Canim vardir herseyde bir hayir lutfen stres yapma stres yaptikca olmuyor gecen ay sansim asiri yuksekken stres yuzunden olmadi rahat olunca daha kolay oluyor Rabbim zorlastirmaz insallahGeldi maalesef işin yoksa 1 ay daha bekle, zaman geçmiyoken zor oluyo çok anlatamam.. Korkum yine tüplerimin kapanması....
Sağlık olsun hepsi olur canım hiç üzme canını ❤Sabrdan başka bişy düşmyr güzlmm bize
Ya sabır ya Allah O kerimdr dua ediyorsak zamanı var demektrSağlık olsun hepsi olur canım hiç üzme canını ❤
Bıraktım artık canm hayalimi de, kurmiycamda artık. Rabbim ne zaman nasip ederse artık. Başka çarem yok. Isyan ettirmesin Allah'ım...
Aynen öyle canım. Her şeyin zamanı var biz bilmiyoruz sadece. O yüzden sabretmeye ve duaya devam hepYa sabır ya Allah O kerimdr dua ediyorsak zamanı var demektr
Hazır doktor konusu açılmışken,ilk kontrole gidildi diyelim reglin 3.gunu,o testler kandan alındı.peki ultrasonla bakmak isterse yumurtalıklara filan o karından mi..ya da alttan mi bilen var mı kızlar.hic doktora gitmedim ben bu konuda..
Allah o güne gelene kadar bize yürek ferahlığı versnnn içimmm yanıyor dün eşim yattı yanında birden bire hıçkıra hıçkıra agladm istemszce hayatmda böle bişy yapamadmm çokkk sıktım kendimi ama durmuyordu gözyaşlarmmAynen öyle canım. Her şeyin zamanı var biz bilmiyoruz sadece. O yüzden sabretmeye ve duaya devam hep
Canım ben övü olmadan doktor kontrolünden geçtim. Övü günüm olana kadar Kendiliğinden yumurtam oluşuyor. Adetimde düzenli Yine bakar mı ya. Ona baktırmam eğer isterse. Şimdi sağlık için herşey aslında. erkek doktorada saygım varda ben çok utanır ve sıkılırım baktıramam.
Hee onlara söyledim henüz ailecek şaşkınız
Aynen c.tesi taşındık her şey içeride ama yerleşmesi yarım yamalak, ben hep yataşşş
Canım birinci ayda bile tutmamasi insanı gergin ve mutsuz etmeye yetiyor biz kadınlar off offAllah o güne gelene kadar bize yürek ferahlığı versnnn içimmm yanıyor dün eşim yattı yanında birden bire hıçkıra hıçkıra agladm istemszce hayatmda böle bişy yapamadmm çokkk sıktım kendimi ama durmuyordu gözyaşlarmm
Aminnnnnnnnn kuzmm aminnnnn sma 3 ay depil 3 yıl olyoe güzelm Allah kimseyi bu yolda bekletmesnn inşallah bizede birgün güneş doğar en cok cok beklmiş olan kardeslermze nasip etsnnn sonra bizeCanım birinci ayda bile tutmamasi insanı gergin ve mutsuz etmeye yetiyor biz kadınlar off off
Yinede üzme kendini Rabbim tez zamanda doldursun o göbüşlerimizi amin
Amin insallah canim benimBuda bir sinav canim ama insallah vardir yoksa da demekki daha zamani degilmis somucta Allah bizden daha iyi bilir sabret insallah mukafattini en yakin zamanda alirsin
Teşekkürler canım yarın bi randevu alayım. Bakalım ne olacak : )Doktor hiç bakmıyor, zaten kızlar seni hazırlayıp örtü kapatıyorlar, doktorun gözü sadece ekranda oluyor. Tabi karar senin
Teşekkürler canım yarın bi randevu alayım. Bakalım ne olacak : )
Cok gecmis olsun canim haklisin Rabbim bu aciyi unutturur insallah hepimize burada kj bir cok arkadasin senin gibi yarim kalmis hikayesi var. Iste yinede umut etmekten baska caremiz yok korka korka yasiyoruz hamileligimizi benimde 15 nisanda dogacakti bebegim ama kismet olmadi Rabbim bu sefer kucagima sag salim almayi nasip eder insallah. Hepimize evlat kokusunu tattiri insallahH E canım bende geldim aranıza. Kabul ederseniz
Benim hikayemi bilen vardır kızlar. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Önemli olan hamile kalmakta değil
Sonuna kadar sağ salim devam ettirebilmek. Sağlıklı bir şekilde kucağa almak ben onu anladım. 3.5 yıl boyunca hamile kalmak için bekledim. Çok ağladım yeri geldi vazgeçtim herşeyden.sonra Allah nasip etti 2018 nisanda öğrendim ama dış gebelikti alındı. Eylülde tekrar hamileliğimi öğrendim. Aralık 25 e kadar herşey yolundaydı her kontrolde doktor maşallah çok iyi durumdayız diyordu.
