• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erkek olsaydı da üzülmezdim zaten ama bu tezler beni heveslendirdi :KK70:

söylediim sevindi o da çok seviyor kızları zaten :)

evet o da güzel. ama çift isim koyarım gibi zaten
içim içime sığmıyor sanki değişik bişeymiş :KK70: parti yapanlar nasıl dayanıyosa

tabi ki. kuranda nasıl geciyorsa :KK66:

hamile kaldığımda 19. çin takvimi doğru bildi beni.

kese yuvarlak bebek sağda. bu tez de tuttu.

sen kazandın 🏆:KK70:

amiiinn darısı sana kuzum❤ sizin de heyecanlrınıza ortak olalım burda
Hayırlı olsun cnm prensesin kız çocuk bereketiyle gelir bizede yarasın grubumuzun ilk kizı oluyor hamiş sayısını arttirsin

Kızlar trt1 de bugun furkankayabaşoğlu katlıcak . Üreme ile ilgilide bilgi paylaşılcakmıs .
Başlaıd şuan bilginize

Ay maşallah yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı ❤ senin bütün teoriler tutmuş o zaman :) çin takvimi rus takvimi bana da kız diyo ama kese fasulye gibi ve bebiş kesenin solunda, bakalım bizim ne çıkcak :)
Ben seninkini erkek hissediyorum canim bakalim hislerim ne kadar dogru cikacak hayirlisi olsun tabi dombili_xl dombili_xl onunda erkek hissediyorum nedense

Ben seninkini erkek hissediyorum canim bakalim hislerim ne kadar dogru cikacak hayirlisi olsun tabi dombili_xl dombili_xl onunda erkek hissediyorum nedense
Ben de seninkini, dombili_xl dombili_xl ve H E H E yi erkek hissediyorum canım :))
Kendimi bebişimi sanki kız gibi hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek hissediyo :) bakalım ne olcak yeter ki sağlıklı olsunlar ❤🙏

Aa benimki gibi Bu ay ve önümüzdeki ay da erkek çıkıyor mayista çalışmaya başlaman lazım :KK70: 2 ayi bos gecircen :KK70::KK70: şaka bi yana Rabbim sagliklisini versin canım ben kız da çok seviyorum erkek de:) gönlüm biraz daha kızdan yana benim herifde erkek istiyor bilmiyorm artık:KK70:
benim eşimde kız bebeklere bayılıo :)
ama tabi önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı olması olur.
Allah herkesin içini biliyor ona göre nasip etsin inşallah:)
ara vermek yok çalışmalara devam boş geçemem :D ne malum nisanda hemen olcagı :D
hem olursada çin takvimi doğrumu onu kesinleştirmiş oluruz :D
eşimin 3 ablası var 5 tane yeğeni var hepsi erkek belki o yüzden kz istiyo :D
bizede herkes szin kızınız olcak dio:) ama allah bilr

benim eşimde kız bebeklere bayılıo :)
ama tabi önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı olması olur.
Allah herkesin içini biliyor ona göre nasip etsin inşallah:)
ara vermek yok çalışmalara devam boş geçemem :KK70: ne malum nisanda hemen olcagı :KK70:
hem olursada çin takvimi doğrumu onu kesinleştirmiş oluruz :KK70:
eşimin 3 ablası var 5 tane yeğeni var hepsi erkek belki o yüzden kz istiyo :KK70:
bizede herkes szin kızınız olcak dio:) ama allah bilr
Hadi inşallah:) benimde ablamın 2 oğlu var gorumceminde 2 oğlu var :)

Back
X