Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım reglin olmaz ve senden güzel bebiş haberleri alırız. Eşin gitti mi doktora? Belki onun da bi kontrolden geçmesi gerekebilir. Ama tabiii Allahım inşallah sana hamilelik nasip eder de bunlara gerek kalmaz. Geçen gün bi tanıdık yakından hamilelik haberini alırız benden söylemesi dedi resmen o günden sonra belirti aramaya başladım kendimde :) su gibiyiz işte bulunduğumuz kabın şeklini alıyoruz
inşallah olur. eşim de gitti onun da sorun çıktı. ameliyatlik durum yok ilac kullaniyor o. kimyasal gebelik yaşadım bi kere. bende tutunma ihtimali düşük sanırım bilmiyorum hic. belirti tespit etmek cok degisik ya :) bide kist belirtisi, adet belirtisi, hamilelik belirtisi hepsi birbirinin aynisi :)) bence sen de doktora git derim. hic olmadi yumurta kontrolu yapar doktor. ben geciktirmistim. bi gittim hem bende hem esimde yiginla sorun varmis megerse

Allah ne veriyorsa hayrlı versn cnmm bizim ihtycmz olan Dua :KK43: eksik etme
canım senin durumunu okudum içim sızladı çok üzüldüm yazamadım. canım üzülme desem de boş biliyorum .öyle ortada kaldığın zamanları çok iyi biliyorum.belki ilerde ona birşey olacaktı daha çok üzülecektin belki Allah senin o kadar üzülmene razı olmadı şimdi canın yandı.umarım herşey yolunda giderde kötü düşüncelerde yok olur gider. ama Allah senin bu yoldan geçmeni istediyse vardır bi hikmet.biliyorum için acı dolu. ama bu günlerde geçicek biraz zamanı var sadece.

İyi geceler gece kuşları:KK37:
Nasılsınızzz:)
@Efe2014 Başladınız mı tedaviye?@VosVos35 Lekelenmelerin için doktora gittin mi?
Takip edemiyorum sizi ya hızınıza yetişmek ne mümkün rekor kıracak bu gidişle bu topik:) Bi vajinismus sayfası 2009 dan beri aktif bir de bu olacak sanırım:)

@Efe2014 Başladınız mı tedaviye?@VosVos35 Lekelenmelerin için doktora gittin mi?
Takip edemiyorum sizi ya hızınıza yetişmek ne mümkün rekor kıracak bu gidişle bu topik:) Bi vajinismus sayfası 2009 dan beri aktif bir de bu olacak sanırım:)
Ayy neden etiket aktif olmuyor :/ tekrar deniyim Simayinannesi Simayinannesi VosVos35 VosVos35

canım senin durumunu okudum içim sızladı çok üzüldüm yazamadım. canım üzülme desem de boş biliyorum .öyle ortada kaldığın zamanları çok iyi biliyorum.belki ilerde ona birşey olacaktı daha çok üzülecektin belki Allah senin o kadar üzülmene razı olmadı şimdi canın yandı.umarım herşey yolunda giderde kötü düşüncelerde yok olur gider. ama Allah senin bu yoldan geçmeni istediyse vardır bi hikmet.biliyorum için acı dolu. ama bu günlerde geçicek biraz zamanı var sadece.
Saol cnmm bnmm :( İçim sızlıyor ama Rabbimin hikmetinden sual olnmaz bn sesimi çıkaryorm bişy bilmyorm ne olcak ama Bana bu sıkıtyı veren Rabbim bni kimsesiz bırkmaz umutsz bırkmaz bni de tüm bu yolda bejleynleride Allah razı olsun Allah diyorki müslüman kardesnin derdiyle dertlenen merhametlilerin merhametlsdr sende ölesn cnmm

Ah dimi bi de onlar var ilkini yap ikinciyi sakın bekletme diye. Sen mi bakacaksın diyesim geliyor yada oluyor da ben mi yapmıyorum bizim insanlarımız çok seviyor herşeye karışmayı

Ayneen. Evlenince çocuk sorarlar birinciyi doğurursun ikinci ne zaman derler. Kafayı sıyırmış insanlar cidden. İnsanın aklında olmayan şeyi aklına sokuyorlar. İster istemez “ evet yaa 30 oldum birinciyi daha yapamadık ikinciyi ne zaman yapçaz ooofff” diye stresleniyorum.

