• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayatımda aldıgım en degerlı hedıye :dua::dua:

Valla kuzum hıcbırsey sormadım sadece ağladım :KK70::KK70::KK70:
Gözyaşlarım hiiiçç susmadı :KK70::KK70:
İçin bulanıyo mu dıyo bulanıyo ama bulansnnn sağlıklı olsunda bulansın dıyorum :KK70:
Şikayetın var mı dedı idrar sonrası yanmam var dedim .
İdrar testı yapalım ama antıbıyotuk başlamak istemıyorum bu kdr erken
Ayy dedım ben çekerım :KK70::KK70::KK70:
İdrarda bakteri çıktı bende de canım ama aynen dediğin gibi antibiyotik vermedi, çok erken dedi, probiyotikle cranberry tablet al dedi c vitamini.

Yok cumartesi ben ama eşim izin konusunu ayarlarsa cuma da olur :KK70: haftaya niye çağırdı canimm,yoksa sen sabırsızlıkla mı :KK70:
Kuzum derınden duyduk ya tam duyalm dedı . Birde kan testlerı istedi onlara bakıcak .
Kürtaj geçmişim varya kuzum gözetim altında tutmak ıstıyor :)

çok güzel gördük .
Doktorum bırde duyalım edi .
Çok derinden sesler geldi .
Çok güzel dedi doktorum ben tam anlıyamadım ama :KK70: Ekranda kalp atış çizgileri vardı :)
Oyyy teyzesi yesin onun pıt pıtını :KK200:
Sizin güzel haberleriniz geldikçe biz umutlanıyoruz her kışın sonu bahardır diyorum :)

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ya tarifi imkansız duygular tadını çıkar kuzum çok dikkat et kendine artık iki kişisin ;)

Oyyy teyzesi yesin onun pıt pıtını :KK200:
Sizin güzel haberleriniz geldikçe biz umutlanıyoruz her kışın sonu bahardır diyorum :)

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ya tarifi imkansız duygular tadını çıkar kuzum çok dikkat et kendine artık iki kişisin :KK66:
Sağol kuzumm benımmm..
Rabbım sizlerdende böyle haberler duymayı nasip etsiinnn

sabahtan berı bırsey yıyemedım maalesef :(
Bulantılarım ağırlaştı .. 3 tane zeytın yedım sadece :)
yoğurt yemeyı denıcem şimdi

H E H E kzuuzmm Gözün aydnn görmüşsn başka haberler varsaa beni etkileyen kuzular bu ara girwmiyorm vaktm yok gezme sefası başladı ben ovu bile yapmıyormmm herhalde bugün çift cizgidrrr bana göreee amaa olsada yapamayızz yaniii hayrlısı herseyn (Bu aradaa kızlar İstanbul bağcılarda Bilindikk Güzel bir kadın doğumcu varmı söylersenz sevnrmmmm)

H E H E kzuuzmm Gözün aydnn görmüşsn başka haberler varsaa beni etkileyen kuzular bu ara girwmiyorm vaktm yok gezme sefası başladı ben ovu bile yapmıyormmm herhalde bugün çift cizgidrrr bana göreee amaa olsada yapamayızz yaniii hayrlısı herseyn (Bu aradaa kızlar İstanbul bağcılarda Bilindikk Güzel bir kadın doğumcu varmı söylersenz sevnrmmmm)
Sağol kuzum benımmm :KK200:

Darısı başınıza inşallahhh

Yok canım ben üzülmüyorum içimden bir ses yapma boşuna diyordu zaten :))
Bakalım dr la da uğrşmak istemiyorum işte takip etmicem artık benlik bir sorun yok çocuk isteyen kendi çabalasın birazda dr a gitmek istemezse de kür yap içicem derse yaparım 2 3 ay son kez öyle denerim sonra kesinlkle mayıs haziran gibi aşılama yaptırırım o da tutmazsa bu defteri kapatırım 1 tane olsun oğlumun canı sağolsun yeterki
Insallah asilamaya falan gerek kalmaz tabi esinin de biraz cabalamasi lazim amann erkekler hep boyledir sanki doktora gidince cok ayip oluyor

Back
X