Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gitmiştim geçtiğimiz zamanlarda hamile kalmamla ilgili bi sorun olmadığını ama hamile kaldıktan sonra tutunma olasılığının az olduğunu söylemişti o da rahim şeklinden dolayıymış ama yüzde yüz tutunmaz diye bişey de demiyorum demişti. Sen bi 6ay dene olmazsa öyle gel demişti şu ay ki adetimi de atlatayım eğer olmazsa gidicem tekrardan. Dediğine katılıyorum yaşadığımız tüm ağrılar birbirine karışıyor :)
yumurtalıklarla ve hormonla ilgili sorun yoksa o çok iyi. hamile kaldiktan sonra tutunsun diye ilaç ya da istirahat verir muhtemelen. yani bu sefer doktor yumurta gelisimine bakar. catliyo mu catlamiyo mu. yeterince büyüyo mu ona bakar. benim adet hala gelmedi. ağrısı var fena halde. aslinda erkenden hastaneye gitmek istiyorum da benimki götürmüyor. daha önce gittim hep negatif çıktı ne gerek var diyor :/

İnşallah mutlu olursun sonuçlarınla. Olay takmamaktan geçiyor ama takmamayı nasıl becericez onu bilemiyorum. İnşallah bu süreci yaşayan herkes kurtulur bu sınavdan ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah kuzum :KK66:
inşallah canim inşallah :KK200: bireysel yaşasam takmicam da birileri yorum yapmaya kalkınca hoş olmuyor :) inşallah isteyen herkesin bebeği olur :anneadayı:

Bizde 3 gundur degerlendirdik adam bugun dalgaya vurdu sinirlendm bnde yarida biraktm sinirdn uyuyamiym dondu arkasini yatti bide ya.dr sali crs prs cuma vermis iste bu iliskiyi.ben bosuna igne olup hap vs kullaniyrm o zmn sinir ediyolar insani yaa..sen durt kaldir vosvosum mecbur yapacaklar istiyolarsa.. bn bnmkini bogazlicam smdi az kaldi.
Dur kiz sakin ol beybi her gün olur mu adama da yazık, sana da.. önceki günün sipocanları içerde merak etme.. bu programı veren doktorun aklına şaşarım.. bu işin sabahı da var kasma o kadar..

Merhaba canim, insallah hepimiz yeni yila hamile gireriz, benim bat 12 kasim
Merhaba sayfaya yeni üye oldum ve cok bilgim yok bana bu degerleri bilenler acıklayabilir mi lütfen hastaneye gitmeme 5 gün var faktör L leiden:heterozigot protrombin :normal mthfr (677):normal mtfhr (1298):normal paı: 4g/4g homozigot

Hamileyimdir insaAllah:) bi onceki gebelikte de dayanamayip erken yapmistim boyle cikmisti. Onu baza alarak hamile oldugumu resmen kabul ediyorum. Ayy hadi ins 2018 annesi de olurum. Usttekiler ovulasyon testi altta kirmizi olan gebelik. Sizce hamileyim demi ya?? :)valla 10 dk once ogrrnp smdi buraya yaziyrum
kuzum bu harika görüntü evet bende görüyorum çizgileri.yumurtlamanın kaçıncı günündesin.ne zamandır koyu ovulasyon canım

kuzum bu harika görüntü evet bende görüyorum çizgileri.yumurtlamanın kaçıncı günündesin.ne zamandır koyu ovulasyon canım
12.gununde canım. Yani o koyu çizgilerden 12 gün geçmiş oldu. Havaya girdim iyice:) tabi cizgiler netlesmeden esim cok giremiyo ama ben simdiden ohooo. Rabbim isteyen herkese nasip etsn ins

Back
X