- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Hayir bu ay midemi bulandirmaya calisirken buldum kendimiAynı durumdayız canım bende artık takmıyorum diyorum soruncarabbim tez zamnda nasip etsin yoksa sonumuz iyi değil gibi
Hayırlısı Allah tan canım ya kürler uygulayabilirsin çörek otu incir yumurtalar içinben yumurtlamıyorum canım ya, 2 aydır tedavi oluyorum yumurta olmadı
Ya ben ya benEstagurulllah canım isteyen yazsın ben sadece listeye almıyorum. Listeye bakınca şöyle yaşadıklrımzu aklıma gelıyor .
Herkesle ilgili anılamız var mesela sen tavuksun yumurtlaya yumurtlaya brbeği getirdin :)
Aynen canım yani benim 16 çıktıktan 2 3 gün sonra gliba gelmişti regl seninde en geç 1 2 güne gelir.bilmiyorumki canım dikkat etmemiştim hiçç onlarda
sıfırlanınca gelcek olsa bile yakındır değerim dün akşam 12ydi
Gayet iyi, ay çok heyecanlıKızlar doktora gittim geldimbu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤ ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var ❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???
İnşallah canım ya aşılama yi ilk defa olacağım için bende çok heyecanlıyımGayet iyi, ay çok heyecanlıbende o süreçlere gelsem de hemencecik diyorum içimden şu an bu ay gidebilseydim dr a haziranda aşılama olurdum ama bu ay gidemicem ramazandan sonra artık başlar benimde tedavi süreçleri senden 2 hafta sonra güzel haberlerini alalım önce
benim halamın ilk aşılamada tuttu kızı oldu inşalalh seninde tutar canımİnşallah canım ya aşılama yi ilk defa olacağım için bende çok heyecanlıyım
Estagurulllah canım isteyen yazsın ben sadece listeye almıyorum. Listeye bakınca şöyle yaşadıklrımzu aklıma gelıyor .
Herkesle ilgili anılamız var mesela sen tavuksun yumurtlaya yumurtlaya brbeği getirdin :)
Ay şimdi aklıma gelemdiBende listede olmadığımı farkettim
Acaba benimle ilgili aklınıza ne gelir ?
Benim de kızım 3,5 nerdeysebenimde 3,5 yaşında oğlum var Allah en kısa zamanda ikinciyi nasip etsin
Ben de şaşırdım sonucunaFos çıktı canimkanda olmayan şey idrarda nasıl çıkıyor anlamış değilim
Geçmiş olsun canımGüne sabahın 5inde mutfağımın su basmasıyla uyandımlavabonun borusu patlamış halılarımı yeni yıkamadn gelmişti heryerin temizliği.bitmişti veee yine yenideenn ama elhamdülillah ben dün evime geldim eğer gelmemiş olsaydım bütün evi basardı
İnşallah canımbenim halamın ilk aşılamada tuttu kızı oldu inşalalh seninde tutar canım
Benimde yaş ilerliyo inş en kısa zamanda hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin AllahBenim de kızım 3,5 nerdeyse ☺
Ben de 33 bitiyor temmuzdaBenimde yaş ilerliyo inş en kısa zamanda hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Allah
Benimde 34 bitti marttaBen de 33 bitiyor temmuzda
Kizimla da yaş farkı çok olsun istemiyorum
Kısmet bakalım 2 aydır olmadı
Bu 3.ayimiz
Ben keçiboynuzu pekmezi yedirdim her sabah akşam soğuk sıkım aklında olsun kuzumbendemi denesem bunu yaaa
sağlıklı yumurta oluyomuş heralde bunu yapınca ?
kimyasalların sebebi sağlıksız yumurta veya sağlıksız sperm demişti doktor
bu ay eşime kür uyguluyorumya kendimde bunu yapsam ikiside sağlıklı olsa belki tuttururuz bu sefer
Kestane balı en şifalı balciddi bişi konuşuyoruz burda sulandırma hemen
türlü çeşit bal var saf bal yazıyoya tarifte ondan şeeetttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?