ne güzel bir haber .gözünüz aydın cnmGünaydın arkadaşlargaliba 16 aylık hasret sona eriyor bugün saat 3te aşılama için randevumuz var ve bat tarihimde bugün sabh bi test yapayım dedim ve sonuç ölücem heyecandan kan verdim 2 saat dediler nasıl geçecek şimdi bu zamn
20 sinde ilişki gözüküyor ama sen daha iyi bilirsin tabi :)Düzenli görmüyorum cnm .eskiden 30 günde bir olurdum şimdi çok şaştı.19-21 o haftalar hiç ilişki olmadı.büyük ihtimalle gebelik olmadı.tşk ederim cnm yorumladığı için
Çok çok çok teşekkür ederimne güzel bir haber .gözünüz aydın cnm
beta hcg 200 den fazlaaGünaydın arkadaşlargaliba 16 aylık hasret sona eriyor bugün saat 3te aşılama için randevumuz var ve bat tarihimde bugün sabh bi test yapayım dedim ve sonuç ölücem heyecandan kan verdim 2 saat dediler nasıl geçecek şimdi bu zamn
Harika bir test maşallahGünaydın arkadaşlargaliba 16 aylık hasret sona eriyor bugün saat 3te aşılama için randevumuz var ve bat tarihimde bugün sabh bi test yapayım dedim ve sonuç ölücem heyecandan kan verdim 2 saat dediler nasıl geçecek şimdi bu zamn
Beşikte mi onu yaptın canım? Gün içinde beşiğe koymayı düşünmüyorum onun için sanki daha iyi olur gibime geliyor ama kullanışlı mı değilmi bilmediğim için kafam karıştıCanım durumun varsa al ama, ben gereksiz bulmuştum oğlumda almadım. Dr bana hastanede tarif etti öyle uyguladık evde de. Yatağının ne tarafta kafası olacaksa o kısımın altına yatağının altına yani kalın battaniye koydum hafif dik açı ayarladım 3 4 aya kadar öyle uyudu oğlum, hiç 1 kere kustuğunu hatırlamıyorum.
Allahım nasıl güzel bir testGünaydın arkadaşlargaliba 16 aylık hasret sona eriyor bugün saat 3te aşılama için randevumuz var ve bat tarihimde bugün sabh bi test yapayım dedim ve sonuç ölücem heyecandan kan verdim 2 saat dediler nasıl geçecek şimdi bu zamn
Çok teşekkür ederimbeta hcg 200 den fazlaaben sana sonucu söyliyim :) hadi ugurlu olsun şimdiden canım
Harika bir test maşallah
Maşallah cok güzel çıkmış testin canımGünaydın arkadaşlargaliba 16 aylık hasret sona eriyor bugün saat 3te aşılama için randevumuz var ve bat tarihimde bugün sabh bi test yapayım dedim ve sonuç ölücem heyecandan kan verdim 2 saat dediler nasıl geçecek şimdi bu zamn
eğer yapabiliyorsan önce kan ver sonuçtan emin ol eşinede öyle söyle.Çok çok çok teşekkür ederim ❤ Eşime söylemedim henüz nasıl söyleyeceğim bilemiyorum
Maşallah cok güzel çıkmış testin canım
eğer yapabiliyorsan önce kan ver sonuçtan emin ol eşinede öyle söyle.
ben oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde testin resmini attım adam bu ne diye cevap verdi :))
Maşallah canım çok sevindim çok güzel bir test kesin güzel bir rakam çıkar sağlıcakla buyur inşallah . Sende umudu kesip kafandan attığın ay mi tuttuGünaydın arkadaşlargaliba 16 aylık hasret sona eriyor bugün saat 3te aşılama için randevumuz var ve bat tarihimde bugün sabh bi test yapayım dedim ve sonuç ölücem heyecandan kan verdim 2 saat dediler nasıl geçecek şimdi bu zamn
Çok teşekkür ederim canım amin inşllhMaşallah canım çok sevindim çok güzel bir test kesin güzel bir rakam çıkar sağlıcakla buyur inşallah . Sende umudu kesip kafandan attığın ay mi tuttu
Ahh sorma o kadar bekletti ki o kadar üzdü ki beni daha dün bizden bir hafta sonra evlenen arkadaşımın hamilelik haberini almıştım ve kendime diyodum ki kendini bunlara alıştırmalısın artıkAllahım nasıl güzel bir test
Nasıl güzel bir günde gelmiş
Gözün aydın canım
Çok sevindim
şuan bir mucizeyi yaşıyorsunuz gerçektenKan verdim 12 gibi 2de çıkar dediler ve bizim 3de doktor randevumuz var beni almaya gelicek 2 15 gibi
Öyle bi mucize ki hemde Rabbim herkese nasip etsin beklemek çok zorşuan bir mucizeyi yaşıyorsunuz gerçektentadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?