• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef :KK43:

Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
Cok iyi yaptin bisey dememek icin zor tuttum kendimi Rabbim haketmeyene vermesin diyenlere katildım simdi :KK43:

Geçen ay 12.gün olmuştu aşkım, erken erken gidiyorum galiba ay inşallah gebeliğimde böyle erken erken belli olsun yaa :KK200: Ben zaten her akşam eve gelince atarım size test, dün değerlendirdik biz, koyuydu ya gün aşırı değerlendirelim demiştik. Bugüne gerek yok sanırım
Yok kuzum bir gğn durun bir gün yapın. Piki görünce ard arda yaparsınız

geçen ay hiç dalgalanmadı erken de oldu maşallah, he bi işe yaradı mı dersen yok :KK70:Bu ayda inşallah kopkoyu olur bir anda heyecanlanıyorum bebeğim ya :KK49:
Çok haklısiin bu dönemde günün en sevdiğim anı testi yaptığım zamandı🙈 bence erken yumurtlama olayın güzel,dün 9 bugün 10,ben gibi 17,18lere gitmeden koyuluk gelicek inşallah tatlis😍

Çok haklısiin bu dönemde günün en sevdiğim anı testi yaptığım zamandı🙈 bence erken yumurtlama olayın güzel,dün 9 bugün 10,ben gibi 17,18lere gitmeden koyuluk gelicek inşallah tatlis😍
İnşallah canım benim, kopkoyu olacağı anı deli gibi bekliyorum inan ki :KK200::dua:

27 şubat bebeğim, dün 9.gündü koyuydu baya bugün 10.gün, fememeter de bana diyor ki sen bugün yumurtican, öbür programımda az daha ur 13ü gibi anca yumurtlarsın yavaş diyor ovü de böyle şey etti
Canım dünü değerlendirdiysen eğer bugün ister es geç ister değerlendir bence, ama yarın yinr test yapıp bakarsın mutlaka acaba koyulaşacak mı diye

Canım dünü değerlendirdiysen eğer bugün ister es geç ister değerlendir bence, ama yarın yinr test yapıp bakarsın mutlaka acaba koyulaşacak mı diye
Koyulaşana kadar yapıcam canım, dün daha koyuydu biliyorsun ama kızlar dalgalanma olabilir birden koyulaşıcak dediler. Erken yumurtlamıştım geçen ay bakalım bu ay nolcak

Yok canım ben hamile kalma konusunda master yaptım 22 ayda 6 hamilelik geçirdim 3 kimyasal 2 kendiliğinden sonlanan dış gebelik( bazı doktorlar buna da kimyasal dedi) ve son olarak dış gebelikten hastanede yattım geçen hafta değerim sıfırlandı dünde hsg çektirdim ama hepsi geldi geçti çok şükür 😊 inşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı gebelik yaşarım.
Benim hep mideye vurdu ülser var bende ama hiç bulantı yaşamam ne zaman hamile kalsam midem felç geçiriyor sanki yanıyor çok afedersin ağzıma geliyor gibi oluyorum aşırı yemek yemiş gibi hissediyorum

Bu kimyasalların sebebi spermin kalitesine mi bağlı oluyor yetersiz spermdenmi oluyor yani sebebi

Merhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet oldum dün yani 7 martta önce beyaz akıntı ardından kırmızımsı pembemsi 1-2 Damla kan geldi kan gelirken hafif adet ağrısı vardı kan gelince kesildi adetime şuan 8 gün var ve süt beyaz akıntım var acaba bu yerleşme kanamasımıdır?

Keşke bende olabilsem adet ama çok gec artık malesef hamileyim 😏

Bence şükredin biz burda aylarca yıllarca uğraşan insanlar varken böyle konuşmanız doğru değil biz hergun allaha yalvarırken siz resmen pişmanlık yaşıyorsunuz keşke önceden alsaydınız önleminizi...

Back
X