• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben halsiz,dünya dönüyor ve beni de döndürüyor gibi ama bebek çok şükür canım..Dün duyduk sesini,iyidir sanıyorum,insallah🙏
Ya evet tatil gelse ya artık :KK70: Şu Mart Nisan bir geçse Mayısı güzel cabuk geçiririz:)
Önümüzdeki ay senden de güzel haber alırsak inşallah,seneye ilk dönem yine evde olmanın keyfini yaşarız burda sohbetlerimizle💗
Ben de varım öğretmen olarak
Daha bebiş yok gerçi
Belki de olmuştur
Bat 23-26 mart arası duruma göre 🙂

H E H E canım daha iyisindir inşallah, @nedemistimkibenn gözün aydın canım, progestanı hem ağızdan hem fitil olarak kullandım ben de, ağızdan alınca biraz sersemlik ve uyku hali yaptı ama çok değildi canım, eğer geçmezse mümkünse rapor alıp dinlen istersen birkaç gün
Günaydın canım sen nasılsın minnoşu gördün mü yakında 😍

Kizlar bata 6 var sizce yarin test yapayimmi?

Canlarım tünaydın kahvaltıya çat kapı misafirim geldi akşamada biz gidicez çok giremedim ovü testini yaptım bir saat önce bir de akşam yapıcam atıyorum size.

H E H E elçinim nasılsın nasıl oldun kuzum?

Eklentiler

• 5BB60ECE-FE09-4C14-B2E8-3AD0B87FB6B6.webp
    5BB60ECE-FE09-4C14-B2E8-3AD0B87FB6B6.webp
    351,8 KB · Görüntüleme: 33
Canlarım tünaydın kahvaltıya çat kapı misafirim geldi akşamada biz gidicez çok giremedim ovü testini yaptım bir saat önce bir de akşam yapıcam atıyorum size.

H E H E elçinim nasılsın nasıl oldun kuzum?
bugünü, yarını ve salıyı değerlendirmeye çalış canım bence yarın çatlar gibi. hadi rast gelsin🤩

Bencede çünkü girişi mutluyum heyecanliyim diye yaptı millet adet olduğuna üzülürken kalkmış yok keşke bende olsam karşımda olsa patlatirdim bitane suratına valla neyse görmezden gelmek lazım böylelerini inşallah allah tez zamanda ben ve isteyenlerin kulaklarını boş bırakmaz siz hamişlerde sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza siz doğurmadan bizde yetişiriz inşallah :KK200::halay:
Insallah canim tez zaman da Rabbim isteyen herkese nasip eder sabah aksam hep dua ediyorum size

Back
X