• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bak bendeki duruma :KK70::KK70::KK70:
kız napimmm yaaa ben yiyince hemen alıyom.
bide genetik bizde basenliyiz bizz.
hamile kalana kadar verimde yoksa hem göbek hem basen cok cirkin olurum ya :KK70::KK70::KK70:

Tarçınlı suyun faydasını gördün mü canım ? :) bende seninle aynı fikirdeyim. Bi haftadır diyet yapıyorum ama bakalım. Hamile kalmadan fit olmamız lazım :)

Tarçınlı suyun faydasını gördün mü canım ? :) bende seninle aynı fikirdeyim. Bi haftadır diyet yapıyorum ama bakalım. Hamile kalmadan fit olmamız lazım :)
ben tatlıyı cok sevdiğim için tatlı isteğini kesmesi için yapıyorum ciddende kesiyor.
bugun başladımmm ama eskiden yapmışlıgım var :)
sen kaç kilosun :)

Umarim insallah, keske gerek kalmasaydi ama bakalim. Tupe kadar yine buralarda zaman oldurcem😁

En kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim size de bizede inşAllah kuzum. Bende senin yaşlardayım. Ama ne kadar genç de olsa insan isteyince başka oluyor bence be kuzum. :) Rabbim duysun sesimizi de nasip etsin hayırlısıyla inşAllah bizlerde arkadaşlar gibi cinsiyet tahminlerine gelelim :)

Biliyorum canim benim, nasip kismet isi birazda..ben artik buna inaniyorum. Yani uzulmemek elde degil tabi ki. Yillar gectikce daha cok uzuliyor insan sanki.. Dusunuyorum 2013ten beri ugrasiyorum ama benim elimde degil,aglayip uzulmenin anlami yok aslinda... ama isteee.
K.k ya ilk uye oldugumda 2016 da hamile kalmak isteyenler diye bir topikteydim, bak suan 2020 ye hamile girmeye calisiyorum😊 ama hep vardir bir hayir diye dusunuyorum. Hayirlisi boylemis diyorum.. zor mu? Evet cok zor, ama hayali bile guzel iste❤ Rabbim isteyen herkese insallah nasip etsin en hayirli sekilde❤
emınım çok zordur kuzum Allahım ınşallah en yakın zamanda kucagınızı doldursun evınızı evladınızın sesıyle inletsin :)

Back
X