• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gördüm belli gelirsiz
Ben de gordum de sen mi gordun demesinler diye demedim.. bos yere umut vermek kötü oluyor :/

Yok kuzum ben demem öyle şey de :) işte baktım baktım elimdeki testte göremedim bişey işlerimi halldeyim de olmazsa durusn akşama kadar test atmıyim akşam bi daha bakayım :)))

Pespembe duruyor kalın kalın nasıl görmezsin gulummmm :)
Benim gözler bir bende göremedi tey tey teyyy :))
Kızlar bunları yazarken icimden bunları türkü şeklinde söyleyerek yazdım hahaaa :))Eki Görüntüle 2240458
Yanii belli belirsiz ama goruluyor sankii daha 4 gunu var asagi yukari Maria26 Maria26 H E H E morcivertkedi morcivertkedi

:)) bana da hafif öyle geldi sonra testi evirdimm çevirdimmm hiçbişey göremedimm :) ışığa tutuyorum flaş tutuyorum hiçbişey yok gibi kuzum bilmiyorum yarın yada öbür gün yada sonra belki bi daha denerim belki

kkahve saaati :halay:

Eklentiler

• PVGE6472.webp
    PVGE6472.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 33
Yok kuzum ben demem öyle şey de :) işte baktım baktım elimdeki testte göremedim bişey işlerimi halldeyim de olmazsa durusn akşama kadar test atmıyim akşam bi daha bakayım :)))

:)) bana da hafif öyle geldi sonra testi evirdimm çevirdimmm hiçbişey göremedimm :) ışığa tutuyorum flaş tutuyorum hiçbişey yok gibi kuzum bilmiyorum yarın yada öbür gün yada sonra belki bi daha denerim belki
Dene evet kuzum ay hadi insallah:)

Yarın yap bakalım kuzum doğru görüyorsak belirginlesir

Yok kızlar inanın umutlanmıyorum.
Şimdi son kez baktım yani 1000 1 umut görüyor gibiyim ama göz yanılması da olabilir elimle bakınca bişey yok çünkü
Bu dursun atmıyim de çıkıcam alışveriş hazırlık falan akşam bi daha bakarım :)
Bir de takvimde 5 mart gösteriyo aslında regl ama ben kendi hesabıma göre 4 mart diyorum bakalım

Maria26 Maria26 inşallah yanilmayiz ve pembeligi bende gorduum :dua:
Günde iki yumurta yemem kötü değildir inşallah,çoğunluğun midesini bulandıran şeyi iki gündür ikişer yiyorum :bicak:
Masallah yok 2 yumurtanin zarari olmaz kac hafta oldunuz simdi kuzum, insallah baslamaz mide bulantilarin da guzelce beslenirsin.

Masallah yok 2 yumurtanin zarari olmaz kac hafta oldunuz simdi kuzum, insallah baslamaz mide bulantilarin da guzelce beslenirsin.
Bugün tam 6 hafta oldum caniim benim:KK200:Sabah midem garipti ama yumurta yatistiriyor sanki,çok teşekkür ederiim o vakit yemeye devam:KK48:

Back
X