• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun kuzum, çok sevindim, ben yazmayı anca becerebildim, biraz geç oldu. Bize de dua et bolca. Ben de senin söylediğin duayı bitirdim, o dua aynı niyetle tekrar yapılabilir mi sence:) Bir de keşke listede benim de batım olsaydi, çok özeniyorum :)
tabı kı hemen yazalım canım söyle bat tarıhı . Rabım zıkırlerını kabul etsın . Bence 1 kere okudun şimdi akışına bırak .
Hergun yasın okuyabılısın . Ben her akşam okumaya hep özen gsterırım ..

İnan dualarımdasınız . Rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsın

tabı kı hemen yazalım canım söyle bat tarıhı . Rabım zıkırlerını kabul etsın . Bence 1 kere okudun şimdi akışına bırak .
Hergun yasın okuyabılısın . Ben her akşam okumaya hep özen gsterırım ..

İnan dualarımdasınız . Rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsın

Çok teşekkür ederim kuzum, ben tüp bebek tedavisine başlıyorum da o yüzden batımı söylemedim, Regl gelince hayırlısıyla tedaviye başlayacağım. Hayırlı, huzurlu, güzel bir hamilelikle kucağına alırsın insallah bebeğini saglikla 😘

Çok teşekkür ederim kuzum, ben tüp bebek tedavisine başlıyorum da o yüzden batımı söylemedim, Regl gelince hayırlısıyla tedaviye başlayacağım. Hayırlı, huzurlu, güzel bir hamilelikle kucağına alırsın insallah bebeğini saglikla 😘
Heeh tamam canım belli olunca benı etiketlesin ❤️

Back
X