- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.280
- 748
Şükürler olsun bu halimize kuzum, Allah aratmasın.Ee kuzum el işi işte ne yaparsan yaranamıyorsun daparanın da değeri kalmamış hiç adım atsan para gidiyor valla alışveriş olayını abartmamak istiyorum fiyatları görünce .
Neyse yine şükür edilecek haldeyiz kuzum Allah bundan aşağıya düşürmesin
10 günlük perhiz çok degil mi hem spermler hareketini ve canlılığı kaybeder derlerAslında 10 gunluk bir perhiz sonucu testi tekrarlatıyorlar. İnsallah hiçbirsey yoktur kuzum
Hamilelik sürecinde binmeye devam ettiniz mi peki motora? Kaza olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyormuş diye duydum amaEşimde bende motor kullanıyoruz, beni etkilememişti ama bu kesin bir bilgi değil tabi dikkatli olun yine de.
Hala biniyorum, doktorum da bir kısıtlama getirmedi düşme yeter dedi. Evet kaza olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor, kaza riski de her yerde risktir ama zatenHamilelik sürecinde binmeye devam ettiniz mi peki motora? Kaza olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyormuş diye duydum ama
Ohh rahatladım resmen motorsuz bir hayat düşünemiyorumHala biniyorum, doktorum da bir kısıtlama getirmedi düşme yeter dedi. Evet kaza olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor, kaza riski de her yerde risktir ama zaten
çektirmesi daha iyi olur sanırım canım daha rahat yersin çektiremiyosanda çiğne çörekotlarını. yum.gelince bırakıyorsun ama dikkat et kullanırken de.
amiiin inşalllah
çektirmesi daha iyi olur sanırım canım daha rahat yersin çektiremiyosanda çiğne çörekotlarını. yum.gelince bırakıyorsun ama dikkat et kullanırken de.
amiiin inşalllah
Valla canım eşim 10 gün sonra testi tekrarlamıştı. Belki ben perhiz gününü karıstırıyor olabilirim10 günlük perhiz çok degil mi hem spermler hareketini ve canlılığı kaybeder derler
hayırlısı olsun kuzum. ümit verdiysem özür dilerim. Rabbim hayrlısı ile en kısa zamanda nasip etsin
Ama çok dikkatli olun, yavaş gidinO
Ohh rahatladım resmen motorsuz bir hayat düşünemiyorum
Tabikiiii allah göstersin de o günleriAma çok dikkatli olun, yavaş gidin
@Eliifm son adetin olsun inşallah temmuzda bebişin gelsin kanda vermişken cok sinir bozucu bi durum dimi
Gonulmeyvesi sabahtan beri yazamadım. kuzum çok üzüldüm 0 çıkmış 0 sa o testlerde o gölge nasıl çıkıyor anlamak mümkün değilll neyse adet gelmediği sürece poziitif düşünelim gelirsede önümüzdeki aylara kısmet
Gonulmeyvesi @Eliifm kızlar önümüzdeki aya kusmetse inş sıkmayın canınızı rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur dün sipariş yetiştircem diye çok yoruldum bugünde kalkamıyom yerimden
Cnm bende umitlendirdim sanki hadi test hadi kan derken
Cidden bekliyodum bende inanki
Ve ilk kez böyle bi değer gordum
Üzülme lütfen olurmu
Senide kirdiysam ksrma bakma lutfen
Yap canım yap dene mutlaka ama eşe de takviye de bulunun mutlaka pekmeZ keçibpynuzu kürü vs. Ben çektirip yaptım yedim ama dene bakalım bu ay böyle
Tek maas bizimde asgari ucretten biraz fazla. Kiralar burda eski evler bile 1000 in aşağısında Yok. Bizim oturduğumuz ev çok iyi çok hoş 800 e denk getirip tutmuştuk ama aşırı soğuk öyle böyle değil. Kışın titriyoruz resmen ona rağmen 400 500 lira dogalgaz ödüyoruz. Zor gerçekten bizde ev bulduk tanıdıktan sayılır onun için indirimli şükür :) ara kat 3+1 site içinde 700e. Nasipse 15 20 güne tasncaz. Orda ne kadar kiraniz?
Hatrlyorum kuzum 9 değerin de hala aklımda:)) da ovuyu yapip yapmasını bilmiyordm :)) neyse hayırlısı ya :)
Kız sen ümraniyenin neresinde 800 e oturuyosun? Ben 1300 e zor buldumAy tatlım hayırlı olsun sizin hangi muhit ? 3+1 700 tl mi doğru mu anladım
Bizimde şimdiki kiramız 800 ama baktığım 3+1 ler 1 500 den aşağı değil
Kız sen ümraniyenin neresinde 800 e oturuyosun? Ben 1300 e zor buldum
ay ne güzeeel hemen temizlenir evinTatlım yüksek giriş 1+1 :) mutfak da oda gibi gerçi ama şirin bi evimiz var şimdilik
ay ne güzeeel hemen temizlenir evin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?