kesinlikle öyle. geçen sene densizin teki sen birinciyi doğuramiyon ikinciye hayatta bakamazsin ahah diye gülmüstu. konusmuyorum onunla artik. mumkun mertebe bebekli arkadaslarla da iliskiyi kestim. illa bisey diyen cikiyo. iyi niyetli bile dense ben artik kaldiramiyorum. terslemeye basladim yavastan insanlari. tatlı dil bitti bende bu konuda. iste hazirana kadar bebek oldu oldu, olmadi gidiyorum sehirden. yeni yerde bebeklilerle arkadas olma niyetim yok. kötüler demiyorum asla. ama muhabbet acilmasini dahi kaldiramiyorum cevremde. cidden zor

Kesinlikle katılıyorum. Bu konuda kendime aşırı kızıyordum “ nekadar kötü düşünüyorum” diye ama bu psikolojide ve süreçte olan herkes aynı dertten muzdaripmiş meğer. Yaşıtlarımda çocupu olmayan yok, olmayanlarda zaten “hamileyim” diye geliyor. Bir insanın çocuğunun muhabbeti hiç mi bitmez belki bende olsa bende anlatırım hatta şimdi çocuğu olan arkadaşlar kızacak belki ama normalde severek katıldığım sohbete artık tahammül edemiyorum. “ dünyanın en zeki çocuğu bende” muamelesi çekip birbirleriyle sidik yarıştırmaları yok mu hele arkama bakmadan kaçasım geliyor.

Sonuna kadar katılıyorum sana. Kaçmak çözüm değil tabiki keşke görmezden gelmeye çalışıp rahat olabilsek.

