Bu kız değil miDün evlat edindik geldikoglusuma bakin hanımlar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kız değil miDün evlat edindik geldikoglusuma bakin hanımlar:))
Amin inşallah.1 nisan cnm@15yusra11 ,Myhero88 kuzularım regller gelmiş sanırım yenı batlarınızı alabılırmıyım ?
Son batlarınız olur inşallah![]()
Oğlan dedi petshop baya kesin bi ifadeyle bilmem artık biraz büyüyünce belli olacakBu kız değil mi![]()
Bende bir kopek bir kedi varKöpek zor evet o konuda haklısın
Olsun canım hıc uzulme demekkı daha vaktı var![]()
Aman aman aramzda ajan olabilir 7 misafir vamıs aramızdaBende bir kopek bir kedi varoglumn resmni koymak istiyorum ama instada unlu biraz hemen ifsa oluruz
![]()
Aman aman aramzda ajan olabilir 7 misafir vamıs aramızda![]()
![]()
Kıymetini bil antalyamin sıcak memleketArada iki gün sasiriyor da genelde ısındı, klima açmıyoruz artık![]()
Amann napalım öyle yuvarlanıp gıdıyorz .. Henuz kasım bebesı bualamadık Kasım bebesı beklıyoruzKizlar nasilsiniz bakem
Köpek zor evet o konuda haklısın
Olsun canım hıc uzulme demekkı daha vaktı var
[/QUOTE
Belki de yarın geçen ay olduğu gibi 30da adet olucam canımm inşallah olmam ve daha erkendir inşallah 3 gün daha beklerim
Senin bebis nasil kontrole gittinmi canm dogum ne zamana geliyoAmann napalım öyle yuvarlanıp gıdıyorz .. Henuz kasım bebesı bualamadık Kasım bebesı beklıyoruz,
Sen neler yapıyosun ?
Kıymetini bil antalyamin sıcak memleket
İnşallah uğurlu gelsin bize bütün aylarr :))) ama en kısa zamnada kalırız inşallahbenim 3 kimyasal var canım.
benim cevrem biiyor artık bebiş istediğimizi. ama çok şükürki benim çevremde öyle soran darsıtan tipler yok.
bkalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak:)
bide çin takvimi bendede nisan mayıs kız dio ve bende önce sağlıklı sonra ilk tercihim kız :)
inş. bende istiyorum ama bakalımİnşallah uğurlu gelsin bize bütün aylarr :))) ama en kısa zamnada kalırız inşallah
Evet cnm bnm yerimede gezzz cok ozledimmmmAntalyalı misin canim? Evet valla artık başlarım yavasdan varyanta doğru yürüyüşlere
![]()
Oyyy kıyamam, şimdi neredesinEvet cnm bnm yerimede gezzz cok ozledimmmm
Malesef istanbul ailem orda amaOyyy kıyamam, şimdi neredesin
sizin çocuğunuz var mı ?İnşallah uğurlu gelsin bize bütün aylarr :))) ama en kısa zamnada kalırız inşallah