Bir anda olanlar oldu ve kaybettik5 ayın bitmesine 10 gün kala Yıkıldık...
Ben o günden beri düşünüyorum ne oldu diye. Kanda veya idrar yollarındaki enfeksiyon dedi doktor. Hiç farkedemedim. Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin inşaallah kimselerede evlat acısı vermesin. Bu acıyı unutturacak başka acılar vermesin.
Diyeceğim o ki olmayanlar üzülmeyin Allah öyle büyük ki zamanı gelince nasip ediyor. Önemli olan sağlık...
Ben yarım kalmışlığın acısıyla yanıyorum. Biri tüpün yarısında kaldı biri 270 günlük yolculuğun 142.gününde kaldı. Belki bir daha hamile kalıcam Allah nasip ederse ama geçmeyecek bu yarım kalmışlık hissi. Uzattım yine kusura bakmayın. 2018 iyi gelmedi bana inşaallah 2019 iyi gelir bana ve hepinize...
Çok üzüldüm canım benim işin başı sağlık sonrası elbette gelirde işte yüreğe de söz geçiremiyoruz maalesefH E canım bende geldim aranıza. Kabul ederseniz
Benim hikayemi bilen vardır kızlar. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Önemli olan hamile kalmakta değil
Sonuna kadar sağ salim devam ettirebilmek. Sağlıklı bir şekilde kucağa almak ben onu anladım. 3.5 yıl boyunca hamile kalmak için bekledim. Çok ağladım yeri geldi vazgeçtim herşeyden.sonra Allah nasip etti 2018 nisanda öğrendim ama dış gebelikti alındı. Eylülde tekrar hamileliğimi öğrendim. Aralık 25 e kadar herşey yolundaydı her kontrolde doktor maşallah çok iyi durumdayız diyordu.
Ben o günden beri düşünüyorum ne oldu diye. Kanda veya idrar yollarındaki enfeksiyon dedi doktor. Hiç farkedemedim. Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin inşaallah kimselerede evlat acısı vermesin. Bu acıyı unutturacak başka acılar vermesin.
Diyeceğim o ki olmayanlar üzülmeyin Allah öyle büyük ki zamanı gelince nasip ediyor. Önemli olan sağlık...
Ben yarım kalmışlığın acısıyla yanıyorum. Biri tüpün yarısında kaldı biri 270 günlük yolculuğun 142.gününde kaldı. Belki bir daha hamile kalıcam Allah nasip ederse ama geçmeyecek bu yarım kalmışlık hissi. Uzattım yine kusura bakmayın. 2018 iyi gelmedi bana inşaallah 2019 iyi gelir bana ve hepinize...
H E canım bende geldim aranıza. Kabul ederseniz
SağolCok gecmis olsun canim haklisin Rabbim bu aciyi unutturur insallah hepimize burada kj bir cok arkadasin senin gibi yarim kalmis hikayesi var. Iste yinede umut etmekten baska caremiz yok korka korka yasiyoruz hamileligimizi benimde 15 nisanda dogacakti bebegim ama kismet olmadi Rabbim bu sefer kucagima sag salim almayi nasip eder insallah. Hepimize evlat kokusunu tattiri insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?