HAMİŞLER
  1. @sarikirmizim :anneadayı: :nazar:
  2. @meltem151515515 :anneadayı: :nazar:
  3. @Busra5834 :anneadayı: :nazar:
  4. @PPERA :anneadayı: :nazar:
  5. @cigdemmm26 :anneadayı: :nazar:
  6. @patate :anneadayı: :nazar:
  7. @elifindunyasi :anneadayı: :nazar:
  8. @Shezofren88 :anneadayı: :nazar:
  9. @cndyyyy :anneadayı: :nazar:
  10. @CansuErhan52 :anneadayı: :nazar:
  11. @Scienceteacher10 :anneadayı: :nazar:
  12. @burcunzlcn48 :anneadayı: :nazar:
  13. @Ebru9066 :anneadayı: :nazar:
  14. @gamlibaykuss :anneadayı: :nazar:
  15. @Herkesgibi06 :anneadayı: :nazar:
  16. @denizguneskum87 :anneadayı: :nazar:
  17. @Parislim :anneadayı: :nazar:
  18. @Missss :anneadayı: :nazar:
  19. @chatlax :anneadayı: :nazar:
  20. @gazelim_24 :anneadayı: :nazar:
  21. @Ozedosa :anneadayı: :nazar:
  22. @Zehra ungrms :anneadayı: :nazar:
  23. @KumraL_KrakeR :anneadayı: :nazar:
  24. @Kbra nr35 :anneadayı: :nazar:
  25. @anne-oluyorum :anneadayı: :nazar:
  26. @GaSeLLe :anneadayı: :nazar:
  27. @Kuzeyde ask :anneadayı: :nazar:
  28. @BetulMuratErdem :anneadayı: :nazar:
  29. @Coolpeople :anneadayı: :nazar:
  30. @Omur3510 :anneadayı: :nazar:
  31. @Whiteandblue :anneadayı: :nazar:
  32. @Narella :anneadayı: :nazar:
  33. @ikimelekannesi06 :anneadayı: :nazar:
  34. @byngulensuratt :anneadayı: :nazar:
  35. @turkan2727 :anneadayı: :nazar:
  36. @D-E :anneadayı: :nazar:
  37. @kbrzfr :anneadayı: :nazar:
  38. @Arel13 :anneadayı: :nazar:
  39. @gmzhrn :anneadayı: :nazar:
  40. @Busbebek06 :anneadayı: :nazar:
  41. @Sevvvv :anneadayı: :nazar:
  42. @Lina dmrkrn :anneadayı: :nazar:
  43. biumutsa biumutsa :anneadayı: :nazar:
  44. @CanEs :anneadayı: :nazar:
  45. @ezgiraim :anneadayı: :nazar:
  46. @pempi :anneadayı: :nazar:
  47. @TheScientist :anneadayı: :nazar:
  48. @Juventass :anneadayı: :nazar:
  49. @mikrolif :anneadayı: :nazar:
  50. @MEYAT :anneadayı: :nazar:
  51. @Backyoureyes :anneadayı: :nazar:
  52. @Pepino-ezgi :anneadayı: :nazar:
  53. @patisserieyumyum :anneadayı: :nazar:
  54. @Aleovera123 :anneadayı: :nazar:
  55. @gonendi :anneadayı::nazar:
  56. @annecikk-16 :anneadayı: :nazar:
  57. @Zeycan123 :anneadayı: :nazar:
  58. @zeyneppsuu :anneadayı: :nazar:
  59. @ZrrN_90 :anneadayı: :nazar:
  60. @Semaa166 :anneadayı: :nazar:
  61. @sseerraayy:anneadayı: :nazar:
  62. @sell-in:anneadayı: :nazar:
  63. @tubamms :anneadayı: :nazar:
  64. @Sevimlipanduf :anneadayı: :nazar:
  65. @Hakay3201 :anneadayı: :nazar:
  66. @Nida615 :anneadayı: :nazar:
  67. @Kmsl Hnd :anneadayı: :nazar:
  68. @Zeynebim1212 :anneadayı: :nazar:
  69. @Kaya1333 :anneadayı: :nazar:
  70. @-Gul- :anneadayı: :nazar:
  71. @DlnOrhn :anneadayı: :nazar:
  72. @Zeynolin44 :anneadayı: :nazar:
  73. plojovic plojovic :anneadayı::nazar:
  74. @dlkkydlntpl :anneadayı::nazar:
  75. @Nurr05 :anneadayı::nazar:
  76. @Vuslat ne zaman :anneadayı::nazar:
  77. @Tatlianne20 :anneadayı::nazar:
  78. @Jenep06 :anneadayı::nazar:
  79. @elif-sem :anneadayı::nazar:
HAMİŞ ADAYLARI
  1. @arkeolog063 2 şubat
  2. @SEVDAM07 3 Şubat
  3. @R4bi4 3 Şubat
  4. @Vintageseven 4 şubat
  5. @merveeeeeeeee717 4 şubat
  6. @esmarslan 5 Şubat
  7. @Zynpctnr 5 Şubat
  8. @gizemlii123 5 Şubat
  9. N nalyecetemtahin 7 şubat
  10. @seymaka 7 şubat
  11. @eymenim54 7 Şubat
  12. @hiranur3419 7 şubat
  13. @Sibelak85 8 Şubat
  14. @Kongallak 8 Şubat
  15. @nurtenn64 8 Şubat
  16. @limonlutarcinlikek 9 Şubat
  17. @efe4415 10 şubat
  18. @turuncu_girl 10 şubat
  19. @cennetyarim 11 Şubat
  20. @Mehlikara 11 Şubat
  21. @Anna09 11 şubat
  22. @Ezmu0810 12 şubat
  23. @arkeolog01 12 Şubat
  24. @Yukakita 14 Şubat
  25. @elifzeynep1234 14 Şubat
  26. @Emineylcnn 14 Şubat
  27. @Teacher8934 16 Şubat
  28. @ela basak 16 Şubat
  29. @efrahesila 18 Şubat
  30. @Birumuttur yasamak 18 Şubat
  31. @VosVos35 20 Şubat
  32. @isimsiz 1 20 Şubat
  33. @Umithepvar 20 Şubat
  34. @1melegimolsun 24 Şubat
  35. @Nurr 25 şubat
  36. @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
  37. @Efe2014 25 Şubat
  38. @sezson 26 Şubat
  39. @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
  40. @elsin1 26 Şubat
  41. @RuveydaCihad 28 Şubat
  42. @SEVDAM07 1 Mart
Benimde eklermisin 8 Şubat

Ya gaz oluyor bide sürekli çişim gelıo dısardaydım gazi da çıkaramadim wc de gidemedim resmen kasıklarim patlicakti
Anladım canım sıcak tut kendini süt e bal tarçın ekle ic canim ılık bir sekilde iyi gelir insallah. Buarada hamilelik belirtilerinde var gaz sancisi seninde ondan olabilir:)

