Benim hatam canım hafta içi gidebilseydim kontrol süresinde bakardı kesin hafta sonu çok kalabalıkMasallah kuzum cok sevindim sorun olmamasına
Bebişinide görsen iyi olurmuş ama olsun
Belki cinsiyet tahminide yapar gittiğin zaman
Bende 12 de gitcem bidaha tabi 1 ay dayanabilirsem
Canım dr kontrolün ne zamanCanıımm çok teşekkür ederimm amiin amin amin.. sen naptın ne durumdasın..gelmiştir bebiş inşallah❤
2. 3. Gebeliklerde daha erken cikiyo gobuslerr ve hareketleri çok daha erken hissediyorsun cnmBenim hatam canım hafta içi gidebilseydim kontrol süresinde bakardı kesin hafta sonu çok kalabalıkzaten bi dahakinde eşim izinli pazartesi gideriz rahat rahat bakar yarım saat valla ben 1 ay dayanmış oluyorum 2 haftadır görmüyorum 2 hafta daha var .. yok bende eğer sıkıntı bişey hissedersem giderim acilden falan ama inşallahh olmasın ben beklerim 2 hafta. Karnım çok şiş çok dolgunluk hissi var valla dışardan bakınca 2 ay önce dümdüz olan karın resmen 3 aylık hamile gibi duruyo zaten gizlemeye çalılıyorum sıkı pant tayt hiçbişey giyemiyorum zaten.
Canım dr kontrolün ne zaman
Cuma giderim gibi kısmetse. Daha adetimi 2 gün geçti canımmTest mest yapan yokmu kizcelerrr
Hadi heyecanla bekliyorum ins guzel haberlerini canimCuma giderim gibi kısmetse. Daha adetimi 2 gün geçti canımm
Sen test yapıcaktın
Aa geldi mii :) tüh ya kısmet inşallah temmuz sizin olsuunn❤Hadi heyecanla bekliyorum ins guzel haberlerini canim
Geliyo 3 gundur benimkiler gelmeseydi yapacaktım
Adet 2 temmuz cnm 3 gundur lekeler geliyoAa geldi mii :) tüh ya kısmet inşallah temmuz sizin olsuunn❤
Amaan hepsi aynıı ...Adet 2 temmuz cnm 3 gundur lekeler geliyo
Benim hep boyle oluyo ama
Ovu testi istiyodum buay eşim ben ona gore yapamam diyo sanki çok zor
Anlıyorum cnm ama yumurtlamanin oncesimi sonrasimi olması gerekiyo bilemiyorumAmaan hepsi aynıı ...hmm hep böyle oluyosa geliyor o zaman.. 3gündür geliyo deyince adet oldun sandım☺ kısmet bakalım peki anlamıyo musun lh yükseldiğini.. çatladığını..
Öncesinde, olduğu günde sonrasında olmasına dikkat ediceksin.. zaten 1 hafta verimli günler o haftayı sıkı geçirin yeterli inşallahAnlıyorum cnm ama yumurtlamanin oncesimi sonrasimi olması gerekiyo bilemiyorum
Okadarina katlanamiyorummÖncesinde, olduğu günde sonrasında olmasına dikkat ediceksin.. zaten 1 hafta verimli günler o haftayı sıkı geçirin yeterli inşallah
Okadarina katlanamiyorumm
Biraz oyle oldu sankihayretsin yanii hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsuunn o zaman 1 2 gün öncesi pik günü ve bir gün sonrası mutlaka.. ya da sadece pik günü.. tutan tek ilişkiyle de tutturuyor benim de öyle oldu gibi zira. 2gün öncesinde bir de pik günüydü, yani ağrım çoktu.. hayırlısı bakalım☺
Elbette hayırlısı beni az çok görmüşsündür canım.. rabbim ne zaman kısmet ettiyse❤Biraz oyle oldu sanki
Neyse hayirlisi bakalimm dediğin gibi
Aynen cnm yaa rabbim zamanını çok iyi biliyoElbette hayırlısı beni az çok görmüşsündür canım.. rabbim ne zaman kısmet ettiyse❤
:)) sen bilirsin nasıl istersennBata son 2 (geçen aya göre .3 gün erken gelmişti )
Test yap diyen var mı
Canım ben yapacaktım ama misafirlerim var diye bugün yapmadımTest mest yapan yokmu kizcelerrr
BEnce yaaaapppBata son 2 (geçen aya göre .3 gün erken gelmişti )
Test yap diyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?