• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olmadan önceki son ay adet gününden önce karın ağrım oldu,ve o adetim beş gün gecikti.Ben okuduklarimdan etkilenmistim.O ağrı gebelik belirtisi de olabilir şeklinde diye.Sonraki ay adetten üç gün önce test yapıp öğrenmiştim.Karin ağrım oldu mu hatırlamıyorum ama kasıklarda elektriklenme gibi değişik bir batma yaşadım.Benim için asıl fark bu oldu.
İşte bende de farklı bişey olsa sancının bende gebelik dicem ama aynı adet sancısı gibi 😔

Midem kötü son bir haftadır
Soda içip duruyorum
Kasık ve bel ağrısı da var
Korunmasız ilk ayimizdi umutlanmwk istemiyorum çok ama bir yanım da çok istediğim için hamileliği ,hamilesin diyor...
Böyle karışık bir psikolojideyim iste
Seninle aynı zamanlarda Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Benim normalde yumurtlamadan bir gün sonra göğüs sızım başlar adete bir hafta kala geçerdi. Bu ay Tam tersi oldu. Adete yakın başladı göğüsler. Insallah güzel haberler alırız benim 10. Ayım :/

Seninle aynı zamanlarda Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Benim normalde yumurtlamadan bir gün sonra göğüs sızım başlar adete bir hafta kala geçerdi. Bu ay Tam tersi oldu. Adete yakın başladı göğüsler. Insallah güzel haberler alırız benim 10. Ayım :/
İnşallah alırız güzel haber dediğiniz gibi 🙂

Back
X