Şu saat oldu oğlum hâlâ iştahla oyun oynuyor.. gözümden uyku akıyor, babası kanepede uyudu kaldı.. bizim çalışma da yarına kaldı zannımca :süslü::KK69: yumoşlar erken çatlamaz inşallah bu ay :KK71:
Bizde 3 gundur degerlendirdik adam bugun dalgaya vurdu sinirlendm bnde yarida biraktm sinirdn uyuyamiym dondu arkasini yatti bide ya.dr sali crs prs cuma vermis iste bu iliskiyi.ben bosuna igne olup hap vs kullaniyrm o zmn sinir ediyolar insani yaa..sen durt kaldir vosvosum mecbur yapacaklar istiyolarsa.. bn bnmkini bogazlicam smdi az kaldi.

Kızlar az önce tuvalete gittiğimde şeffaf ve uzun bir akıntı oldu. Yumurtlama mı acaba bir hastalık göstergesi mı acaba. Akıntım fazla da genelde sarımsı. Tuvalette şeffaf ve uzun geldi

Bu aksami ve pazar gecesini mutlaka degerlendir canım;)

Allah razı olsnn cnm hakknı helal et görmedim belki kötyüm biraz daha kanamam olmadı kprkuyorm ne olcak dış gebelikten korkyorm öyle olrsa tüpler patlar dedi tam bi tehşiş koyamadılar 3 özel hastaneye gtrm hala bklyrm hayrlısı bu

Canım her dış gebelikte tüpler patlamaz.
Bende Eylül'de yaşadım.
Suan zaten takip altindasindir sanirim.Bende igne vuruldum biraz uzun bi sutecti.
Degerin tekrar yukselip tekrar duser vs takip ederler.Kendiliginden dusuyorsa belki kurtajla sonlandirir.Her turlu insallah mudahaleye gerek kalmaz.
Ama kurtaj mutlaka yaparlar sanirim patolojiye gondermek icin.
Beklemekten baska caren yok suan.
Degerin kendi kendine dususe gecerse kanamayla hizlanir sürecin.
Belirsizlik zor suan bi Allah bi sen biliyorsundur neler hissediyorsun.......

Maşallah maşallahh :)))
Sizi sormalı nasilsiniz minisinle?

Kesinlikle katılıyorum. Bu konuda kendime aşırı kızıyordum “ nekadar kötü düşünüyorum” diye ama bu psikolojide ve süreçte olan herkes aynı dertten muzdaripmiş meğer. Yaşıtlarımda çocupu olmayan yok, olmayanlarda zaten “hamileyim” diye geliyor. Bir insanın çocuğunun muhabbeti hiç mi bitmez belki bende olsa bende anlatırım hatta şimdi çocuğu olan arkadaşlar kızacak belki ama normalde severek katıldığım sohbete artık tahammül edemiyorum. “ dünyanın en zeki çocuğu bende” muamelesi çekip birbirleriyle sidik yarıştırmaları yok mu hele arkama bakmadan kaçasım geliyor.

Sonuna kadar katılıyorum sana. Kaçmak çözüm değil tabiki keşke görmezden gelmeye çalışıp rahat olabilsek.
yok canim kotu dusunmuyosun.benim evli arkadaşlarımin hepsinin var. yaşı küçük olanlarin da var. benimle ayni anda evlenen akraba ikinciye dogurdu :))) hani canim bu bulundugum yerde kendime baski cok oldu bana his olarak. kimse bisey demiyo ama ben bunaldim. yeni yerde bebekli cevre edinmezsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :) simdiki yerde herkes ya hamile ya yeni bebegi var. ben haric. aralarında cok daraldim. yani millet iyi niyetle bile dese cok hassaslasmisim kaldiramiyorum cok kotu. oncesinde de her ay beklemek, hormon ilaci kullanmak vs cok yordu. ki bu ay yine doktora gidecem bakalim ne dicek bu sefer

Kizlar selam benim malum kırmızılar geldi yine bu ay infertilite rahim filmi istedi nedir bu bi aydinlatin beni nolur cok mu ağrılı oluyor sonrasında kanama vs oluyor mu

Kuzummm❤
Bizim tedavi Mart ayına kaldı. Amh degerime tekrar bakildi biraz dusuk cikti yasima gore. Bu ay ilaca basladik önden hazirlik olsun diye. Bende durumlar boyle;)
Sen nasilsin?

Back
X