Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iki gecedir ruyamda bir yakınımızın dogum yaptığını çıktığını görüyorum ve bu sabah doğurduğunu öğrendim ve hem çok sevindim mutlu oldum o da benim gbi iki yıla yakın uğraştı allah analı babalı büyütsün ama kendim içinde bastiramadigim üzüntü can sıkıntısı var geçmiyo kendim için üzülüyorum olmuyo diye haset etmiyorum ama üzülüyorum cok :KK43:
Masallah 2 yilin sonunda olmuş bak denek ki insan umudunu kesmemeli Allah en guzel sekilde sana da nasip etsin canımm

Aaa gelmiş zamanın varsa eğer test yapsan çıkar bile.Ay hadi inşallaaah ya♥️
kuzum silik çizgi çıktı ama gölge değil eminim normal görünüyor bugün 10.gün ama 12.bi daha yapayım.o biraz daha beni aydınlatır koyu görürüm inş .adet ağrılarım başladı belim kopuyor.fazla ümitlenemiyorum silik olunca.

Test sonucum kızlar. Çok mü düşük???
Batın ne canım. Benimkine yakın sanırım benimki 9 subat. Sonucun hiç onemi yok canım önemli olan artması. Hayırlı olsun şimdiden. Belirtin varmı merak ettim. Benim bugun yumurtlama zamanındaki gibi yogun uzayan akıntım oldu hayır olsun inşallah.

Batın ne canım. Benimkine yakın sanırım benimki 9 subat. Sonucun hiç onemi yok canım önemli olan artması. Hayırlı olsun şimdiden. Belirtin varmı merak ettim. Benim bugun yumurtlama zamanındaki gibi yogun uzayan akıntım oldu hayır olsun inşallah.

Aa benim de öyle akıntım oldu 4 gün kala. 1 gün de geciktim. Hayır olur inşallah dediğin gibi :))

Hayirlisi neyse o insallah bitanem hepimiz icin dusunmeden olmuyr be kuzu.catlatma ignesi oldm bugun 5. Gun kalktm ovu. Testi yaptm meraktn catladimi catlamadimi bilmiym cunku.bu ay o her zaman gelen sesffaf uzayan akinti tesrif etmedi.suphelerdeym.gorcez bakalm

Sen gün aşırı mikmike devam et kuzum ne olur ne olmaz benim gibi kaçırma sonra. Progesteron yaptırsaydın için rahat olurdu

kuzum silik çizgi çıktı ama gölge değil eminim normal görünüyor bugün 10.gün ama 12.bi daha yapayım.o biraz daha beni aydınlatır koyu görürüm inş .adet ağrılarım başladı belim kopuyor.fazla ümitlenemiyorum silik olunca.
Nasssıııı yaniii gebelik testi yaptın ve silik mi çıktıı?:KK71:
Ya hu neyi bekliyorsun git hemen betana baktır.Benimde silikti çok net değildi hatırlamıyor musun? Ay ne sabırlısın nasıl durabiliyosun dr a gitmeden.Ben daha çok heyecan yaptım ya:KK31:
Adet sancısına hiç bakma test yaptığım akşam sancıdan adet oluyorum yine gebelik yok diye ağlamıştım ;)
Hadiii hastaneyeee

Sen gün aşırı mikmike devam et kuzum ne olur ne olmaz benim gibi kaçırma sonra. Progesteron yaptırsaydın için rahat olurdu
Aynn kuzum ole olck artk yaa nasipte varsa tutar.yarin dr.a gitcem progesterona bakar sanirim cnm 10.gunde bu ay ck erken yunurtalar buyudu cunku.hakkimizda hayirlisi bakalm

Ya hu neyi bekliyorsun git hemen betana baktır.Benimde silikti çok net değildi hatırlamıyor musun? Ay ne sabırlısın nasıl durabiliyosun dr a gitmeden.Ben daha çok heyecan yaptım ya:KK31:
Adet sancısına hiç bakma test yaptığım akşam sancıdan adet oluyorum yine gebelik yok diye ağlamıştım :KK66:
Hadiii hastaneyeee
Cok net hatirliyrm o aksami kiii :))

Ya birsey soracağım bir konuda yine sordum ama korkttum cevaplardan ben ayin 30. Dan 30 adet oluyorum ki cok duzensiz son birkac ayim boyleydi ocak ayi ayin 23 lekelenme oldu 30 relg olmadim 5 gun gecti iki gundurde sabah idrarlarim da kan var sanki bu sabah yine ayniydi ama jelatin gibi koyu sumuksu biraz yesilimsi akinti geldi korkmalimiyim 3 4 ay once tam hatirlamiyorum sol bobrekte tas var dediler ilac kullandim baya sonra biraktim hamilemiyim yoksa tastan mi

Ya birsey soracağım bir konuda yine sordum ama korkttum cevaplardan ben ayin 30. Dan 30 adet oluyorum ki cok duzensiz son birkac ayim boyleydi ocak ayi ayin 23 lekelenme oldu 30 relg olmadim 5 gun gecti iki gundurde sabah idrarlarim da kan var sanki bu sabah yine ayniydi ama jelatin gibi koyu sumuksu biraz yesilimsi akinti geldi korkmalimiyim 3 4 ay once tam hatirlamiyorum sol bobrekte tas var dediler ilac kullandim baya sonra biraktim hamilemiyim yoksa tastan mi
Böbreğimde 7cm büyüklüğünde Kist çıkınca doktorum idrarın kanlı gibi gelirse kesinlikle Ciddiye al ve hemen kontrole gel demişti. Mutlaka hastaneye git

Adet sancısına hiç bakma test yaptığım akşam sancıdan adet oluyorum yine gebelik yok diye ağlamıştım :KK66:
Hadiii hastaneyeee
yok canım beta beklesin.en son sat 12 şubat döngüye göre 8 şubat.ben 2 gün sonra koyuşuğu görsem bile o zamanı beklicem.diğer oğlumda da en son sat ratihinde öğrenmiştim .bundada öyle olsun .en azından önce koyuluğu göreyim bi canım .

Tesekkurler

Eklentiler

• Screenshot_20171215-004205.webp
    Screenshot_20171215-004205.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20171215-004212.webp
    Screenshot_20171215-004212.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20171215-004232.webp
    Screenshot_20171215-004232.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20171215-004241.webp