Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sağol canım kendime geldim şimdi:KK53:
Acile gidip ne diyeceğim ki hiç acilde kan vermedimo_O
Git de ki tansiyon ilacı kullanıyorum gebelik şüphem var kan vermem lazım de, hemen yönlendirirler seni. 1 saat sonra da çıkar sonuç :)

Git de ki tansiyon ilacı kullanıyorum gebelik şüphem var kan vermem lazım de, hemen yönlendirirler seni. 1 saat sonra da çıkar sonuç :)

Tamam canım sağol bugün vereyim o zaman yarın da kendi doktoruma giderim. Gebelik varsa direk bana gel demişti.

Cnm benim kkrmızılar geldi sabah gecee cok agrıdı karnım ne güzel hiçbişe yoktu adetede cok vardı ama inş başka bişe çıkmaz nasip değilmiş inş senden güzel hberler alırız cnm
Yaa :(

E daha çok varmış canım, neden erken geldi ki.

İnşaallah canıımm yaa, benim bugün de gelmedi, sabah test yapıcam gelmezse :dua:

Test sonucum kızlar. Çok mü düşük???

Eklentiler

• A766EF2F-1219-416E-BE53-B0BB17710420.webp
    A766EF2F-1219-416E-BE53-B0BB17710420.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 150
Canım HCG 16,94 çıktı yani var ama düşük gibi geldi bana kimyasal gebelik diye çok korkuyorum:KK43:
Çok iyi bence canım daha 3-4 haftalık minnacık :) 2 gün sonra tekrar yaptırırsın, yükselir inşaallah canım, olumlu düşün stres yapma yoksa etkilenir ♡♡

Aynen katılıyorum kuzum sana. Bu bana iyi bir ders oldu Allah izin versin birinciyi nasip etsinde aslaaa ikinciyi uzatmıcam bu stres çekilmiyor arkadaş koyvercem gitsin. Anneme de sölüyorum “tabi sen birinciyi gör ikinciyi düşünürsün hemen sabaha kadar oturcan vaktin bol” diyor :) napalım ikisi birde büyür bende hunili dolaşırım onlar yanımdayken stresli olayım yeterki yanımda sağlıkla olsunlar :KK66:

Kocamaaaan bir maşallah canım benim. Allah daha güzel anlarını yaşatsın sağlıkla böyle büyüsün bebiş. Bence kızın olacak gibi hissediyorum neden haydi hayırlısı :KK66: sağlıklı hayırlı salih bir evlat olsun da gerisi boş tabiki

Gördüm şimdi canım yazını. Dün hiç bakamadım bugünde öyle. Allah yardımcın olsun zor bir süreç belli çok iyi anlıyorum. Sabrın bol olsun herşey geçecek buna inan. İdrak etmek çok zor ama pes etmemek lazım sabırla getiricez nazlı bebeleri. Üzüldüm ama ne yalan söliyim çok ümitliydim. Ama tüp bebek aşaması negatif olan tanıdıklarımın çoğu bir iki aya gebe kaldı ya tesadüf ya da bir etkisi var gerçekten. Hatta biri üçüz bebek sahibi oldu. Doğal yolla desede tüp bebek denemesinin kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum. Sana inşallah böyle bir pozitif etkisi olur canım benim hayırlısı olsun inşallah sıkma canını

Senin bat geciktimi kuzum bakamadım geriye dönüp. İnşallah bebiş vardır da gelmez kırmızılar haydi inşallah bakalım bekleyelim de görelim güzel haberler almaya ihtiyacım var bekliyorum senden hayırlısıyla :KK66:

Ayy kııız deme öyleee bebiş büyüdükçe öyle de bir alışçan ki ohooo. Ne kadar arkadaşım varsa hepsi hamiş zamanlarını özlüyor. Seninle olsun da o 6 ay nasıl geçer anlamazsın bile alışverişiydi kontrolüydü şuydu buydu derken bir bakmışsın doğum gelmiş. 3 ay bile dolacak maşallah nasıl geçti belli değil :KK66:

Allah sağlığını daim etsin canım benim. Darısı başımıza inşallah.

Canım ben uyguladım ama sonuç alamadım. Ama sen alabilirsin belli olmuyor bu işler. Kahverengi kabuklu orta boy soğanla yapacaksın 4 e bölüp. 1.5 su bardağı Kaynar suya atıp 5 dk kaynatçaksın. Hafif ılıtıp sabah akşam 15 gün 1 su bardağı içeceksin. Bunu uygularken sakın başka bir kür yapma. Hatta fikrimi soracak olursan önce aslanpençesine başla sonra soğan dene genelde öyle öneriliyor.

Soğan kürünü de adetin 7. Günü başlıyorsun kuzum yarasın inşallah şifa olsun

Ya bu insanlar nebiçim. “ sonra olmazsa “ nedir ya NEDİRR ay delirdim okurken kusura bakma. Bir insan bölemi motive edilir strese sokunca, ha deyince hemen mi oluyor bu işler. Sen nolur onların gazıyla hareket etme hele canını hiç sıkma Allah bu kafadaki insanlara akıl fikir versin. Benim böle bir insan var çevremde aşırı negatif o konuştukça bile batıyor bana, seninse sürekli iletişiminde olan biri bunu söleyen Allah kolaylık versin.

Moralim bozuluyor da belli etmiyorum. Bakalım hayırlısı olsun ne deyim artık. Biz ol deyince olsaydı ohooo şimdiye kaç tane olmuştu. Her şey Allah'tan ama bazı insanlara da anlatmak zor geliyor. Daha görümcemin gelini 3-4 aylıkken başladılar olmuyorsa diye. Ben hadi istemiyorum diyorum inanıyorlar. Ilerleyen zamanlarda da olmazsa ne olur bilemiyorum

Kuzuuuum çok sevindim aferin o bebişe anneciğine koşarak hedefine ulaşmış. Allah daha güzel sonuçlar almayı nasip etsin, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah çok çok sevindim inan.Adet

Ben Şubat’a da bir çizik attım Mart’a kaldı işim minnoş bir kediyim şu an sukunet içerisinde bekleyeceğim inşallah arkandan geliriz kuzum.

CitirTurtam CitirTurtam canım hayırlı olsun. Düşük diye üzülme daha küçücük o. Artar Allahın izniyle o değer. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkese olsun inşallah :KK200:

R4bi4 R4bi4 canım test yaptın mı bugün ne yaptın? :)Ateşini ölçtün mu
Günaydın canım, yok yapmadım :) Bugün de olmazsam yarın sabah erkenden yapıcam, pek çıkacağını sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)

Elimde son bir test kaldı (:

Ateşim 37.0 ila 37.2 arasında gelip gidiyor :)

Back
X