• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm çok şükür,ya kusamiyorum ama iki saatte bir midem fena oluyor🙄 yemek yemeyi hiç sevmem ve aram yokken sürekli tikiniyorum 😒 bunlar dışında yarın inşallah kalp için gideceğiz bizde kontrole💗
Haftasonu yoktun evet ve yokluğunun, tatlı dilinin eksikliğini hissettim🙈
Sen nasılsiın? inşallah bahar geliyor yavastan,hayatının da baharı olsun,nisan ayını ben çok severim,sevmek için bir sebepte senden olsun😍
Ah kuzum benim mideni bastıracak şeyler yesen çubuk kraker ayran falan belki iyi gelir :KK68: Ayy kalp atışı mı?? Hadi inşallah, heyecanlandım pıt pıtları senden de duyalımm :KK200: Haftasonu başımıza kötü şeyler gelince giremedim ama hep aklımdaydınız canımmm..

Bende iyiyim çok şükür dün ovü yaptım attım buraya değerlendirdim de :KK22: İnşallah bu ay bende size güzel haberlerle gelirim.. :dua:

Ah kuzum benim mideni bastıracak şeyler yesen çubuk kraker ayran falan belki iyi gelir :KK68: Ayy kalp atışı mı?? Hadi inşallah, heyecanlandım pıt pıtları senden de duyalımm :KK200: Haftasonu başımıza kötü şeyler gelince giremedim ama hep aklımdaydınız canımmm..

Bende iyiyim çok şükür dün ovü yaptım attım buraya değerlendirdim de :KK22: İnşallah bu ay bende size güzel haberlerle gelirim.. :dua:
Senle ortak noktayı yasminden buldum ya,o yüzden fazla meraklaniyorum ve güzel haberini heyecanla bekliyorum canımm💗💗
Sabah ayran hiç canım istemiyor ama şuan çubuk kraker atistiriyorum😅 iyi ki boş gün ve evdeyim,birazdan Müge anlı da başlar,oh geçer gider vakit :D
İnşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur,çok sağol sen canım arkadaşım..🙏😘
Ovulasyonu dün misafir girişle baktığımda yarı açık gözle gormustuum, öyle bir hale geldim ki günde üç kere uyuyorum toplam 😄 9.gundu dimi, ve bence 9.gune rağmen rengi gayet iyiydii😊

Senle ortak noktayı yasminden buldum ya,o yüzden fazla meraklaniyorum ve güzel haberini heyecanla bekliyorum canımm💗💗
Sabah ayran hiç canım istemiyor ama şuan çubuk kraker atistiriyorum😅 iyi ki boş gün ve evdeyim,birazdan Müge anlı da başlar,oh geçer gider vakit :KK70:
İnşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur,çok sağol sen canım arkadaşım..🙏😘
Ovulasyonu dün misafir girişle baktığımda yarı açık gözle gormustuum, öyle bir hale geldim ki günde üç kere uyuyorum toplam 😄 9.gundu dimi, ve bence 9.gune rağmen rengi gayet iyiydii😊
Sıkıştırılmış mısır patlakları da miğdenin yanmasını alıyor 🙂

Sabah ayran hiç canım istemiyor ama şuan çubuk kraker atistiriyorum😅 iyi ki boş gün ve evdeyim,birazdan Müge anlı da başlar,oh geçer gider vakit :KK70:
Ah canım benim inşallah bende size güzel haberler vereceğim inşallahhh :dua: Oh vallahi evde olmanın tadını çıkar uzat bacaklarını benim içinde :KK200: Yarın ki haberlerini dört gözle bekliyorum, hemencecik yaz bize merakta bırakma.

9.gündü bebeğim, bende şaşırdım daha silik bekliyordum parlak parlak canlı çıktı hadi inşallah bu ay gün aşırı maraton :rolleyes:

Back
X