• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bugun iyiyim adostlar maşallah ♥️♥️
Kalkamda bi çorba yapam ana yemeği eşim yapar 😹😹

Ay söylemeis ayıp canım okdr çok sarma çekiyokı sanıırm ben sarma aşerdım 🤗
Eşim alayım dedi ama ben öyle dışarıdaki sarmaları asla yemme . Akşam beraber saralım dedim tamam dedi 💃💃💃

Eklentiler

• Screenshot_20190320-160225_WhatsApp.webp
    Screenshot_20190320-160225_WhatsApp.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 25
Ay şimdi hatırladım benim kayınvalidemin de başta çocuğu olmamış rahmin küçük demişler. Şimdi 3 çocuğu var kadının.. O da ilaç kullanıp hamile kalmış. Kafaya takma hiç..

Takmıyorum artık zaten canm Allah nasipeder inşAllah artık.

Valla benim anne tarafımda dayımın iki kızı tuo bebek yaptırdı bitanesunki gec oldu anlamın 4 sene olmadı buna rağmen umudumu kesmiyorum takdiri ilahi başkaları fazla umursamamak lazim anladigim kadarıyla sen cok takıyorsun kendine zarar edersin boşver bi kulağından girsin bi kulağından çıksın
Keşke öyle biri olmasaydım ama malesef çok takıyorum Allah razı olsun canım öyle yapmaya çalışcam bende tekrardan ovu testi alcam soğan kürüne başlicam😊

Keşke öyle biri olmasaydım ama malesef çok takıyorum Allah razı olsun canım öyle yapmaya çalışcam bende tekrardan ovu testi alcam soğan kürüne başlicam😊
Takmamak elde mi zaten yaşadığımız bu coğrafyada😂 Sen takmasan kafana zorla sokarlar sonra da dert sahibi yaparlar itinayla

Back
X