• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yarın 2de cnm randevum inşallah iyi haberlerle geliriz kalbim cıkıcak gibi korkum da var bilmiyorum ya Rabbim hayırlısını versin
😹😹 aa tesadüf aynı gün olmus randevumuz bende çok korkuyorum 😑
Kusmalar falan azalınca salak saçma düşünceler giriyo aklıma 😑

Ama dün gece güzel bir rüya gördüm :)
Kız çocugum oluyodu 😂
Bakalım doğru çıkcakmı

ben üzülmedim canım çünkü ne doğru dürüst pik oldu ne yumurtladığımı anladım ne de doğru dürüst değerlendireme oldu kafamız hep mr sonucundaydı konsantre olamadık çok şükür bin şükür temiz geldi sonucumuz

ama bu ay herşey çok güzel olacak Allah izin verirse :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
cnm cok sevindim cok şükür temiz çıkmış sonuclarin ben demistim sana nisan bizim ayimız olacak ♥♡♥

Merhaba kızlar cevaplarsanız sevinirim, 3/7 mart arası yumurtlama dönemiydi 22 martta kanda bhcg 40 çıktı 25 martta tekrar kan testi yaptım acaba yükseliyor mu diye, doktorum istememişti normalde; 261 olmuş. Değerlerim iyi mi sizce?? Forumda yazılanları okudukça insan ister istemez tedirgin oluyor 🙈 doktorum 12 nisana gün verdi gel keseyi göstereyim dedi. İnşallah iyi gidiyordur herşey 🙏🏻
tebrikler hayırlı olsun değeriniz gayet iyi :anneadayı:

ben üzülmedim canım çünkü ne doğru dürüst pik oldu ne yumurtladığımı anladım ne de doğru dürüst değerlendireme oldu kafamız hep mr sonucundaydı konsantre olamadık çok şükür bin şükür temiz geldi sonucumuz

ama bu ay herşey çok güzel olacak Allah izin verirse :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hadi gözün aydın canım

Eklentiler

• 20190326_110930.webp
    20190326_110930.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 77
😹😹 aa tesadüf aynı gün olmus randevumuz bende çok korkuyorum 😑
Kusmalar falan azalınca salak saçma düşünceler giriyo aklıma 😑

Ama dün gece güzel bir rüya gördüm :)
Kız çocugum oluyodu 😂
Bakalım doğru çıkcakmı
O korku 3.ay dolana kadar olur kuzum normal ama kafandan atmaya çalış az kaldı yarına ❣ kayıp yaşayan herkes de olur normal yani merak ediyorsun çünkü 😊 pozitif düşün yarın da güzel gÜzel haberlerle gel bize ❣

Benimde ikinci kez yumurtlama oluyor galiba bu gün yine pik benim test sizce olabilirmi ikinci yum

Eklentiler

• IMG_20190326_090916.webp
    IMG_20190326_090916.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 78
Back
X