu adetten sonra ben de gidicem tekrardan. diğer ay gel demişti. o tedaviler de o kadar gözümü korkutuyo ki. hormon tedavileri vs. umarım ona gerek kalmaz hic

Umarım canım. Ama inanıyorum ki Allahın bi bildiği var bize evlat nasip etmek için doğru zamanı bekliyor. Bizim de o zamanı beklemekten başka yapacağımız hiçbir şey yok.

Yazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn :KK43:
Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip etsin olumlu düşün Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz bol bol su tüket ve de hiç bir iş yapma yat kendini üzme zor bir durum ama kendini hemen olumsuzluğa kaptırırsan olmaz dualarım seninle en kısa zamanda inşallah herşwy yoluna girer :dua:

Yazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn :KK43:
İnşallah en az sıkıntıyla atlatırsın bu süreci canım :( Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah...

Umarım canım. Ama inanıyorum ki Allahın bi bildiği var bize evlat nasip etmek için doğru zamanı bekliyor. Bizim de o zamanı beklemekten başka yapacağımız hiçbir şey yok.
öyle canım inşallah hayırlısı neyse o olur. benim çevremin tamamının bebeği oldu. eğer hazirana kadar bebeğim olmazsa bu şehirden tayin isteyip gideceğim. katlanmıyorum bu duruma artık çünkü

Ne bileyimÇokta umutlanmak istemiyorum Geçen ay da böyle olmuştu Ama sonra hastalandımDün çok akıntım vardı bugün kesildi Dün hastalanmam gerekiyordu bu belirtilere göre ama olmadı bugün belirtilerin hepsi gitti
Kırmızılar gelmeyene kadar umutsuzluk olmasin canım yarın testi ilk idrarla tekrarla bakalim nolacak :)

öyle canım inşallah hayırlısı neyse o olur. benim çevremin tamamının bebeği oldu. eğer hazirana kadar bebeğim olmazsa bu şehirden tayin isteyip gideceğim. katlanmıyorum bu duruma artık çünkü

Ya milletin dediklerini niye takıyorsun ki. Bana sorduklarında şuan düşünmüyoruz diyorum etrafta o kadar kötü niyetli insan var ki her birinin enerjisini üstünde hissetmene gerek yok. Bu bebeği sen kendin için istiyorsun çevren için değil. Lütfen iyi düşün canım

bende hamile kalmaya calisiyorum canim hic hamile kalmadim daha once sende bana dua edermisin kimin duasinin kabul olacagini bilemeyiz o yuzden birbirimize bol bol dua edelim
Bnm de ilk kez kalsm cnm oda böyle oldu Rabbimn bi bildgi varmş ne diyyim Rabbim sana sağlıklı bir gebelik geçirtsnnn

Dilerim değerin kendiliğinden düşmeye devam eder canım.Hiç müdahalesiz atlatmanı diliyorum gönüldenn❤
Allah gönlüne ferahlık versin.En kısa zamanda sürecin başlamış olsun tekrar sevinn❤
Aminnn dua edin ne olr duanz kabkdür

Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip etsin olumlu düşün Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz bol bol su tüket ve de hiç bir iş yapma yat kendini üzme zor bir durum ama kendini hemen olumsuzluğa kaptırırsan olmaz dualarım seninle en kısa zamanda inşallah herşwy yoluna girer :dua:
Allah senden Razı olsnnnn cnmm korkuyorm dua edin gidckse Rabbimn emri yeterki sağlıkla atlatym

Back
X