• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba beni hatırladın mı? Evlilik forumunda takılıyorduk yıllar evvel :KK70:

aaa evet nasılsın cnm sende bebişmi düşünüyorsun yoksa hamilemisin :)

Hamilelikle ilgili tek başlığım bu :)
Ben gebelik düşüpümde ilk önce kan testi verip değerleirme baktırmıştım .
Daa sonra doktorum 1 sene deneyin olmazda gelin demişti ..
o arada değerlerimin bazıları düşüktü doktorum ilaç verdi 1 ay kullandım kullanırken hamile kaldım sonra hamile aklınca değerleirmde düzelmişti folidoce a geçirdi ..

Muhakkak bir kan testlerini yaptır .. değerlerini hamile olmadan düzenlersin
Ben doktorun verdiği bir multivitamin kullanmıştım, pregnacare conception ismi, bir de d vitamini ve B12 değerlerine baktırın isterseniz.

bir takım testler verdi zaten onları aile hekimliğinde yaptırıp kontrole gideceğim bakalım inşAllah herhangi bir sorun çıkmaz

Anne babaya bnzer :) yada kendine has münhasır olur :)
Anne baabaya benzerse sarı , kumral renkli gözlü bişey olur :KK200:

Eşimle bizi kardeş zannediyor gören 😹
Geçen kimlikleri yenilettik kadın aranızda bir bağ varmı dedi eşim dedim yok öyle değil akrabalık dedi yok dedim şoka girdi 😹😹

Bende şüphelenşyorum bazen :D
Sırtımızda ikimiiznde aynı büyüklükte benlerimiz var 😹

bir takım testler verdi zaten onları aile hekimliğinde yaptırıp kontrole gideceğim bakalım inşAllah herhangi bir sorun çıkmaz
İnşallah hayırlı haberler gelirsin ♥️
Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin 🤲🏻

Anne baabaya benzerse sarı , kumral renkli gözlü bişey olur :KK200:

Eşimle bizi kardeş zannediyor gören 😹
Geçen kimlikleri yenilettik kadın aranızda bir bağ varmı dedi eşim dedim yok öyle değil akrabalık dedi yok dedim şoka girdi 😹😹

Bende şüphelenşyorum bazen :KK70:
Sırtımızda ikimiiznde aynı büyüklükte benlerimiz var 😹

Benide eşimle benzetenler oluyor.:) yıllar geçince eşler birbirine benzermiş bizim daha yıl olmadı ama. :) İşte RABBİMİZ yakıştırıyor kaderimiz ediyor elhamdülillah :KK200:

Bulantılarla cebelleşiyorum canım çok şükğr onun harici iyiyim .
Sen nasılsın prenses nasıll yoktun uzun zamandır
ay okudum evet inşallah atlatırsın çok fena ben 2 hafta çektim resmen hayattan soğudum
valla çalışıyorum kuzum sabah kalk akşam git yat zor atıyorum kendimi yatağa prensese gelirsek bugün gittim kontrole iyi dedi 1 kilocuk olmuşuz 🙈

ay okudum evet inşallah atlatırsın çok fena ben 2 hafta çektim resmen hayattan soğudum
valla çalışıyorum kuzum sabah kalk akşam git yat zor atıyorum kendimi yatağa prensese gelirsek bugün gittim kontrole iyi dedi 1 kilocuk olmuşuz 🙈
Ay maşallaaaahhh ben onu yerım yaaaa ♥️♥️♥️

Ben 3 haftadır çekiyorum daha çekcem gibi duruyo 😹
Ama çok şükğr işi bıraktım evde daha rahat dön dön yat .
Allah yardımcın olsun kuzum ♥️♥️

2 teyze 2 amca var :KK70:
Ortanca ablamın çocugu aynı ben teyzeye benzeme şansı var :)
Yeğenimle dolaşırken herkes çocupum zannediyo :KK70:
E tamam işte, teyzeye ya da amcaya çekecek :D

Düşünüyoruz diyeyim, fikre ancak alışıyoruz daha.. Öncesinde şimdilik bir tedavim var, bunu atlatırsam çalışmalara başlayacağız.

Sabah ve akşam yemeği istikrarlı düzgün yiyorum da,öğlenleri acayip saçmalıyorum yemek işinde🙈 Okuldaysam poğaça tarzı,evdeysem patates kızartma😒 Bak yazınca çok sinir oldum kendime 🙄
Evet kızlardan bu haftalarda oynadığını yazanları okumuştum ama şanslı olabilir miyim o anı yakalamak konusunda ben bilemedim,ama seninki az daha büyümüş olucak,umudum çok daha fazlaa😍
canım bi yerde okumuştum tabi bu haftalarda olur mu bilmiyorum ama ultrasona girmeden çikolata ye çok hareketli oluyormuş bebişler :KK200::emir_bebek:

Ay maşallaaaahhh ben onu yerım yaaaa ♥♥♥

Ben 3 haftadır çekiyorum daha çekcem gibi duruyo 😹
Ama çok şükğr işi bıraktım evde daha rahat dön dön yat .
Allah yardımcın olsun kuzum ♥♥
iyi ettin benim yerime de yat 😁 benimde ev hayırlısıyla yapılsaydı bende yapıştırcam kendimi yatağa 😂

Back
X