• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala adet bekliyorum canısı gelmedi, bebekte yok adette yok :D İnşallah önümüzdeki aya bomba gibi gircem :halay: Aman bırak yemeği yat uyu valla, beni şimdi eve gönderseler mutfağın kapısından girmem direkt yatak :D

He doğru oylar okullarda kullanılıyor, olabilir valla baktım şimdi internete tatil diyo okullar için
Çok canımsın yaa🙈 ah adet,beklendiği zaman gelmez,beklenmese geleceği tutar 😒nisan bizim olsuun💗 en sevdiğim aylarda ilk üçte😍
Bende az yatayim,aç kalmayız dimi yemek her türlü yapılır😂

Bende gördüm gibi ama arkadaşınkiyle aynı gibi de geldi kendimi kandırmak istemedim :KK43:
bende sende gördüm gibi geldi hatta o sırada kendimin ki ile ugraştıgım için cevap veremedim ama ikimizin kini de negatif yaptım

Eklentiler

• pixiz-28-03-2019-09_28_11.webp
    pixiz-28-03-2019-09_28_11.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah tatildir
Ben plan yaptım bilet aldım hafta sonu için:)
Ne güzel boş gününün olması
19 saat ders var her gün okuldayim
Benimde 19 saat,çok şükür idaremden.Herkesin arzuları gözetilerek program yapıldı🙏 İnşallah senin de bu dönem geçmiş olsa bile sonralarin gönlünce olur canım💗

Kızlar benim testte köyü halen hiç sılıkleşmedi acaba testler mi bozuk bilemedim benim adete daha var 11 nisan

Eklentiler

• IMG_20190328_092411.webp
    IMG_20190328_092411.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar isim değişiklerinde söyleyin .
İlk tabloyu düzenliyelim

Back
X