• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum uzaktan takip ediyorum bu ara arada girip bakıyorum hiç vakit bulamıyorum 😐
Geçen hafta oğlan çok huzursuzdu son 2 dişi kalmıştı en dipteki onları çıkardı ama bizde mahvolduk uykusuzluk yorgunluktan .. yumurtlama döneminde öyle valla sırf ilişki olsun diye oldu 12 ve 14. Gün tam yumurtlama zamanıydı ama işte şartlanmış ilişki olduğu için bu ay zaten umut yok. Regli bekliyorum 29u ☺ bahar alerjimde tuttu halsizlik vs üst üste geldi hepsi sıkıntılardayım yani 🤪 bunaldım aşırı .. sen napıypsun nasılsın canım?
kız sorma bende öyleyim halsiz bitkin uykusuz :(
bahar yorgunluğu galiba.
benim diş çıkaran bebemde yok neyin yorgunluğu bu :(
bende bu ay uyuklayarak kaçırcam galiba verimli günleri :kızgın:
sen en azından tutturmuşsun yumurtlama günlerinde ilişkiiyi.
hadi bakalm az kalmış seninde bata 8 güncükkkk :halay: inşalalh vardır bişiler

Kızlar dün test yapmadım baya yoğundum salı günü de tam piki görmemiştim sadece yüksekti. Malesef en son pazartesi iliski oldu salı direk uyumuşuz erkenden :KK70: dünde ben esime yanastm hiç oralı olmadi bende gittim yatağa döndüm yattım bu sefer kendi istedi de benm hevesim kaçtı:KK70: dünde olmadı malesef bugün ovulasyon testi yaptım cooook hafif 2. Çizgi sanırım dün çatlamışım:KK43:
olsun spermler yaşıyo zaten 3-5 gün.
umut var yani :D

kız sorma bende öyleyim halsiz bitkin uykusuz :(
bahar yorgunluğu galiba.
benim diş çıkaran bebemde yok neyin yorgunluğu bu :(
bende bu ay uyuklayarak kaçırcam galiba verimli günleri :kızgın:
sen en azından tutturmuşsun yumurtlama günlerinde ilişkiiyi.
hadi bakalm az kalmış seninde bata 8 güncükkkk :halay: inşalalh vardır bişiler
Sen söyleyince düşündüm evet 8 gün kalmış 😁
Valla canım bahar yorgunluğu herkes de var bu ara, bizim oğlan çok geç çıkardı dişleri ama hep sıkıntısız çıkarmıştı aman bu son dişler de bi patlatayım sıkıntıyı dedi galiba 🙈 neyse Allah hastalık vermesin de ..
Yakaladık ama dedim ya zoraki gibi olduğu için umudum yok. İyice halsiz düşmiyim diye yürüyüş pilates yapıyorum valla artık aman ya bebek varsa aman dikkat edeyim falan diye düşünmüyorum. Tutan her türlü tutar ben geçen sene de spor koşu yaptım hiç aklımda olmadığı için. Demekki Rabbim yeterki ol desin versin olur her türlü. Biz normal hayatımıza devam etmeliyiz

Sen söyleyince düşündüm evet 8 gün kalmış 😁
Valla canım bahar yorgunluğu herkes de var bu ara, bizim oğlan çok geç çıkardı dişleri ama hep sıkıntısız çıkarmıştı aman bu son dişler de bi patlatayım sıkıntıyı dedi galiba 🙈 neyse Allah hastalık vermesin de ..
Yakaladık ama dedim ya zoraki gibi olduğu için umudum yok. İyice halsiz düşmiyim diye yürüyüş pilates yapıyorum valla artık aman ya bebek varsa aman dikkat edeyim falan diye düşünmüyorum. Tutan her türlü tutar ben geçen sene de spor koşu yaptım hiç aklımda olmadığı için. Demekki Rabbim yeterki ol desin versin olur her türlü. Biz normal hayatımıza devam etmeliyiz
aynen öyleee canımmmm olacagı varsa oluyorrr :)

Back
X