- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay olacak canım benim.inan SENVosVos35 @Efe2014
mahidevran61 kesin hamile kalacak .çok hatırlı olacak bu 2018.tabi biz 7 şubatta
seymaka birlikte hamile olduğumuzu söylicez inşşşşş.şu cuma günü kalbimden geçen ve dilimden düşen bu.duamsınız
aynen. bazısı bi ayda tek denemede tutturuyor. bi yildir 100 deneme olmuştur bende hicbisey yok :))) tabi doktora git bence de. bu adetten sonra ben de gidicem tekrardan. diğer ay gel demişti. o tedaviler de o kadar gözümü korkutuyo ki. hormon tedavileri vs. umarım ona gerek kalmaz hic
Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip etsin olumlu düşün Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz bol bol su tüket ve de hiç bir iş yapma yat kendini üzme zor bir durum ama kendini hemen olumsuzluğa kaptırırsan olmaz dualarım seninle en kısa zamanda inşallah herşwy yoluna girerYazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn![]()
Canım benimde gelip giden kasık ağrılarım oluyordu adet olucam diye düşünüyordum hatta hamileysen bile kasık ağrısı olabilirBen bügün yarin olmam lazim ama suanlık bişey yok ama ağrim var baya kasıklarimda
İnşallah en az sıkıntıyla atlatırsın bu süreci canımYazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn![]()
öyle canım inşallah hayırlısı neyse o olur. benim çevremin tamamının bebeği oldu. eğer hazirana kadar bebeğim olmazsa bu şehirden tayin isteyip gideceğim. katlanmıyorum bu duruma artık çünküUmarım canım. Ama inanıyorum ki Allahın bi bildiği var bize evlat nasip etmek için doğru zamanı bekliyor. Bizim de o zamanı beklemekten başka yapacağımız hiçbir şey yok.
Umutlarin bosa cikmayacak insallah canimm guzel haberlerini bekliyorummyarın sabah yapayım canım.25 26 diye sayarsak yarın 10.gün . 25i es geçip 26 diye sayarsak yarın 9.gün.25inde çatlamıştı.bakalım çıkmassada umut devam ediyor:)
Kırmızılar gelmeyene kadar umutsuzluk olmasin canım yarın testi ilk idrarla tekrarla bakalim nolacak :)Ne bileyimÇokta umutlanmak istemiyorum Geçen ay da böyle olmuştu Ama sonra hastalandımDün çok akıntım vardı bugün kesildi Dün hastalanmam gerekiyordu bu belirtilere göre ama olmadı bugün belirtilerin hepsi gitti
Canım duzelebilir canını sikma simdiden hakkinda hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsunnİnşaAllah![]()
Yumurtan catlamis olabilir canım kacinci gününde yumurtluyorsunKizlar batima 13 gun var ama bugun cok acik pembe renkde peceteye kan geldi sizce neden acaba
öyle canım inşallah hayırlısı neyse o olur. benim çevremin tamamının bebeği oldu. eğer hazirana kadar bebeğim olmazsa bu şehirden tayin isteyip gideceğim. katlanmıyorum bu duruma artık çünkü
Bnm de ilk kez kalsm cnm oda böyle oldu Rabbimn bi bildgi varmş ne diyyim Rabbim sana sağlıklı bir gebelik geçirtsnnnbende hamile kalmaya calisiyorum canim hic hamile kalmadim daha once sende bana dua edermisin kimin duasinin kabul olacagini bilemeyiz o yuzden birbirimize bol bol dua edelim
Yumurtan catlamis olabilir canım kacinci gününde yumurtluyorsun
Aminnn dua edin ne olr duanz kabkdürDilerim değerin kendiliğinden düşmeye devam eder canım.Hiç müdahalesiz atlatmanı diliyorum gönüldenn❤
Allah gönlüne ferahlık versin.En kısa zamanda sürecin başlamış olsun tekrar sevinn❤
Allah senden Razı olsnnnn cnmm korkuyorm dua edin gidckse Rabbimn emri yeterki sağlıkla atlatymCanım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip etsin olumlu düşün Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz bol bol su tüket ve de hiç bir iş yapma yat kendini üzme zor bir durum ama kendini hemen olumsuzluğa kaptırırsan olmaz dualarım seninle en kısa zamanda inşallah herşwy yoluna girer![]()
İyiyim canım şükür misafir olunca işi bitiremedim ki misafir gidince dün ugrayabildim iyiyim çok şükür buralardayım artık bata az kaldi. Sen nasılsın?Canım nasilsin bayadir yoksun